חשבתי אולי הגיע הזמן לשרשור היכרות מחודש

שירהד1

Member
מנהל
חשבתי אולי הגיע הזמן לשרשור היכרות מחודש

היי לכולן,
במבט מפוייס, עם פנים לעתיד-
מזמינה אתכן להציג עצמיכן במשפט קצר, את הקשר שלכן לנושא הפורום וגם שאלת סקר-
פינוק אחד שאתן נותנות לעצמיכן.

מזמינה גם את הותיקות, גם את החדשות וגם את הסמויות.

מקווה שזה יפתח פתח לאווירה חדשה וטובה בפורום.
שלכן,
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

שירהד1

Member
מנהל
אני אתחיל?-

מתארת לעצמי שרובכן מכירות את הסיפור שלי.
בקצרה- 10 הריונות, 3 ילדים (נטע בת 11, ניצן בן 8 ומעיין בת שנתיים וחצי).
כן, הסטטיסטיקה לא ריחמה עליי בהקשר זה.
אבל, איכשהו, בדרך נס, הצלחתי להגיע אל המנוחה ואל הנחלה.

פינוק שאני נותנת לעצמי- משום שכל עבודות הבית, כולל הנקיונות הם עליי- מפנקת עצמי מזה שנה במסאז' אחת לחודש, כדי לנסות ולהתמודד עם כל השרירים התפוסים (בעיקר באיזור השכמות והזרועות...).

שירה דוד
09-7749028

ממשיכה בעקבותיך

אחרי שני הריונות שהסתיימו בידיים מלאות במועד בשליש השני של שנות השלושים שלי, עברתי לקראת גיל 40 שני אבדנים בשבועות מוקדמים (~7-8) ושברון לב. למזלי הרב זכיתי בהריון חמישי ותקין שהסתיים בידיים מלאות לפני קרוב לשנה וחצי.
הפורום הזה והפורום השני היו עבורי נחמה גדולה באותה תקופה, ולכן אני כאן ובעיקר שם גם כיום.
באשר לפינוק - אין משהו ספציפי, אבל אני בסך הכל נהנית מהרבה רגעים ביום (ובלילה) שלי, מהמשפחה ומהעבודה, וזה המון עבורי.

שירהד1

Member
מנהל
תודה כבשונת על השיתוף-

את בוודאי מכירה את השיר "נחמה" של אילנית (כתבה רחל שפירא).
נזכרתי בשיר בגלל שכתבת שהפורום הזה והשני היו עבורך נחמה גדולה...בדיוק היום השמעתי לילדים שלי את השיר, כי הבן מאוד אוהב אותו, והם ביקשו לנתח אותו מבחינה ספרותית ושאסביר להם.
נעזרתי באיזו חוברת של משרד החינוך שמצאתי בגוגל שיש בה ניתוח של שירים.

היינו לפני מספר ימים בהופעה של אילנית, והבן שלי התאכזב שלא היה את השיר הזה, אז היום עשינו כבר שיעור ספרות מזה. היה מדהים!

אני שמחה מאוד שאת נהנית מהטוב שבחייך- מהמשפחה ומהעבודה.
הלוואי וימשיך כך- בטוב ובבריאות
.

שירה.

שירה דוד
09-7749028

עכשיו אתם צריכים להגיע להופעה של חוה אלברשטיין ;)

גם היא בצעה את השיר היפה הזה.

לא להאמין אני פה!!!

שלום לכן!
מכירה את חלקכן מהפורום השני ואני שמחה לראות אותכן כאן(אין אריות כאלה כל כך שמחה בשבילך!!!!).
אני בהריון שבוע 15 בקושי מאמינה (אני אחרי שלושה אובדנות בשנתיים האחרונות ושני בנים בבית ).
בחרדה כל הזמן אבל בתקווה שאולי אצליח הפעם.
מאחלת לכולן ימים שקטים ובסוף ידים מלאות.

שירהד1

Member
מנהל
אה, יופי- ברוכה הבאה, העצובה 22-

והלוואי ותהפכי ל"השמחה 22" בעוד מספר חודשים.
האם כבר עשית בדיקה של סקירה מוקדמת?
ומה לגבי פינוק?- זה לאו דווקא צריך להיות פינוק קבוע, אלא משהו קטן או גדול שאת עושה למען עצמך. אני עובדת קשה כדי ללמוד לפרגן לעצמי פינוק, ולכן בחרתי דווקא את השאלה הזו.

בתקווה להמשך הריון תקין

שירה.

שירה דוד
09-7749028

עונה!!!

כן עברתי סקירה והכול בסדר!!!
יש לי בת מקווה שאזכה לממתק הזה!
לגבי פינוק מתחילה יוגה מקווה שיביא לי מעט שלווה ויחזק את הגוף.
מרגישה די מפונקת כל 3 שבועות הולכת למניקור ,הולכת למטפלת מעולה פעם בשבוע ומשתדלת לצאת עם בעלי לפחות פעם בחודש.
בהחלט מתפנקת ☺️.

שירהד1

Member
מנהל
לעצובה 22-

שמחה לשמוע שהסקירה עברה כהלכה.
מאחלת לך שתהני ביוגה ותדעי שלווה.
הפינוקים שלך מצאו חן בעיניי. כל הכבוד על הפרגון העצמי. זה חלק שאני עובדת על עצמי לגביו. לא יזיק לי ללמוד ממך קצת, הה?

שירה דוד
09-7749028

אליסקה

New member
מצטרפת בשמחה

בת 38, הריון רביעי אחרי שלוש הפלות בשליש הראשון, וארבע שנים של צער ועגמת נפש. כעת בשבוע 15, מצפה בחוסר סבלנות ובחרדה לסקירה ראשונה, שתהיה ביום שישי הקרוב (ואז גם נדע את מין העובר). הבוקר הייתי במקרה בבדיקה אצל הרופא, וראיתי את העובר מקפצץ בבטן, אז היום אני רגועה.
לא יודעת לגבי פינוק קבוע (אני תמיד עושה מה שמתחשק לי בלי לדפוק חשבון), אבל אתמול מלאו לי 38 שנים, ואחרי ארבעה ימי הולדת שהיו מהולים בצער הולך וגובר, התחשק לי לחגוג באמת, אז שכרתי בריכה פרטית בעלות לא סבירה לסתם יומולדת של אמצע החיים (כבר אמרתי שאני לא דופקת חשבון?), והזמנתי את כל החברים שלי, והיה ממש כיף!
עוקבת תמיד אחרי החברות פה, ומאחלת לכולן הריון שיסתיים במועדו בידיים מלאות.

שירהד1

Member
מנהל
תודה אליסקה על השיתוף הנפלא ומזל טוב ליום ההולדת-

אני כמובן זוכרת אותך היטב.
מחכה לעדכונים שלך לאחר הסקירה המוקדמת ביום שישי, בתקווה לטוב.

זכורים לי מעצמי ימי הולדת עצובים במיוחד וחוסר חשק לחגוג או אפילו לציין את ימי ההולדת. זה קשה נורא.
הפינוק שנתת לעצמך הוא מעולה. ממש חגגת את החיים. אני שמחה שאת מרגישה את התקווה והאופטימיות בתוכך.

בתקווה להמשך הריון תקין

שירה.

שירה דוד
09-7749028

רעיון טוב.....

לא פתחתי את הפורום כמה ימים בגלל מה שהלך פה. די נדיר אצלי....... אני אובססיבית וקוראת כל מילה בפורום, ובעיקר בפורום אובדן (גם עכשיו, למרות ההריון) כבר קרוב לשנתיים, מאז ההפלה האחרונה. לפני כן הייתי נכנסת לאובדן אבל לא באופן רציף....
תודה לכולכן ובמיוחד לשירה. אין כמוך!!

אז אני בת 30, הריון 8. 3 ילדים ו-4 הפלות רצופות.
נכון ללפני כמעט שבוע יש עובר עם דופק. עד כה 5 פעמים אולטרסאונד והעובר מתפתח בהתאם לציפיות.
כעת בשבוע 12, עוד יומיים שקיפות!!!!!!!!!!!!
עדין בחרדות... (הפלה שלישית הייתה הפלה נדחית בשבוע 21 עם עובר מתאים לשבוע 16-17. ובלי קשר ל'לעבור את שבוע ההפלה' שום דבר לא בטוח)

משהו מפנק.....? פינוקים אצלי נעים סביב אוכל (לצערי... כי המראה בהתאם)

מאחלת לכולן רק טוב!

שירהד1

Member
מנהל
ל-"מודיםומבקשים1"-

תודה על השיתוף (ואגב- תמיד כיף לקרוא מחמאות. אז תודה לך).
לפי החישובים שלי, היום צריכה להיות השקיפות. מחזיקה אצבעות לבדיקה תקינה ובכלל- להמשך הריון תקין, ולסיומו בזמן בידיים מלאות.
אנא עדכני אותנו היום לאחר הבדיקה.

הפינוקים של האוכל- נשמע לי אחלה. מאוד מתחברת לזה

שירה דוד
09-7749028

שמחה על השרשור הזה- תודה שירה!

בת 22, בהריון שלישי, שבוע 15 שבע"ה יסתיים בידיים מלאות הפעם, מקווים מאוד.
בעברי- לפני שנה וחצי הפלה בשבוע 6, עובר ללא דופק, הפלה שהתחילה לבד והמשיכה בציטוטק. אומנם הריון צעיר אבל היו ציפיות מרובות והרבה אופטימיות כך שנפלתי לדיכאון עמוק עד שנקלטתי להריון אחריו. ההריון השני, 3 חודשים אחרי ההפלה, הסתיים בשבוע 37, בלידה שקטה, טבעית, עצובה וכואבת מאוד, עם עובר זכר במשקל 3300, יפיוף אמיתי, ממש מלאך עם עיניים עצומות.
עוד לא עברו להם 3 חודשים, בהם לא הסכמתי לנוח לרגע כדיי לא להיכנס לדיכאון קשה אף יותר וכבר נקלטתי להריון חדש. לשמחתי הגדולה מצד אחד ומצד שני יש לציין שאני מותשת פיזית וריגשית מאוד.
היום עשינו סקירה והכול תקין ב"ה! הרגעים היחידים שאני נותנת לעצמי להתחבר אל הקטנצ'יק החדש זה מול המסך, למרות שאני כבר מרגישה תנועות.

פינוק שאני נותנת לעצמי- רוגע. אני לא היסטרית לגבי הדיאטה, לגבי רופאים או לגבי מכשור רפואי שאומרים שאני צריכה. אני מקשיבה לעצמי ופחות בונה מגדלים על ההריון הנוכחי כדיי להישאר שפויה.
עקב מחלה שלשמחתי לא קשורה לאובדנים ככל הנראה, אני צריכה להיות במעקב צמוד ואפשר להגיד שעל אף שאני מקפידה, אני הרבה פחות קשוחה עם עצמי כמו בהריון הקודם. הבנתי שהדברים לא רק בידיים שלי ומעבר למקסימום של הכוחות שיש לי- אני לא צריכה לתת.

אוהבת את הפורום מאוד, את שירה שמקדישה מזמנה, מכוחה הרגשי ומניסיונה האישי, את הבנות שתמיד עושה לי טוב לקרוא אתכן ולהרגיש יחד בתוך הלבד הזה, שולחת חיבוקים לכולן והצלחה לכל ההריוניות והמנסות להיקלט- מחזיקה לכולן אצבעות ומתפללת לבשורות משמחות לכולנו.

למעלה