כמעט מושלם כי יש את Electioneering... אבל אני בטוח שגם הוא יגדל עלי מתישהו.
א אבישי ר New member 6/12/13 #46 כמעט מושלם כי יש את Electioneering... אבל אני בטוח שגם הוא יגדל עלי מתישהו.
ע ערן1987 New member 6/12/13 #48 האמת שבפעמים הראשונות ששמעתי את האלבום זה השיר שהכי בלט לי! חחח.. אולי כי הוא רוק יחסית חזק לרדיוהד, שונה מאוד משאר האלבום. כיום אני חושב שהוא עדיין שיר מצוין, גם אם באלבום יש שירים שטובים ממנו בהרבה.
האמת שבפעמים הראשונות ששמעתי את האלבום זה השיר שהכי בלט לי! חחח.. אולי כי הוא רוק יחסית חזק לרדיוהד, שונה מאוד משאר האלבום. כיום אני חושב שהוא עדיין שיר מצוין, גם אם באלבום יש שירים שטובים ממנו בהרבה.
א אבישי ר New member 6/12/13 #55 בהחלט שונה משאר האלבום. לי הוא לא בלט בכלל, אפילו לפעמים אני שוכח איך הוא נשמע. אני רק זוכר שיר מאוד אגרסיבי בשאר לאלבום.
בהחלט שונה משאר האלבום. לי הוא לא בלט בכלל, אפילו לפעמים אני שוכח איך הוא נשמע. אני רק זוכר שיר מאוד אגרסיבי בשאר לאלבום.
R RihannaNavy New member 6/12/13 #40 Robin Thicke & Jessie J - Calling All Hearts שיר מעולה. תוכלו לשמוע כאן.
A ARTPOP New member 6/12/13 #76 עדיין לא התחברתי לאלבום ובגלל זה לא הכנסתי אותו למצעד האלבומים השנתי שלי (שכמעט מוכן). אני לא רציתי להכניס אלבומים שלא שמעתי מספיק או לפחות שאין לי מהם עדיין פייבוריטים.
עדיין לא התחברתי לאלבום ובגלל זה לא הכנסתי אותו למצעד האלבומים השנתי שלי (שכמעט מוכן). אני לא רציתי להכניס אלבומים שלא שמעתי מספיק או לפחות שאין לי מהם עדיין פייבוריטים.
א אבישי ר New member 6/12/13 #47 Kanye West - Send It Up This the greatest shit in the club, since In Da Club אני מסכים איתו. שיר כל כך טוב.
Kanye West - Send It Up This the greatest shit in the club, since In Da Club אני מסכים איתו. שיר כל כך טוב.
א אבישי ר New member 6/12/13 #53 שיר כל כך יפה ונעים. היו תקופות שהייתי מחשיב אותו לשיר האהוב עלי שלה.