ערן היקר, אשמח מאוד למסר כללי איני יודעת אם שמרת את הפרטים - אשלח שוב.
U UNIVERS1 New member 9/6/13 #15 ערן היקר, אשמח מאוד למסר כללי איני יודעת אם שמרת את הפרטים - אשלח שוב.
S snoopytush New member 10/6/13 #31 shut up ( ביטוי מאנגלית הכוונה כמובן לא להגיד לך תשתקי...) גם לאמא שלי קוראים ככה!
ג גלית מלאכית New member 9/6/13 #20 אשמח מאוד, גם אם איני קובעה פה בפורום במידה ואפשרי, בתחום הזוגיות.
י ינוקא1 New member 9/6/13 #22 הי ערן ורותי , קפצתי לבקר מה שלומכם ? הרבה זמן לא הייתי כאן. אם כבר אני רואה שמחזירים עטרה ליושנה , אז אשמח למסר כללי יוסף בן רינה כהן , טו' טבת תשלח , 25.12.1977 רב תודות.
הי ערן ורותי , קפצתי לבקר מה שלומכם ? הרבה זמן לא הייתי כאן. אם כבר אני רואה שמחזירים עטרה ליושנה , אז אשמח למסר כללי יוסף בן רינה כהן , טו' טבת תשלח , 25.12.1977 רב תודות.
ל לאונרדו האחת New member 13/6/13 #39 אני לא יודעת אם תראה ..כי יש לך בעיה במחשב אבל אמוץ (בעלי) הוא איש מחשבים וגם טכנאי אם אתה צריך נשמח לעזור!,- לך בחינם _מלבד עלויות של חלקי חילוף תמי
אני לא יודעת אם תראה ..כי יש לך בעיה במחשב אבל אמוץ (בעלי) הוא איש מחשבים וגם טכנאי אם אתה צריך נשמח לעזור!,- לך בחינם _מלבד עלויות של חלקי חילוף תמי
ל לאונרדו האחת New member 10/6/13 #26 שלום ערן, מזמן לא נפגשנו כאן... אשמח למסר על מה שבא לך, כללי תמי בת שרי 29/5/67
ל לאונרדו האחת New member 11/6/13 #38 נחמד, דווקא פגשתי מישהי שנולדה ביום שלנו גם..שלי ושל בנך ערן עונה רק בסוף שבוע???
Y yyaelg New member 10/6/13 #30 אשמח למסר.. אשמח למסר כללי.. וזוגיות מתי תגיע? יעל- 7.12.90 תודה רבה ערן!!
ח חגיגה 2013 New member 10/6/13 #34 בקשה לתקשור אהלן ערן, שאלתי מה יש לי מבחינה בריאותית? בשבוע האחרון במיוחד לא מרגישה טוב. מנסה לעזור לעצמי, קונבנציונלית ומבחינת רפואה משלימה, אך בינתיים נראה שללא הואיל. חגית בת שרה8.4.71 תודה!
בקשה לתקשור אהלן ערן, שאלתי מה יש לי מבחינה בריאותית? בשבוע האחרון במיוחד לא מרגישה טוב. מנסה לעזור לעצמי, קונבנציונלית ומבחינת רפואה משלימה, אך בינתיים נראה שללא הואיל. חגית בת שרה8.4.71 תודה!