סיכום שבועי

אותי זה מעצבן, למרות שאני שמח על ג׳ין..

אוייש הוא שונא שאומרים לו את זה..
ואני אוהב את השינוי שלו. מעצבן שאנשים מעדיפים את וולברין כי הוא סתם ״מבוגר, מריר, ציני ומניאק״ אבל שסקוט הופך לכזה בגלל משהו שהוא מאמין בו אז הוא הופך למרושע..

זה אתה, ולא.. יש יותר מדי גרסאות לקומיקסים שרציתי (דרדוויל, בטמן,נייטווינג)..

Lion_Heart

Well-known member
רק שתדע

אני מסכים איתך, למרות שאני לא אוהב שהוא איבד שליטה בכוחות שלו ,ואגב, נייטווינג כבר לא קיים, לא, ברצינות , עכשיו לקומיקס קוראים "גרייסון" (הוא סוכן חשאי )ווולורין? הוא מת( או עומד למות),ושאני אומר מת זה ממש ממש מת ,מת כמו משהו ממש ממש מת

סקוט?! מעניין מה יעשו איתו בהמשך..

אני רוצה לקרוא משהו ממש טוב של נייטווינג, אבל שלא צריך לחזור ולקרוא את כל ההסטוריה שלו ומשהו של העולם הקיים..

ואני בטוח שוולברין יחזור, אי אפשר להפטר ממנו.. אף פעם לא אהבתי/שנאתי אותו, אבל הסרטים האלה ממש גרמו לי לשנוא אותו..

Lion_Heart

Well-known member
ברור שהוא יחזור

אבל כרגע עושים ענין ממש גדול מלהרוג אותו וכן, גם אני ממש ממש לא אהבתי את סרטי ה X-MEN שפשוט סבבו סביבו , נייטווינג הוא הדמות הכי אהובה עלי ב DC (חוץ מ SUPERMAN/WONDERWOMAN)

בגלל זה אף אחד לא לוקח אותם ברצינות..

האחרון דווקא היה ממש טוב, הופתעתי שהוא לא היה עוד סרט וולברין.. ראית אותו?!
את נייטווינג הכרתי יותר מהמשחק Injustice אם אתה מכיר.. ובDC בטמן הדמות האהובה עליי..

נעשה הסכם

שאת תתחילי את טין וולף, אני אתחיל את סמולוויל

אבל לא עכשיו, לך יש לסיים את באפי ואנג'ל, ולי יש את העונה האחרונה של קאסל, ולהשתלט על העונות הראשונות של על טבעי (היא קצת מפחידה!)

Shiri from the block

Active member
את יודעת מה אני בעד!! אני אתן פוש החודש הזה לבאפי ואנג'ל, אני ממש מקווה לסיים את זה כבר...
ואז נעשה מה שאמרת!
איך אני מתרגשת יואוווו D:
אני מבטיחה לך שתאהבי!!! אי אפשר לא לאהוב סמולוויל
וטום וולינג
בהתחלה את תרגישי כמו פדופילית כי הוא בן 17-18, אבל אחר כך כשהוא גודל

Shiri from the block

Active member
אנייייייייי שאלת השבוע:
מה אתם חושבים על הכניסה הקרקעית? אני לא ממש בעד, אני חושבת שהתקיפה הכי עדיפה זה דרך האוויר, ואחרי שמשטחים שם כמעט הכל והורגים את רוב החאמסניקים אז להיכנס קרקעית ולסיים את העבודה. כרגע זה ממש סיכון
אבל בעיקרון הכרחי...

משהו טוב שקרה השבוע? אמממממ היה אתמול יומולדת לחברה מהעבודה ויצאנו לחגוג לה והיה ממש נחמד.. הא!! וקבעתי תור לשבוע הבא לעשות קעקוע
סוף סוף!! זה יהיה הקעקוע הרביעי שלי D:
משהו מבאס שקרה השבוע? הממ ילדה מהשכבה שלי בבית ספר נפטרה לפני יומיים מתאונת אופנוע בכניסה למעלה אדומים
לא היינו קרובות, אבל בבית ספר כן היינו חברותיות וזה עצוב..
משהו מצחיק או ציטוט? כל מילה שמקס ממרוששות מוציאה מהפה זה המשהו המצחיק שלי והציטוט השבועי שלי, היא פשוט אדירה!!
קנית השבוע? המקדמה על הקעקוע חח
ספר? -
סרט? -
סדרה? מרוששות
אני מכורה לסדרה
ומכורה למקס

למרות שאין תמונת השבוע אני מוסיפה!

Rachel47

New member
ואו אני ממש אוהבת מרוששות!

ומקס אכן אדירה

מצטערת לשמוע על הבחורה מבית הספר שלך

אוי איזה עצוב

תמיד יש שוק כזה שמגלים שמישהו שאנחנו מכירים נפטר, אני לא מדברת על אנשים ממש קרובים חס וחלילה, אלא רחוקים יותר.
זה קרה לי לפני חודשיים, מישהי שהייתה מכיתה שלי נפטרה מסיבוך של הריון, נורא עצוב.
שניהיה בריאים

קעקוע של מה??

עונה נה נה נה נה

שאלת השבוע:
מה אתם חושבים על הכניסה הקרקעית? מרגישה שאין לי כלכך זכות לענות על השאלה הזאת מכיוון שאני לא גרה בארץ, למרות שאנחנו מדברים על זה הרבה, ומדברים עם המשפחה והחברים מהארץ כל יום. קשה לראות את החדשות מרחוק, קשה לחשוב על החיילים שנלחמים, אבל איזו עוד ברירה יש?

משהו טוב שקרה השבוע? צבעתי את המטבח בצהוב. יצא מדליק!!

משהו מבאס שקרה השבוע? נמאס לי מהחופש הגדול! תודה לאל עוד 3 שבועות הוא מסתיים

משהו מצחיק או ציטוט? האם ידעתם שבארה"ב טייץ' זה leggings וגרביונים זה טייץ'.... מאוד מבלבל.....

קנית השבוע? הרבה יותר מידי ציוד חדש לבית הספר. תיק מיני מאוס לקטנה שלי שתחילה השנה בית ספר. ערימות של חולצות, חצאיות וטייצים.
שבוע הבא ממשיכים במסע קניות מטורף.

ספר? משחקי הכס. מייגע מאוד, וכנראה אני לא אמשיך הלאה

סרט? עוד לא יצא השבוע....

סדרה? עונהראשונה של משחקי הכס, פרק 4. מפתיע, אבל לא ראיתי את העונה הראשונה, התחלתי לראות באמצע העונה השלישית. בנתיים מאוד דומה לספרים ואני מעדיפה לפעמים את הסדרה על הספרים

שיהיה שבוע שקט, ואמן שכל החיילים יחזרו הבייתה בשלום

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי השאלה הראשונה באמת איזה עוד ברירה יש...
כמה מנהרות הם גילו וכמה נשקים.. אני בטוחה שיש להם עוד הרבה הרבה נשקים מוחבאים שאולי גם לא נמצא בכלל... אבל בהחלט יש חלק חשוב לכניסה קרקעית. עם כל הסיכון והצער שבעניין

מטבח בצבע צהוב נשמע מדליק ביותר!! מוזמנת לעלות לפה תמונה אם בא לך

אני מאוד אוהבת אנשים שיוצאים מהסטנדרט של לבן וצובעים את הבית בצבעים אחרים... נותן לו אופי והרגשה יותר חמימה.

ובאיזה ספר של משחקי הכס התייאשת?
אני רוצה להתחיל לקרוא..
ואיך מסתדר לך לראות את העונה הראשונה אחרי שראית את העונה השלישית? זה הורס קצת הפתעות בדרך חח

.....

אני לא מאמינה אבל עוד לא יצא לי לצלם את המטבח.... הצביעה היא רק השלב הראשון של שיפוץ המטבח אנחנו צריכים גם לחזק את הצבע של כל הארונות במטבח, זה פרוייקט ענק שיקח מלא זמן כי כל המטבח עשוי עץ.....

סיימתי אתמול את משחקי הכס, זה הספר הראשון בסדרה וקוראים לו משחקי הכס

הסיפור מצויין, העלילה זורמת ורוב הדמויות מעניינות ועמוקות, ועדיין, לא ממש יכולה להצביע על מה שהפריע לי כלכך. אני מתלבטת אם להמשיך הלאה, סה"כ אני יודעת מה יקרה, זה גם יתרון וגם חיסרון לדעתי......
אז בעלי התחיל לראות את הסדרה שהתחילו לשדר אותה, אי שם ב2010, וראיתי פרק פה, רבע פרק שם, חוץ מזה שכל העלילות מרוחות ברשת, אי אפשר ממש לא להחשף לזה...... לא יודעת למה התיישבתי לידו שהוא ראה את עונה 3, ונשאבתי לזה.

בדיוק, אין לנו עוד ברירה

תגידי, איך אצלכם הסיקור?
נורא נורא מייאש אותי לראות כמה שהעולם לא מבין אותנו, איך החמאס והפרו פלסטינאים מעוותים ומשקרים בלי לדעת בכלל מה הולך פה.

האמת, הופתעתי לטובה

קודם כל מראים את שני הצדדים של הסכסוך, ואנשים כאן מאוד פרו ישראל, ופרו פלסטינים ונגד חמאס.
מאוד מדגישים כאן את הרג הפלסטינאים ואת השימוש המחריד של חמאס בפלסטינים בתור מגינים אנושיים.
גם מאוד מתרשמים לחיוב מכיפת ברזל, אבל שוב, זה מן מעגל כזה שלא מסתיים, כי ישראלים לא נפגעים למרות שתוקפים אותם, ופלסטינאים נפגעים.
טוב, קצת מבלבל, אבל סה"כ לישראל יש רוח גבית.
מצרפת שני קטעים מאוד רלוונטים, ממחנה שמאל/מרכז, שדי מייצגים את הלך הרוח, של שני קומיקאים פוליטיים, שהקהל של מורכב מצעירים, מעמד בינוני גבוה, אקדמאים, וסה"כ אנשים עם ראש מאוד פתוח.
ג'ון סטוארט - מבצע הקש בגג
https://www.youtube.com/watch?v=FqKu5rSTyP8
ביל מאר- אני מתה עליו, הוא חריף ושנון, וכמעט תמיד צודק. קצת איבד אותי בקטע של פרס נובל, אבל סה"כ תמיד הפנאל שלו מאוד מאוזן, ימניים, שמאלנים ואנשי מרכז, לשם שינוי, כולם מסכימים כרגע.
https://www.youtube.com/watch?v=6qeHvd8Tdmo

וליבי ונשמתי עם משפחות ההרוגים, מיד ברחתי לבכות בחדר ולהתקשר למשפחות שלנו
אמן והם ההרוגים האחרונים שלנו בעזה.

Lion_Heart

Well-known member
אז...

שאלת השבוע:
מה אתם חושבים על הכניסה הקרקעית?זה מפחיד ועצוב

משהו טוב שקרה השבוע?pass
משהו מבאס שקרה השבוע?guess
משהו מצחיק או ציטוט?i had a great boomerang joke...it'l come back to me
קנית השבוע?world of warcraft :warlords of drenor, sims 4
ספר?none thus far
סרט?ראיתי השבוע כל גרסה של Christmas carol שיכולתי להשיג, כולל אחת עם טורי ספלינג וויליאם שטנר,לא,ברצינות
סדרה?ultimate spiderman,the supersizers go... ,

Shiri from the block

Active member
יווווו איזה כיף לראות אנשים שעוד משחקים במשחקי מחשב!!
הלוואי ויכולתי גם. אני מתה לקנות פלייסטיישן או כל דבר אחר מבחינתי, אני ממש מתגעגעת לזה!!
ועוד אתה רואה סדרה (אני מניחה מצויירת) של ספיידרמן!! יש לנו עוד חנון בפורום

אני לפעמים רואה סופרמן או באטמן כשיוצא לי להדליק את הטלויזיה חח זה ממש נחמד!

Lion_Heart

Well-known member
and proud

ממש ממליץ על ultimate spiderman, הסדרה, מצחיק באופן היסטרי(פלוס אני קורא המון קומיקסים) , לי אין קונסולה, רק מחשב

למעלה