פינת התקשור של תמיר

שלום תמיר

אני שמחה שחזרת לפינה שלך ומקווה שאבא שלך בסדר.

רצתי לשאול מתי צפויה לי זוגיות ואו היכן אמצע אותה...
תודה!!

שלום ס ג ל ג ל ת

ממה שאני מקבל - את מאוד רוצה זוגיות אך מאוד מפחדת להיפגע, ומרגישה מאוד חלשה מבחינה נפשית
את תוכלי לפתוח את החסמים לזוגיות ברגע שתיהי חזקה מבפנים
והכוונה היא כשאת תוכלי להתמודד עם כל דבר ולא להישלט ע"י פחדייך

שבוע טוב

ליבי300

New member
היי תמיר

אשמח לדעת איך לטפל בזיהום הכרוני המעיק ממנו אני סובלת שנים (כלומר לאיזה תחום רפואה משלימה לפנות).
הרבה תודה...

שלום ליבי300

אני מתנצל אבל בכל מה שקשור לבריאות אני לא לוקח סיכון
ולכן אני רק אמליץ לך - לפנות לרופא

ליבי300

New member
היי תמיר

הרפואה הקונבנציונלית לא עזרה ולא הצליחה לטפל פניתי לרפואה המשלימה והיא עזרה בחלקה אבל לא פתרה את הבעיה. זו מסוג הענינים שאין לקונבנציונלית שום פתרון.
יש לי תחושה שאני זקוקה שמישהו יעזור לי להפעיל את כוח הריפוי הפנימי לכן הפנתי שאילתה כדי למקד את מתן העזרה.
האם המתקשרת שהייתי אצלה לא מזמן תוכל לעזור לי?

טיפוסית

New member
היי תמיר, מסר על זוגיות

רציתי לבקש איזשהו מסר על זוגיות, האם צפויה כזאת מתישהו? ואם כן אז מתי? איפה?
בקיצור כל פרט שיכול לקב או להיות קשור לכך

פרטים במסר

תודה!

שלום טיפוסית

ממה שאני מקבל, מה שחוסם אותך מבחינת זוגיות הוא דווקא - חוסר תקשורת היוצר אי הבנה בין בני זוג (גם אם רק בשלב ההתחלתי של ההכרות)
ברגע שתעבדי על הנושא הזה - בטווח הארוך תהיה לך זוגיות יציבה ונפלאה

לילה טוב

טיפוסית

New member
היי תמיר, משהו לא ברור לי בתשובתך...

איזה חוסר בתקשורת?
כלומר איך זה הגיוני אם בשנים האחרונות מעולם לא היה לי אפילו שלב ראשוני של הכרות...
לא הכרתי בנים, בטח לא פעם פונטנציאל לקשר או להיכרות, אז איך יכול להיות בעיית קשר אם אין שום שלב הכרות?

sivan1710

New member
שלום תמיר

אני רוצה לשאול בבקשה האם נראה שיתחדש הקשר בזמן הקרוב, בחודש הקרוב. כל סוג של חידוש קשר זה אומר עדיין מרחוק כי הוא בחו"ל. מה שקורה זה שהיום בערב דיברנו בטלפון בזמן נסיעה שלו אבל זה היה כמעט בטעות כי לא ידענו אחד על השני.
אני לא ידעתי מי הוא עד שהוא אמר את שמו והייתי חייבת להפסיק את השיחה כי לא ידעתי מה לומר כך במפתיע. כל הנושא הוא בעייתי ועדיין לא מצאתי את הזמן הנכון לדבר ישירות. יתכן שהוא משער ויודע שזאת אני שהתקשרתי היום ואני לא יודעת איך הוא עשוי להגיב על כך, אולי זה באמת לא הזמן המתאים. אשלח פרטים במסר, תודה רבה.

שלום sivan1710

אני לא רואה התקשרות מצידו בחודש הקרוב - אם את רוצה ליצור קשר - עלייך ליזום,
עלייך להשתחרר מ"הפחד מדחייה", כבר אין לו מקום אצלך (לפחד)

לילה טוב

sivan1710

New member
תודה תמיר שאלה קצרה

בבקשה, מה שחשוב לי לדעת במידת האפשר זה מה יכולה להיות תגובתו, חיובית או שלילית. אני רוצה לוודא שאין מצידו רגשות של כעס, האשמות וכו'. תודה רבה.

היי תמיר

מקווה שעדיין אפשר לשאול...

אז כבר שאלתי בעבר (תודה לחברי הפורום המהממים) ואני רוצה לשאול שוב כי אני רואה שהוקדשה כאן פינה

אז שמי סיגל, בת 28, עניין הזוגיות מטריד אותי. עד כה, לא הצלחתי לפתח אף קשר זוגי רציני מהסיבה הפשוטה שמעטים מאד היו הבחורים שהצליחו לעניין או למשוך אותי (3 עד כה), וגם אלו נסתיימו מסיבות שונות באופן די מהיר. לאחרונה הייתי בחו"ל ופיתחתי קשר עם בחור ישראלי מקסים שנאלץ לשהות בקנדה לתקופה של שנה. היו מחשבות מצד שנינו שאולי אני צריכה לבוא לשם לשנה, אבל הרעיון נגנז בהחלטה משותפת בשל ההשלכות שבך. עדיין יש תחושת פספוס.

הייתי שמחה לדעת מתי הנושא הזה ייפתח אצלי ולמה תמיד התחום הזה מעמיד לי מכשולים.

תודה תמיר ושבוע מקסים!

למעלה