פינת התקשור של תמיר

lana24

New member
תודה אבל

השאלה הייתה אחרת. נכון שתהיה לי אפשרות לחפש אבל שאלתי הייתה האם זו תהיה טעות (האם כדאי להתפטר) להתפטר משם.. מצטערת על ההצקה

להבא תמקדי את השאלה

וגם כתבתי שזה לא יהיה נכון להחליט עכשיו להתפטר בעוד 3 חודשים - מכיוון שזה יהיה מהסיבות הלא נכונות (כעסים וכו')

ובהסתכלות קדימה - אם תלמדי עכשיו להחליט בצורה מושכלת זה יעזור לך בהמשך החיים לקבל החלטות שהן קריטיות הרבה יותר

שבת שלום

sivan1710

New member
שלום תמיר

ברוך הבא, אשמח למסר לשאלה האם יתחדש הקשר בשלושת החודשים הקרובים. פרטים של הצד השני אעביר במסר.
חשוב לי מאוד לדעת מה קורה עכשיו מאחר ובשלב זה יש אפשרות לתקשורת ישירה ואני מנסה לדבר איתו על נושאים שונים כלליים אבל לא על נושאים אישיים. רציתי לדעת מתי יתאפשר ליצור קשר יותר קרוב ולהבהיר דברים. תודה רבה.

sivan1710

New member
השאלה שלי

היא האם יתחדש הקשר במהלך שלושת החודשים הקרובים. ואם יתחדש באופן ברור, יעזור לדעת פרטים כמו איך מתי ואיפה.
תודה.

שלום סיוון

שאת צריכה להפסיק לפחד מכך שאולי משהו לא יצליח ואולי הוא יגיב לא כמו שציפית
זה כן אפשרי שהקשר יתחדש בשלושת החודשים הקרובים אבל את חייבת להיות במצב שאת ללא חששות

שאלי אותו מה הוא מרגיש כלפייך
ואז תוכלי לדעת באופן ברור לאן להמשיך

sivan1710

New member
תודה המשך

תמיר תודה על התשובה, זה נראה כמו הדבר הנכון לעשות אבל אני מרגישה שלא מתאים לשאול אותו שאלה כזאת ישירה מסיבות שונות. אני יכולה לדבר איתו על דברים אחרים כמו שאמרתי קודם אבל לא על משהו אישי, כי כנראה יש מרחק, הוא עדיין בחו"ל, האם ניתן לראות מפגש בינינו בכלל בקרוב? ואז אולי יהיה יותר קל לדבר על הכל. תודה רבה.

sivan1710

New member
אני מבינה את המצב

ואשתדל מאוד להסיר חששות באופן כללי, אני פשוט מרגישה שחסר לי מידע שיעזור לי לדעת מה לעשות. מדובר בנושא מורכב ומידע זה משהו שחשוב כאן. תודה רבה לך שבת שלום.

UNIVERS1

New member
שאלה אחת

תמיר, שלום.

האם אוכל לקבל מסר בנוגע למצבי הבראיותי בתקופה זו?

פרטים בתיבת המסרים.
תודה

שלום יוניברס

נתחיל בכך תקשור הוא בגדר ייעוץ ובענייני בריאות לא משחקים

ממה שאני מקבל
אין לך ממה לחשוש - מפני המחלה - היא לא תחזור שוב
מה שכן "מציק" לי הוא שאת נותנת לפחד לשתק אותך ואת חיי החברה שלך (אפילו ברמת המשפחה הקרובה)
תשמחי וחייכי - מגיע לך להנות עם המשפחה וחברים

שבת שלום

קמוש1

New member
שלוםם תמיר!

הייתי רוצה לשאול בנושא זוגיות
אין לי זוגיות, גם לא הייתה לי זוגיות רצינית כל השנים האלו
אני מנסה ליזום להכיר בכל מיני דרכים אתרים לצאת לבילויים וכלום!
אני מתחילה להתייאש ממש! האם יש משהו שאני פועלת לא טוב? מה עוד עליי לעשות?
תודההה

קמוש1

New member
היי תמיר

כן אני רוצה לדעת אם יש לי חסמים מסויימים, ומהם?
בתקשורים קודמים לא עלה שום בעייה או חסמים אך אולי יש דברים שאני לא יודעת אותם..
ובעיקר מה עליי לעשות או מה אני עושה לא טוב בדרך למציאת זוגיות?

קמוש1

New member
תוספת

האם אתה רואה אותי בזוגיות בזמן הקרוב? בעתיד? חתונה וילדים?
אני מרגישה בזמן האחרון מאוד לחץ בגלל הנושא הזה.. בעיקר כי אני מפחדת שאני מאבדת את זה:(
תודה רבהה!!

למעלה