פינת התקשור של תמיר

רותי 11

New member
ניצן הורד לתחושתי את שואלת שאלה

אחרת לגמרי ולא האם הטכנאי יבוא אלייך או לא
משום שאם זה היה באמת הסיפור אז היית מחפשת
מזמן טכנאי אחר את כנראה רוצה לדעת ותקני אותי
אם אני טועה אם אותו אחד ספציפי בעצם רוצה
איתך קשר או לא?

שאלה...

שלום תמיר
אני מרגישה בזמן האחרון שאני עושה התקדמות מסויימת עם עצמי ולעיתים נעצרת. בייחוד בעניין הזוגיות (אני מדברת על שינוי מחשבתי). אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בנושא הזה, בנושא האקס, האם ישנו איזה שהוא שינוי מלפני חודש וחצי ששאלתי עליו.
תודה!

אני אענה רק על השאלה הראשונה

ממה שאני מקבל
את מרגישה שבגלל ששברו את ליבך כמה פעמים "הלב שלך התכווץ" ולא יכול להכיל אהבה

אבל זה לא נכון-את כן מסוגלת להכיל את הרגשות את רק צריכה להחליט שזה אפשרי

לילה טוב

אני אענה על כל מה ששאלת

ממה שאני מקבל -
מבחינת זוגיות עם אותו אקס
נכון לעכשיו אני לא רואה חזרה אחת לשני - אני פרודים יותר מדי מבחינת הסכמות ומבחינה חשיבתית - אתם לא מסוגלים לגשר על הפעים שלכם
מה שעוצר אותך בזוגיות הוא החוסר רצון להתמסר מכיוון שאת לא רוצה להיפגע שוב ושוב ושוב ולכן גם את לא מצליחה להתמודד עם רגשות , אהבה וקירבה
בשביל שתוכלי להתמסר לזוגיות חדשה עלייך לוותר על הזוגיות הישנה ופשוט להמשיך הלאה אין לך ממה לפחד חוץ מהפחד עצמו שהוא קצת יותר פוחד ממך כך שאין לך ממה לפחד

לילה טוב

sivan1710

New member
היי תמיר

אשמח למסר בנושא זוגיות, אני רוצה לדעת פרטים אפשריים אם הנושא הזה יכול להסתדר בקרוב. השאלה היא האם צפוי לי קשר זוגי מתאים בחצי השנה הקרובה? תודה רבה.

sivan1710

New member
תודה

לא הבנתי בדיוק מה הבעיה ולא חשבתי על חיזוי עתיד, יותר על כיוון של אפשרות כללית, מה הסיכויים. לא ראיתי את ההודעה בזמן, מקווה שהשאלה מתאימה.

אני אענה על השאלה המקורית

ממה שנאי מקבל את במצב זוגי פוטנציאלי מעולה , את כבר בנקודת פתיחה שלא היתה לך אף פעם את יודעת למה אני מתכוון
את נראת טוב מתמיד, את מרגישה טוב מתמיד ואת במצב הכי טוב שיכול להיות מבחינת משיכת הזוגי הפוטנציאלי מבחינתך
את תראי בזמן הקרוב שינויים לכיוון שאת רצית שיהיה וזה לא יעלם מעינייך הפעם - בזה את יכולה להיות בטוחה

לילה טוב

למעלה