סיכום שבועיייייי

מהמם! תתחגשי

כמה שעות לקח לעשות את הקעקוע, והאם כאב שם יותר מאיזורים אחרים שקעקעת?

Shiri from the block

Active member
לקח שעתיים זה היה פשוט עינוי. הרגשתי כאילו חתכו לי את העור עם סכין קטנה במשך שעתיים |:
היו כמה פעמים שאמרתי לו שיפסיק כי לא הייתי מסוגלת להתמודד עם זה.. אז הפסקנו ל3-4 דקות.. וכמעט בכיתי שם ואחרי שהוא סיים יצאתי משם כולי רועדת בכל הגוף... זה היה פשוט בלתי נסבל. הדבר היחידי שעזר זה ששמעתי באוזניות 2 אלבומים של בקסטריט בויז שהצליחו קצת להסיח את דעתי מהכאב...
רק אחרי שהגעתי לבית בדקתי בגוגל על קעקועים בצלעות ובאמת אמרו שזה המקום הכי כואב שאפשר לעשות בו קעקוע |: ולא ידעתי את זה! ידעתי שזה כואב יותר אבל לא ברמה כזאת.
בואי נגיד שאם הייתי יודעת כמה אני אסבול אני לא הייתי עושה שם קעקוע לעולם....
בשאר הקעקועים שלי (2 ברגל מעל הקרסול בכל צד ואחד בכתף אחורית) זה רק הציק וציקצק אבל בחיים לא גרם לי לרצות לבכות!
הגעתי לבית והרגשתי כאילו הצלעות שלי שורפות לא יכולתי להתרכז בשום דבר רק נכנסתי למקלחת ולמיטה |:
אבל עכשיו זה כבר יותר טוב כמובן
זה עדיין קצת כואב מין הסתם אבל מאמינה שתוך עוד יומיים-שלוש אני כבר לא ארגיש אותו מעבר לגירודים עד שגם זה יעלם בהדרכה ברגע שזה יחלים לגמרי

יש לי כ"כ הרבה מה להגיב לך

*מה קורה עם היפים והאמיצים, שתפי שתפי!! ראיתי עד כמה שנים.

*מזל טוב
יפה שלי,
יומהולדת שמח ומאושר, אני מאחלת לך מכל הלב המון בריאות ואהבה, שזו תהיה השנה שבה תשילי מעליך את כל הפחדים והחששות, שתהני מכל רגע בחיים, שתדעי רק ימים שמחים ומאושרים.

*רזית???? (אני זוכרת שהעלית תמונות ממש מזמן, ועכשיו את נראית לי ממש יותר רזה).

*מה רק 2 פרקים?????

Shiri from the block

Active member
לא משו רציני זה פשוט משפט מאוד מפורסם מהסרט, זה בעצם מה שכתוב על הטבעת... באנגלית זה:
One ring to rule them all
One ring to find them
One ring to bring them all
And in darkness bind them

Shiri from the block

Active member
זה מה שקורה
תמונת
להיפים והאמי *צים

ברוק ודיקן מתנשקים!!!!
אעעעעעעעעעעעע!!!
הם כאלה סקסיים ביחד
ואני כל כך שונאת את ביל שפשוט כיף לי לראות אותה מנשקת כל גבר שהוא לא הוא!
למרות שלפי הספויילרים זה סתם נשיקה וזהו... אבל קיבלתי מה שרציתי אז מה איכפת לי

זה נראה לי אמור להיות ממש בפרקים האלה של השבוע אבל ראיתי רק את של שני ושלישי אז אולי זה כבר קרה!!

Shiri from the block

Active member
האא ו חח סורי חשבתי שהגבתי על הכל. לא מרוכזת!

כן, רזיתי.. כולם אומרים לי את זה לאחרונה ממש חח אומרים שנהייתי חצי אדם..
הרזתי הרבה מאז שחשבתי שהיה לי חיידק בבטן וכל ההתקפי חרדה שגרמו לי לא לאכול ודברים כאלה.. אז נכון שבקושי אכלתי חודשיים-שלוש בערך.. הרזתי 8 קילו בערך :X משו מטורף!
אבל בכל החודש האחרון אני דווקא אוכלת!! בבוקר, בצהריים, מנשנשת קצת בערב... ועדיין אומרים שאני רק מרזה יותר.. אז לא יודעת מה קורה חח

LeAnnDylan

Well-known member
שירי מסתירה מכם מידע חשוב!!!!!!@#

בתמונות המקוריות של הקעקוע שלה יש בובז!! מלאמלא בובז!!!!
זה זיוף!!!!!#@$@#%
מישהו חטף את שירי בלוק האמיתית!!!!#@%$#%$#

Lion_Heart

Well-known member
אז...

היום הטוב של השבוע:חמישי
היום הפחות טוב השבוע:השאר
ציטוט או מצחיק של השבוע:http://9gag.com/gag/aOq6wxM
קניית השבוע:אוכל נחשב?
ספר:עדיין לא
סרט:שבוע הבא...
תוכנית:mock the week- ,לא יכול להפסיק לצחוק

תוכניות לשבוע הבא:סרט

סכמ"ש

אז בקשת השבוע היא: תשתפו במשהו (אחד או כמה) מרגש/מדהים/מעודד שקראת או ראיתם, זה יכול להיות תמונה או סיפור, משהו שעשה לכם צמרמורת או ריגש אתכם עד דמעות.
אני הייתי חיילת בודדה, ומאוד ריגש אותי לראות את האהבה שמרעיפים על חיילים בודדים. קצת עצוב שזה רק בגלל שהם נופלים ונפצעים, אבל עדיין מרגש.
לראות תמונות של חיילים עם ציורים של ילדים.

היום הטוב של השבוע: יום רביעי, פשוט היה יום כזה שהכל הסתדר, והכל היה כיף והכל זרם. סיימתי את הערב עם כוס יין ופרוייקט אומנות עד שגמדה בת 7 התעוררה ובחצות והחליטה שדווקא עכשיו היא רוצה לדבר ולגלות לי סודות, נו שיו....

קניית השבוע: אני זוכרת שהוצאתי המון כסף השבוע, אבל אין לי מושג על מה....

ספר: clash of the kings ממשיכה לקרוא את סדרת משחקי הכס.

סרט: ראיתי עם הבנות את ד"ר דוליטל האגדי עם רקס האריס (שגם שיחק בגיברתי הנאווה). הסרט הרס לי את זכרונות הילדות הנעימים שהיו לי, הם לא מפסיקים לשיר, המבטא הבריטי והאירי קשים להבנה, וכמעט ואין חיות. הבנות ואני התאכזבנו מאוד מאוד.
ראיתי לבדי את הסרט הבועה, שנים רציתי לראות אותו ושמעתי עליו רק טובות, ואכן נחמד לראות סרט בעיברית, אבל WTF, למה רוב הסרטים הישראלים שזוכים פה להכרה עם על גאים או טרוריסטים או על טרוריסטים גאים.... סרט מזוויע ואני מצטערת שראיתי אותו

אוף, ממש לא היה שבוע מוצלח מבחינת קולנוע פה...

תוכנית: האנטומיה של גריי עונה 8

תוכניות לשבוע הבא: לשרוד, עוד שבועיים ושנת הלימודים נפתחת!!

ושכחתי את תמונת השבוע - פרוייקט שיפוץ שעון

שעברנו לגור ביחד לפני 12 שנה קנינו שעון, באחת החנויות הכי זולות שהיו לנו ליד הבית. השעון לא עלה יותר מחמש דולר, ועבר איתנו מדירה לדירה, תמיד נמצא במקום הכבוד במטבח.
אבל אני כבר לא יכולתי לראות יותר את העץ המכוער שלו, ולכן שידרגתי אותו

וחדי העין יבחינו שגם צבע הקיר שונה. את המטבח צבעתי לפני שבועיים, מגוןן אפור בז' מכוער לצהוב חמאתי מהמם

למעלה