סיכום שבועי

סיכום שבועי

שאלת השבוע:
מה אתם חושבים על הכניסה הקרקעית?

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו מבאס שקרה השבוע?
משהו מצחיק או ציטוט?
קנית השבוע?
ספר?
סרט?
סדרה?

שבת שלום ואמן וחיילנו ישובו כולם לשלום ובמהרה

עונה

שאלת השבוע:
מה אתם חושבים על הכניסה הקרקעית?
זה משהו שמאוד חששתי ממנו, אין לי את כל הידע שיש לצבא, אבל המחשבה הזו שהם שם בשטח אויב, חשופים, מרעידה לי את כל הגוף בפחד.

משהו טוב שקרה השבוע?
אהההה לא העלתי חום?

משהו מבאס שקרה השבוע?
מיום שישי שעבר אני חולה, סתם צינון עם גרון וכל החבילה המעצבנת הזו.

משהו מצחיק או ציטוט?
מרטין מדברת למנחם על התחת הזקן שלו

קנית השבוע?
טסט לאוטו

ספר?
התחלתי את "שומרת הסוד" בנתיים טוב

סרט? לא

סדרה?
אז בהמצלת שיר אני ממשיכה את קאסל, התחלתי את סופרנטורל. חוץ מזה פל"ל, טין ללוף, רודן, הנותרים, תחת כיפה והחץ.

שבת שלום ואמן וחיילנו ישובו כולם לשלום ובמהרה

Shiri from the block

Active member
תרגישי טוב
תקשיבי, אם את רואה טין וולף, החץ ועל טבעי את חייבת לראות סמולוויל!! מבטיחה לך שתהני!!
ואני חייבת שתיהיה פה עוד מישהי שתירייר על טום וולינג

Lion_Heart

Well-known member
סמאללויל

סדרה שממש אהבתי אבל ממש תסכלה אותי
oldie but a goodie
יש לזה עונה 11 בקומיקס

Shiri from the block

Active member
תסכלה למה? ואם אתה מפרט למה אז תציין בכותרת ששירלי לא בטעות תכנס ותקרא ספויילרים

אני ממש נהנתי מכל הסדרה. גם מהעונות הישנות וגם מהחדשות!!
הדבר היחידי שהתעצבנתי עליו זה החוסר תעופה והתלבושת..

Lion_Heart

Well-known member
בדיוק כמןך

אני ממש ממש אהבתי את SMALLVILLE , אבל הייתי כולי "איפה סופרמן?" רק בסוף הבנתי שהסדרה מעולם לא היתה על סופרמן אלא על המסע של קלארק אל סופרמן, אני חושב ש ARROW היא התפחות טיבעית אחרי SMALLVILLE , שם לובשים תחפושות ומסיכות ואחרי זה ב FLASH יגיעו גם כוחות על...אני מקוה ש DC יוצרים את היקום הקולנועי שלהם דרך סדרות הטלויזיה (גות'ם ממש לא ניראת לי , כי אני שונא PREQUELS )

Shiri from the block

Active member
כן מבינה אותך
ועוד מי שראה את זה במשך 10 שנים אז בכללללל
לי לקח בערך שנה לראות את כל הסדרה יחד עם השותף שלי אז, ואני התעצבנתי מזה שהוא לא עף למרות שידעתי שזה המצב.
מה שכן הפתיע אותי לטובה, שהוא כן קפץ הרבה לגובה, וכן היו פרקים שהוא היה כבנאדם אחר והוא עף או עולם אלטרנטיבי אז סוג של..
אבל הקטע עם החליפה זה ממש עיצבן אותי. עוד שזה היה CGI וגם לא ראו את זה כמעט וזה היה בדיוק דקה וחצי

אחר כך התחלתי לראות שוב את הסדרה לואיס וקלארק והיה לי ממש כיף לראות אותו עף ועם החליפה והכל חחח

Lion_Heart

Well-known member
כן ...אבל...

לשתי הסדרות היו חולשות שהשלימו אחת את השניה, ל "לואיס וקלארק" ו ל "FLASH" לפניה היתה בעיה אחת מענינת , חוסר הופעות אורח, לא סופר גיבורים (אלה פשוט לא היו קיימים חוץ מהופעת אורח של הבטמוביל)ובקושי סופר נבלים, בסמאללויל היו המון הופעות אורח אבל ...טוב על השאר כבר דיברתי, את הקומיקס של סמאלוויל את קוראת?

Shiri from the block

Active member
כן מסכימה אחרי שראיתי סמולוויל פתאום לראות לויס וקלארק ולהבין שלמרות החליפה והכל, זה יותר על קלארק קנט מאשר על סופרמן. כי גם הוא נלחם לרוב ברעים שהם בני אדם ולא רעים מסוג שהיו בסמולוויל..

לא קראתי את הקומיקס, אבל ראיתי כמה תמונות..

אחרי כל השיחות איתי את באמת שואלת אנשים למה

סמולוויל תסכלה?!

&nbsp
&nbsp

Lion_Heart

Well-known member
את

ממתוסכלי סמאלוויל?
ושם יפה, קשור במקרה לאחת ג'ין גריי?

אתה..

וכן, אבל לא מהסיבות שאמרת.. ידעתי כבר מהעונות הראשונות שהוא לא ילבש את החליפה/יעוף/יקרא לעצמו סופרמן..

הבעיה בשבילי הייתה הירידה ברמה של הסדרה, כל הקטע של קלארק שהוא ״הגיבור, תמיד צודק, כולם צריכים להקשיב לו ומי שלא מנודה״, לויס וקלארק שהיה בנוי רע (כאילו פאק, היא מהעונה הרביעית ובמקום לבנות את הסיפור בצורה טובה, היא מתעוררת יום אחד ומחליטה שהיא דלוקה על קלארקי?! ועזוב את זה שבסוף הוא איתה רק בגלל שהוא לא יכול להיות עם לאנה
כן, אני טים לאנה
!)
מה שכן, אהבתי את טס וזוד.. כל השאר היה פשוט רע בייחוד העונה האחרונה שהייתה פילר אחד גדול ולא קשור לחיים.. והסוף אח הסוף הוא באמת אחד הגרועים..

Lion_Heart

Well-known member
tbh-אני

מת על סקוט סאמרס ועכשיו יוצאת סדרת קומיקס שלו אז בכלל

ובקשר לסמאלויל, פשוט נסכים שלא להסכים, כי לדעתי העונה האחרונה היתה דוקא לא רעה .(לא זהב, אבל לא רע) וממש לא אהבתי את טס וזוד, הדמות האהובה עלי היא קלואי, וקלארק

כן, אבל הבנתי שזה של סקוט מהעבר..

אני דווקא ממש אהבתי את טס וזוד, בכלל מהעונות האחרונות זוד היה הרע הטוב ביותר.. וקלואי אכזבה בכל הסיפור עם דיוויס/ג׳ימי וגם קלארק אכזב בקטע של דיוויס/דומסדיי..

וטס אדירה, אהבתי שבהתחלה היא הייתה בצד של לקס עד שלאנה פקחה לה את העיניים, ואז אף אחד לא ידע באיזה צד היא באמת, ואת הקטעים שלה ושל זודי ואת הקטע שהיא בעצם לות׳רית (היחידה שאהבתי) וכמובן הרדימפשיין שלה בסוף

&nbsp
והדמויות אהובות עליי הן לאנה, טס, קלארק (עד שהוא התחיל לעשות פרצוים לאוליבר אחרי שהוא פיצץ את לקס) וקלואי.. בסדר הזה..

Lion_Heart

Well-known member
את צודקת

מדובר בסקוט בן 16 שיוצא ל"הרפתקאות חלל" עם אבא שלו...נשמע מדהים...רק חבל שהוא עזב את האקסמן, כמעט היה לו משהו עם X-23
, ממש לא אוהב מה שעשו לסקוט המבוגר...
ואת צודקת, לא אהבתי את ההתנהגות של קלואי עם DOOMSDAY
ואני מתעב את לאנה...ממש ממש לא סובל, השחקנית דווקא לא רעה ב -REMAKE של היפה והחיה (אהבתי את המקור יותר)

אתה צודק

אני לא אוהב את הרעיון שהביאו את הדמויות מהעבר.. ודווקא ממש אהבתי את הרעיון שסקוט היה נגד השמדת הפניקס.. Cyclops was right!

Lion_Heart

Well-known member
אני דוקא

אוהב את הצעירים (למרות שזה מעצבן מבחינת קו הזמן
) ומסקרן מה יקרה עכשיו שסקוט וג'ין הצעירים נפרדו והוא משחק בהרפתקאות חלל
, פשוט הפכו את סקוט המבוגר למריר וציני ומרושע ודיי למגניטו
את (זה את או אתה?, כבר לא בטוח) קוראת עוד דברים חוץ מ X MEN?

למעלה