E einat162 New member 23/1/13 #15 יצא מכל החורים-תמונות של הילדים בקלפי כל אחד שיש לו ילד/אחיין/אחיינית מצלם תמונה של הילד/ה עם המעטפה וכיתוב "גם ___ הצביע" ומעלה ברשתות החברתיות. פעם אחת - בסדר. פעם שנייה- נסבל. פעם שלישית - חלאס !!!!
יצא מכל החורים-תמונות של הילדים בקלפי כל אחד שיש לו ילד/אחיין/אחיינית מצלם תמונה של הילד/ה עם המעטפה וכיתוב "גם ___ הצביע" ומעלה ברשתות החברתיות. פעם אחת - בסדר. פעם שנייה- נסבל. פעם שלישית - חלאס !!!!
E EdisonGirl New member 23/1/13 #17 תחליפי חברים אצלי הייתה רק תמונה אחת של אמא טריה עם התינוק בן 5 הימים שלה, מן הסתם לא מחזיק את המעטפה
תחליפי חברים אצלי הייתה רק תמונה אחת של אמא טריה עם התינוק בן 5 הימים שלה, מן הסתם לא מחזיק את המעטפה
ג גילושיט New member 23/1/13 #19 אצלי כולם העלו תמונות עם המעטפה וכיתובים מפגרים כמו "אזרחית למופת" וכדומה.. אני צריכה חברים חדשים!
O Optimistic Girl New member 24/1/13 #22 אני לא אומרת לאף אחד למי אני מצביעה גם להורים שלי ! וזה על מנת למנוח וויכוחים פוליטיים, עדיף לי ככה. לא אדם של להוכיח ''אל תהיה צודק, היה חכם '' נו חוץ מ2 חברות טובות, שבעלות ראש פתוח, שלהן כן אמרתי למי אני מצביעה
אני לא אומרת לאף אחד למי אני מצביעה גם להורים שלי ! וזה על מנת למנוח וויכוחים פוליטיים, עדיף לי ככה. לא אדם של להוכיח ''אל תהיה צודק, היה חכם '' נו חוץ מ2 חברות טובות, שבעלות ראש פתוח, שלהן כן אמרתי למי אני מצביעה