תודה מעניין ממה זה נובע
ה הקוסמת הורודה2 New member 16/6/15 #26 זה כן ראייה סלקטיבית כי אני רואה מה שמולי אבל לא את העצם זה סוג של סלקציה
ע עולם ו מלואו New member 15/6/15 #9 מסר אפשרי ? בתחום המקצועי עבור בעלי ?   באנרגיה שלי אני מרגישה שהוא קיבל מתנה לדרך חדשה. מה האנרגיה המקצועית והמנוסה שלך יכולה לתרום לו מסר להתחלה חדשה ?
מסר אפשרי ? בתחום המקצועי עבור בעלי ?   באנרגיה שלי אני מרגישה שהוא קיבל מתנה לדרך חדשה. מה האנרגיה המקצועית והמנוסה שלך יכולה לתרום לו מסר להתחלה חדשה ?
ש שרונה מארץ הצפון New member 16/6/15 #10 חדשה בפורום, ואשמח גם אני אשמח למסרים בעיקר בנושא הזוגיות ובכל הקשור לילדים. תודה רבה
ר רותי 11 New member 16/6/15 #20 שרונה מארץ הצפון היקרה עימך הסליחה אבל פינת התקשור היא לימי א' בלבד ורק לחברים פעילים בלבד לכן ברשותך בפינה הבאה אני אענה לך כמובן אם תהיי פעילה
שרונה מארץ הצפון היקרה עימך הסליחה אבל פינת התקשור היא לימי א' בלבד ורק לחברים פעילים בלבד לכן ברשותך בפינה הבאה אני אענה לך כמובן אם תהיי פעילה
N niva99 New member 18/6/15 #34 באיחור מה...אבל חשוב (עקב הנסיבות) רותי, אימי נפטרה ב13.6.15 נותרנו 4 אחים ואבא... האם יש איזה מסר שאת יכולה לראות ממנה אלינו? האם יש איזה מסר אלי ספיציפית?   תודה טליה      
באיחור מה...אבל חשוב (עקב הנסיבות) רותי, אימי נפטרה ב13.6.15 נותרנו 4 אחים ואבא... האם יש איזה מסר שאת יכולה לראות ממנה אלינו? האם יש איזה מסר אלי ספיציפית?   תודה טליה