פינת התקשור של תמיר

sivan1710

New member
שלום תמיר

אני רוצה לשאול על נושא לימודים בתקופה הקרובה. חשבתי על לימודי איפור כי זה יכול לפתוח בשבילי יותר אפשרויות תעסוקה בתחום שאני רוצה, אבל הבעיה היא שבשלב זה אני לא יכולה ממש להשקיע בזה גם מבחינה כלכלית בעיקר, אז אני רוצה לבדוק בהתאם אפשרות של מתכונת מצומצמת של לימודים. אשמח לקבל מסר לשאלה האם נכון לי ללמוד קורס איפור בחצי השנה הקרובה? תודה רבה. (בנוסף, אשלח במסר פרטי שם של בית ספר מסויים).

שלום sivan1710

אין בעיה שתלכי ללמוד איפור בחצי שנה הקרובה
שם בית הספר מעיד על הרצון שלך אבל לא מעידים על איזה ביה"ס תלמדי (לא יגביל אותך בשום צורה)

ליבי300

New member
הי תמיר וחנוכה שמח

אשמח לדעת האם כדאי להמשיך את הקשר עם החברה שפגעה בי במסגרת איזה טיול משותף (אני חשה שהקטביות בינינו לא ניתנת לגישור, ובכלל קשה לי מאוד עם התנהגות לא סולידרית וחברית וריכוז יתר באינטרסים שלה עד הפקרה של האחר ברגעי מצוקה וסכנה).
הרבה תודה...

שלום ליבי300

אין לי אפשרות לבדוק לגביה אבל אני יכול רק להגיד לך
עלייך להיות עם חברים בעלי אופי דומה לשלח, המאמינים בחברות של שותפות מאשר התרכזות בעצמם בלבד

שלום תמיר

אשמח מאוד לדעת מה עליי לעשות עם כל חוסר הוודאות שאופפת אותי בנושא הזוגיות בזמן האחרון.. עניין שאני מרגישה שממש תוקע אותי.
(בפינת התקשור האחרונה שאלת על נושא הזוגיות אך לא קיבלתי לגביו תשובה
)

שלום רחלירחלי2

ממה שאני מקבל ה"חוסר וודאות" שאת חשה -מוזן מהפחד להיות לבד
אין לך מה לפחד, היי שמחה, היי רגועה - וזה מה שיעזור לך בזוגיות
אל תתני לפחד לשלוט בך

or2323

New member
שלום לתמיר

שלום תמיר אני עובר כרגע תקופה לא קלה שתמיד אני מצפה לבשורות טובות שיקלו עלי ולצערי יוצא לי עוד בעיות להתמודד איתן ואני כבר קצת מיואש אז רציתי בבקשה לדעת אם אתה רואה שאני אצליח להתגבר על הבעיות ..תודה רבה

שלום or2323

ממה שאני מקבל אתה נותן לכעסים\ביקורות הרסניות ושליליות להשפיע עליך ומפה תחושת היאוש - על אלו תצליח להתגבר , יש לך עוצמה פנימית,
התחבר לשמחת חיים

candy crush2

New member
הי תמיר

כבר מלא זמן שהמצב החברתי שלי ממש מתסכל אותי,אני מרגישה שהסביבה שאני נמצאת איתה לא מתאימה לי,והסביבה שמתאימה לי לא מעוניינת בחברתי ,באופן כללי מרגישה די ריחוק מכולם ונידוי,בגילי זה עדין משהו שמאוד מפריע לי ואני מרגישה מאוד לבד כל מסר בנוגע לנושא יעזור לי והאם יש מצב בזמן הקרוב לאיזהשהוא שינוי לטובה?

תודה

שלום candy crush2

ממה שאני מקבל "תחושת הנידוי" שאת מרגישה הינה מראה של הדימוי העצמי שלך כלפייך אבל רחוק מהמציאות

את תראי שבעתיד יהיו לך אחד\ת או יותר חברים טובים ממש.

יעלקר

Well-known member
מנהל
ערב טוב תמיר,

אשמח לקבל מסר כללי בבקשה.

בתודה מראש והמשך ערב נעים

שלום יעלקר

ממה שאני מקבל את בתחושה של עצבות, של "לבד" ושאין לך אף אחד
אך ישנם כל כך הרבה שמקיפים ומנסים לתת לך אהבה את רק צריכה להפסיק לחסום ולהתחיל לקבל
תתחילי בלחייך כשמחייכים אליך - זה עושה המון

שלום אבא גנוב 2222

ממה שאני מקבל - זאת תהיה שנה של לא מעט מכשולים (אך לא גדולים כמו אלו שעברת בשנה החולפת), אך אין לך מה לדאוג - המאמץ שווה את זה

ניצן שלום

ניסיתי לבדוק אבל לא הצלחתי כי אין מספיק פרטים
אם את רוצה לשאול שאלה אחרת (אפילו מסר כללי) תשיבי היום לפני חצות

למעלה