פינת התקשור של תמיר

שלום תמיר:)

אשמח גם למסר מההדרכה שלי, או מתי בעצם אתחיל לתקשר עצמאית מה שעולה לך:)

שבי שבלולי

את נמצא בתקופה של גילו עצמי
אתה מגלה על עצמך המוד דברים שלא הייתה מודע אליהם - ביחוד מהו החוזק הנפשי שלך בשעת מבחן
יש לך רצון עז לתקשר אבל מה שעוצר אותך הוא בסך הכל פחד לא אמיתי המורכב בעיקר מאמונות טפלות
עליך להשתחרר מפחדים אלו (אשר לא באמת מאיימים עליך) ואתה תראה שיהיה לך הרבה יותר קל להיפתח לנושא ובסופו של דבר לתקשר - הכל תלוי בך

שתהיה לך שבת שלום

הולי 101

את בתקופה טובה מכיוון שסוף סוף למדת לקבל חלקים בך שפשוט ניסית לשנות אך לשנות היא לא המטרה
מכיוון שאת מקבלת את עצמך את שמה לב שביקורות כאלו ואחרות(גם אם לא נכשו במודע או בזדון) כבר לא "פוגעות" בך - אלא פשוט עוברות ליידך
זאת התוצאה הרצויה - וכך יהיה לך יותר קל להתנהל בחיים

וכפיש שאת רואה מעבר לך - הכל נהיה יותר רגוע ומרגיע - ואת באמת מצליחה להגיע לאותה שלווה רצויה גם בלי קשר לקבלה שהיא סיפור בפני עצמו

שיהיה לך בהצלחה ושבת טובה ונפלאה

luliy

New member
שלום:)

אשמח לדעת מה היעוד שלי? או.. במה מתאים לי לעסוק. מקצע שגם ארגיש בו סיפוק וגם ארוויח הרבה כסף.
תודה:)

luliy

היעוד שלך
זה שיעשה אוץתך מאושרת , שדרכו תוכלי להגשים את עצמך נמצא בתחום החינוך - לעבוד עם שכבת הגיל הצעירה (ילדים\פעותות)
\שם - את תרגישי הכי בנוח וכמובן תרגישי הכי טוב שיש - מכיוון שאושר הוא מצרך מאוד חשוב , הוא שומר עלייך בזמנים קשים ושומר על החיוניות שלך

שבוע טוב

luliy

New member
היי תמיר:)

תודה רבה על ההתייחסות. לגבי לעבוד עם שכבת גיל הצעירה- האם אתה יכול למקד באיזה תחום/נושא בחינוך אתה מתכוון?

מייפלס

את נמצאת בתקופה פחות נוחה בחייך
אך את חייבת להבין שזה משהו זמני - וזאת אם רק תצליחי להשתחרר מרגשות העבר
הם אלו שכובלים אותך ולא נותנים לך להתקדם לאן שאת רוצה
מרגשות העבר - הכוונה לרגשות הלא נעימים שמופיעים לך והם קשורים לעבר שלך
עליך פשוט להמשיך הלאה ולהשתחרר מרגשות אלו - זה נשמע קשה אבל זה מאוד פשוט בסופו של דבר
מכיוון שאנחנו עברים המון בחיים שלנו ובוחרים לאיזה זיכרון אנו רוצים להיקשר

זה הדבר שמבחינתך מאוד חשוב לבצע
את יודעת את זה כבר - את רק צריכה להפנים ו"לבצע"

שבוע טוב

or2323

New member
שלום תמיר

שלום לתמיר אשמח למסר כללי בבקשה... תודה רבה

or2323

למרות פחדייך וחששותייך אין לך סיבה לחשוש - אתה במצב מצויין - לא משנה מה אומרים לך
וכדי לבדוק זאת עלייך להסתכל על עצמך - האם באמת ישנן בעיות פרנסה או שלא
ואז את גם תגיעי לתשובה הנכונה
אל דאגה , זה גם ככה לא בריא לדאוג

שבוע טוב

elar84

New member
מסר

היי תמיר
אשמח למסר באיזה עניין עליי לטפל לשנות בכדי להגיע לשלווה ושמחה עם עצמי.
תודה רבה

elar84

השאלה הזאת הרבה יותר מורכבת מהשאלה עצמה שאת שואלת את עצמך כל יום
האם אני מאושרת וכמובן את מגיעה לאותה תשובה - אני יכולה להיות מאושרת אבל אני לא מנסה מספיק בשביל להשיג את האושר הזה
את יודעת מה תוקע אותך וזה כדם כל הפחד שלך ממה שיהיה בעתיד - תפסיקי לחשוש , את יודעת שרוב הדברים (פחדים) הללו בוודאות לא יתממשו והשאר אפילו לא הגיוניים ולכן אין לך סיבה להאחז באותם פחדים

מעבר לכך יש לך כעסים על מישהו \ מספר אנשים מהעבר - את שומרת להם טינה וזה בצם משאיר אותך "תקועה במקום" - עליך לסגור מעגל (אפילו עם עצמך , להגיד לעצמך שאת משחררת את עצמך מאותם כעסים ופשוט תמשיכי הלאה
זה כל מה שתוקע אותך והטיפול בנושאים הללו יחזיר לך את אותה שלווה

שיהיה לך לילה טוב

BeProud3

את מנסה כל הזמן לשנות דעה של מישהו או מספר אנשים אך לא כל כך מצליחה
ואת מנסה בכל זזאת ועדיין לא מצליחה -
לפעמים צריך להבין שאי אפשר לשנות את העולם - ישנם דברים שלא תלויים בנו - אלא בהחלטות של אחרים שכבר החליטו את אותן ההחלטות ושום דבר לא יגרום להם לשנות את דעתם
עלייך להין שלפעמים פשוט צריך לשחרר
לא בגלל שאת טועה ואפילו שאת צודקת - ישנם דברים שפשוט לא תלויים בנו וביכולת השכנוע שלנו - ישנם אנשים שפשוט מעדיפים שלא להקשיב, שלא לקבל את מה שאומרים להם
ולכן -- ההשלמה שלך עם כך שיש דברים שפשוט צריך לקבל, להמשיך הלאה - יחזיר לך המון מהשלווה הפנימית המאפיינת אותך
לכן - היי גאה בעצמך , עשית המון אך לא נכשלת, את פשוט לא היית אמורה להצליח הפעם
וזה לא נורא בכלל

שיהיה לך שבוע מקסים

sivan1710

New member
אשמח למסר

שלום תמיר, אשמח למסר בנושא ההדרכה שלי. השאלה שלי היא מי ההדרכה האישית שלי ובאיזה סוג הדרכה מדובר. אני רוצה לדעת אם אפשר מי מדריך אותי בדרך שלי ואיך מועברים אלי מסרים אישיים כמו דרך חלומות, אינטואיציה וכו'.
מקווה שהכוונה העיקרית של השאלה מובנת, תודה רבה.

sivan1710

מהי ההדרכה שלך לא חשבה
מה שחשוב הוא שתתני לקול הפנימי שלך פשוט להעביר לך את המסרים בצרושה שאתצ לא מרגישה
לרוב מדובר בתחושת בטן ש"ידעתי שזה היה אמור לקרות"
מסרים יותר עמוקים מגיעים בצורה של חלומות
כאלו שאת מקבלת הבנה עמוקה של החיים ולא לא מדובר בחיזוי עתידות - מדובר רק במסרים
מעבר לכך כמובן יש את ההשראה שאת מקבלת - אלו מה שנקרה "מוזה" את מקבלת רעיונות שלא חשבת עליהם אףף פעם - גם אלו מסרים - מסרים מגיעים אלייך כל הזמן - עליך פשוט להקשיב להם
זה מאוד חשוב מבחינתך להקשיב לעצמך - לעצמך הפנימי

לילה טוב

למעלה