dirty little secret
New member
אני לכודה...
לכודה בין האהבה שלי לבין המשפחה שלי.
המשפחה שלי שונאת אותו מהרגע הראשון, מלפני 4 שנים.
אהבה יפה וטהורה שכבר בת 4 שנים...
והשנאה שלהם היא לא שנאה של ריבים, צעקות וכעסים. שנאה שקטה, שנאה של שתיקות... שנאה של נחמדים מבחוץ וצבועים מבפנים, מרכלים ביניהם דברים לא טובים. אבא שלי אומר לאמא שלי כמה הוא שונא אותו, חופר לאחים שלי כמה זה לא טוב שאני יוצאת איתו, והאחים שלי מדברים האחד בין השני, מתערבים כמה זמן נחזיק מעמד.
השנאה הזו גוררת התרחקות מצידי. חצי התקרבות, כי זה הורים ומשפחה ואני זקוקה לקירבה, וחצי התרחקות כי כל פעם אני שומעת לכלוך חדש... כשאני בטוחה שהם כבר מקבלים את העובדה הזו - שאני איתו והוא איתי, ולא משנה מה.
אני והוא ביחד 4 שנים. חווינו הרבה עליות ומורדות. אני רואה אותו כאבא לילדים שלי, כבן זוג לחיים שלי... והמשפחה שלי מפנה גב לקשר בינינו. הם נחמדים, הם סבלנים, ובלב מאחלים שזה יגמר כמה שיותר מהר.
ואני לא יכולה לאהוב אותם על זה.
והוא מרגיש ששונאים אותו, הוא מרגיש את אווירת הקור בבית שלי, והוא נמנע כמה שיותר מלהיות בקרבתם. וגם אני.
כל פעם אני מגלה עוד שקר ועוד רכילות שלהם, וזה פשוט שובר אותי מבפנים.
גם חברים שלי לא מבינים אותי. הם לא מבינים למה אני עדיין איתו. בכל פעם שהם שואלים אותי "מה איתו?", זה גורר שיחה עמוקה של "איך לא מפריע לך שהוא...?"
וקשה לי להתמודד עם כל האנטי של כולם. עם זה שאף אחד לא מקבל אותנו ואת הזוגיות שלנו, עם זה שאף אחד לא מפרגן לנו.
וקשה לי עם התחושות האלה, אני קוברת אותן בתוכי.
כי אני לא יכולה לבוא לספר לו, כי זה רק יעורר בו תחושות לא טובות כלפי כל מי שאומר עליו את הדברים האלה, המשפחה שלי והחברים שלי.
אני לכודה... בינם ובינו.
אני אוהבת אותו ואני רוצה אותו. ואני יודעת שמערכת היחסים שלי ושלו מאתגרת, והרבה יעקמו פרצוף בגללנו. אבל אני באמת רוצה אותו, וצריכה אותו בחיים שלי.
אני כמו גומי, שמותחים אותי לכל הצדדים, אני לא מסוגלת לבחור צד... אבל אני רוצה להיות איתו.
הוא בן אדם מקסים, ערכי, עם לב זהב, נותן לאחרים פי שמונים ממה שהוא נותן לעצמו... הוא מקסים, הרבה יותר מכל בנאדם אחר שיצא לי להכיר...
ולפני שתאמרו "אולי יש אמת בדבריהם", "הם לטובתך, הם לא יעידו נגדך בלי סיבה טובה"...
רציתי שתדעו, שהפשע היחידי שלו זה שהוא נולד לדת הלא נכונה... הוא רק חצי יהודי. מצד האבא. או במילים אחרות - הוא לא יהודי.
ולא, אני לא הולכת לבקש ממנו או לרצות שהוא ישתנה, רק כדי לספק את הסביבה שלי. אני אוהבת אותו כי הוא הבנאדם שהוא, ואני לא רוצה שהוא ישתנה.