רק על עצמי לספר ידעתי

MTFNK

New member
אפיפית = מלשון אפייה? :p

לאנשים יש זיכרון חלש בכל מה שנוגע ל"פליטי ריאלטי" בין אם זה לחיוב או לשלילה. אם עשית שם פדיחה, לא יזכרו לך את זה הרבה זמן, אם בישלת שם יפה ואת רוצה למנף את זה שיקחו אותך לתוכניות בישול (ראי ערך פוטנה) אז זה נדיר שזה קורה.

רותי 11

New member
גם אני השם השני שלי הוא בישולית

לא באמת
אבל מה שאני הכי אוהבת לעשות זה לבשל ולאפות
עד כדי כך שפתחתי קבוצה בפייסבוק של אוכל
חוץ מהדף המקצועי הייתי חייבת את זה לעצמי

טוב אז גם לי יש עוד משהו לספר

כמו לכולם יש לי צד גברי וצד נשי ( אני לא מרגישה גבר אבל מרגישה יותר גבריות בצד הזה).
הצד הגברי שלי הוא ביטצ'. כשאני מרגישה בו הוא די בקטע של ציניות ולגלוג על אנשים
ושליטה. את הצד הנשי אני פחות מרגישה אבל הוא קיים רב חיי הרגשתי ילדה או בצד הגברי.
את הצד הנשי אני מרגישה קצת אבל לא מספיק. כי אני די תופסת מנשיות חולשה למרות שתיאורתית זה לא נכון.
ואולי בהתאמה נמשכתי לתכונות נשיות אצל גברים למרות שהצלחתי גם למצוא יופי בשלב מאוחר יותר בחיי
גם בגבריות בגברים

וגם לפעמים נשים עולות לי על העצבים. לפעמים זה טו מאצ' נשיות

סליחה מהמין הנשי. אתן רגישות מידי בשבילי ומאותה סיבה גם גברים מעצבנים אותי לפעמים
כי הם סתומים לפעמים אבל נשים יותר מעצבנות

וגם פעם רציתי שיהיה לי חבר שהוא גם גבר וגם אישה בגוף אחד כי זה נראה לי מושלם ופגשתי כזה
אבל טוב הוא היה הומו אז זה לא הלך. היום פחות משנה לי. אבל תכונות נשיות וגבריות באדם אחד
כשאני רואה את שתיהן זה עדיין יותר טוב אני חושבת כי כל פעם שחסר משהו אני מחפשת את ההיפך.
יותר מידי חספוס אני רוצה נשיות יותר מידי טוב ורגישות אני משתעממת וצריכה חספוס ואפילו רוע וציניות מסויימים.
כשחיובי מידי זה משעמם אותי כששלילי מידי אני רוצה חיוביות אני לא יכולה רק צד אחד כי זה מפיל עלי שעמום
אני צריכה הכל
. אני לא יכולה רק הפי או דיכאון

הרחבה: את הכוח של הנשיות ראיתי בתכנית

ריאליטי שראיתי בעוונותי.
היה שם מישהו מעצבן שפגע בכולם עם השטויות שלו ורצה לעזוב.
אני הייתי אומרת על כך ברוך שפטרנו וכך גם חשבו הגברים.
והנשים שכנעו אותו להשאר ולקחת חלק מהחבורה ולא רצו שירגיש דחוי
למרות שפגע בהן בהתנהגותו.
נשים יודעות לשמור על שלמות המשפחה כשהן באות מהרגש הזה
כי אני אישית הייתי שמחה ממש אם הוא היה עוזב במקומם.
ופה ראו ממש הבדל בין הנשים לגברים

למעלה