נסחפת
הגימלאי לא צריך להוכיח שום דבר, הוא את שלו כבר הוכיח, ולא נולד מי שיודע הכל ורשאי הפרסונה לא לדעת דברים אלו ואחרים.
גם אף גימלאי לא עושה בדיוק מה שהאחר עושה. יש מי שכיף לו לא לעשות שום דבר, ועל אלו אני אומר שהם רק מחכים למות, אבל להם זו צורת הבילוי.
יש מי שנהנה לעבוד בגינה ולנהל את יומו בנחת, יש מי שאוהב לעסוק באמנות מגוונת, ובין לבין עושים מה שרוב הגימלאים עושים וזה מתחיל בטיפול בבית ועד ההתעסקות בנכדים, התעסקים שלפעמים היא במקום מה שפיספסו על הילדים בגלל המרוץ לפרנסה.
כשאתה כותב בפורום של גימלאים "...אם הייתי כותב רק "בראשון" ...האם כולם היו מבינים?..." , יש בזה לא מעט התנהגות רברבנית ובוז כלפי אחרים, וזה ממש לא מתאים לפורום חברתי של מבוגרים.
מאידך, אי אפשר לאמר עלי שאני מכונס רק בעצמי אם אני לא יודע מהו חוק פראוור.
נסיון החיים שלי עשיר מאוד, היום כגימלאי אני פעיל מאוד כסופר, קם בשעה 0800 ולרוב הולך לישון לא לפני 0230-0300 לפנות בוקר ועסוק במחקר ובכתיבה, ומידי פעם נוסע עם חברים לבדוק אתרים אלו ואחרים בארץ, גם טס לחו"ל לפחות פעמיים בשנה לתקופות, קורא כל בוקר עיתון ובערב צופה במהדורת החדשות בטלויזיה, ולמרות זאת, עד שלא התחילו לדבר על נושא התיישבות הבדואים, לא התעניינתי בחוק פראוור למרות שאני מכיר את הבעייתיות של התיישבות הבדואים פעם והיום כיוון שהיו שנים רבות שהייתי "שועל מדבר" ויש שטחים מדבריים שאני מכיר טוב יותר מאשר את חולון.
אז מה זה אומר? שום דבר.
זכותו של כל אחד שיהיו לו נושאי ענין משלו , לאו דווקא מה שמתאים לך , והקביעה שלך עושה רושם של אדנותיות משהו.
ואגב חוץ מרפי בורגר אני לא מכיר אף אחד בראשון לציון, ברחובות לא מכיר אף אחד חוץ ממסעדת-"קרל ברג", בנס ציונה לא מכיר אף אחד, וכו וכו ולמרות זאת אני לא נחשב אהבל.....