לספרים רק סמארטפון
משתמש באפליקציה moon+ reader.
טכנית, תוך 5-6 שנים החלפתי 3 מכשירי קריאה.
לפני כמה שנים קניתי את הדור השני של הקורא של סוני, והשתמשתי בו עד שלפני כ-3 שנים גיליתי שיותר נח לי לקרוא בגלקסי S1 שהיה לי דאז (עם מסך של ארבע ומשהו אינץ'. לא אידאלי, אבל ממש לא נורא כמו שזה נשמע). לפני שנה-שנתיים קניתי note 1, בעיקר בגלל השיקול של מסך גדול יותר לקריאה, ומבחינתי זה הקורא האולטימטיבי. מספיק גדול שיהיה נח לקרוא ממנו (ואני קורא בפונט די גדול) אבל מספיק קטן כדי לשים בכיס, תמיד לידי, יכול לקרוא כל פורמט והתוכנה ניתנת להתאמה מבכל בחינה אפשרית.
עברית אני בד"כ לא קורא בדיוק בגלל שהם לא ניתנים להשגה בפורמט דיגיטלי (אפילו קראתי את התרגום האנגלי של "קיצור תולדות הזמן" למרות שהיה לי עותק "אנלוגי" בעברית כי העדפתי לקרוא בסמארטפון).
יום אחד אאלץ לקרוא ספר נייר ולא אבין למה העמוד לא מתחלף כשאני נוגע בחלק התחתון של הדף...

אגב, יצא לי לנסות אפליקציה לקריאה מהירה בשם balto. אפליקציה די מעניינת, בה המילים מוצגות אחת-אחת על המסך אוטומטית. בהתחלה הייתה הרגשה לא נעימה, כאילו יורים עלי מילים, אך לאחר תקופת הסתגלות של חצי שעה הקריאה המח מסתגל והקריאה הפכה לדי נעימה - פשוט בהיתי בנקודה בצג והמילים זרמו לראש שלי. לא הייתי קורא בו ספרים עם הרבה משחקי מילים או רעיונות מסובכים, אבל היא די טובה לספרים קלילים ופשוטים שלא דורשים מחשבה.

לקומיקסים אני משתמש בד"כ במחשב, ומדי פעם בטאבלט.