למען הפורום הזה, הפורום שלנו
תחילה הרשו לי להציג את עצמי, מבוגר מכולכם, בן 46, חסר ניסיון מיני כמעט לחלוטין, חסר ניסיון זוגי. רוצה את שניהם. מחפש את הדרך.
לאחרונה קיבלתי לפחות מתנה אחת יקרה, הפורום הזה, וקודם כל בכדי לא להרגיש לבד. לדעת שיש לי כאן כתובת כבית
הכניסה לכאן היתה מעט קשה ולא האמנתי שאסחף לכאן בכתיבתי, הן בשל ממוצע הגילים הנמוך יחסית אלי, והן בגלל החשיפה האדירה
שנדרשת ממי שהפורום הזה ביתו, כלומר חסרי ניסיון מיני וזוגי, כן, כשם הפורום.
מספר לא מבוטל של אנשים קיבלו את אותה מתנה
קיבלתי מתנה נוספת. טבעת של משתתפים נוספים, בעלי ניסיון מיני, בעלי ניסיון זוגי, הרואים בפורום הזדמנות להרחיב את תחומי הענין שלהם,
והרוצים לתת מנפשם כתיבה, דעה, משהו.. משהו אבל טוב בכדי שהפורום הזה יקבל משמעות של "אחד משלנו" (זה הניסוח שעולה לי כרגע)
מה שהלך פה בימים האחרונים, אכן מעמיד את הפורום בפני סכנת קריסה. גם (כן יש כמה) אני חשבתי להפסיק לכתוב, אבל כשהבנתי שיש
צעירים ממני, ש..נכון אני עדין לא מכיר, ובכל זאת חרד במעט למה שמכחה להם בהמשך השנים, החלטתי כן לכתוב, כי חשוב לי להשאיר אותם
כאן. ואם יורשה לי לכתוב זאת שוב, במכובד יותר,
חשוב לי להשאיר אתכם יחד כאן בבית שלנו ולארח בו חברים נוספים הרואים
אף הם את הפורום הזה כביתם.
השפה, אופן הכתיבה, היא הדבר החשוב שיכול להחזיק או להרוס את הפורום הזה, בעצם כל פורום, ובגלל רגישותו, אני מצפה לישום מתן כבוד
רגישות בהתאם, כפי שמוגדר בתקנון. זאת ועוד: כתבתי בפוסט מקביל ואני מעתיק את הדברים לכאן כי הם חשובים וראוי שיופנמו:
אנחנו לא חיבים לתת אם לא מרגישים צורך בכך
בנתינה עלינו לבדוק עם עצמנו אם זה מה שנרצה לקבל
מותר לנו להביע דעה, אך היא חייבת להיות נטולת שיפוט, או אז עדיף שנתבונן מהצד.
מי שמיצר ציפיה, עשוי למצוא עצמו מתאכזב, ועשוי לגרור את עצמו לביקורת מיותרת. חבל.
מסר יכול להועיל במקרים בהם תגובת שיתוף יכולה להזיק..
בשלב זה אני מבקש את הסכמתו או דעתו של כל אחד, במעמדו הוא ביחס לפורום, בכתיבה חופשית משלו, לדברים שכתבתי.