מה אתם שומעים עכשיו?
ע ערן1987 New member 4/12/13 #2 יפה ירקוני עם אריק אינשטיין - רק אתמול חידוש ל-Yesterday האגדי של הביטלס. מהדברים שלא ידעתם שקיימים ואם לא יוטיוב כנראה שגם לא הייתם מגלים את קיומם
יפה ירקוני עם אריק אינשטיין - רק אתמול חידוש ל-Yesterday האגדי של הביטלס. מהדברים שלא ידעתם שקיימים ואם לא יוטיוב כנראה שגם לא הייתם מגלים את קיומם
A ARTPOP New member 4/12/13 #5 מעצבן שיש רק שלושה שירים מבריקים! שהם כמובן Tango, Hurricane ו- Two Pigs כמובן. אני צריך לשמוע עוד כמה פעמים את שאר השירים.
מעצבן שיש רק שלושה שירים מבריקים! שהם כמובן Tango, Hurricane ו- Two Pigs כמובן. אני צריך לשמוע עוד כמה פעמים את שאר השירים.
ע ערן1987 New member 4/12/13 #6 בחרת ב-3 הסינגלים של האלבום חח כמה פעמים יצא לך לשמוע את האלבום במלואו?
ע ערן1987 New member 4/12/13 #8 אלה השירים שבלטו לי במיוחד Hurricane Two Pigs I Trust This Man (הוא די פשוט אבל יש בו משהו מיוחד) Russian Cannon I Know (אולי השיר הכי יפה באלבום) Silence לא שאני לא אוהב את ה-3 האחרים, כן? פשוט אלה מעליהם בכמה רמות
אלה השירים שבלטו לי במיוחד Hurricane Two Pigs I Trust This Man (הוא די פשוט אבל יש בו משהו מיוחד) Russian Cannon I Know (אולי השיר הכי יפה באלבום) Silence לא שאני לא אוהב את ה-3 האחרים, כן? פשוט אלה מעליהם בכמה רמות
A ARTPOP New member 4/12/13 #10 Tango שיר ענק ואולי הכי אהוב עלי. איך הוא לא בטופ 6 שלך? אני זוכר שאהבתי את I Know. אני חייב לחזור לאלבום. קניתי אותו גם אגב.
Tango שיר ענק ואולי הכי אהוב עלי. איך הוא לא בטופ 6 שלך? אני זוכר שאהבתי את I Know. אני חייב לחזור לאלבום. קניתי אותו גם אגב.
ע ערן1987 New member 5/12/13 #19 הוא אחלה שיר והכל אבל לא תפס אותי יותר מדי הוא "עשוי" יותר מדי בשבילי ותשמע אותו יותר אם קנית אותו יא מצחיק חח
הוא אחלה שיר והכל אבל לא תפס אותי יותר מדי הוא "עשוי" יותר מדי בשבילי ותשמע אותו יותר אם קנית אותו יא מצחיק חח
ע ערן1987 New member 5/12/13 #18 כל האלבום הזה נהדר! מעניין אותי אם זה הגיע יותר מכיוונה או מכיוון המפיקים של האלבום
ע ערן1987 New member 5/12/13 #16 Madonna - MDNA שמעתי אותו הערב בזמן נסיעה.. חמוד, לא רע ומפוספס לא מעט. חבל.