איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש 12.4

Name Of a User

New member

כן צריך סבלנות לזה, זה ממש יום שלם... חחח
והג'ייד הוא תכלת בהיר, ולפעמים, ממש לפעמים, אני רואה בו קצת אפרפר.

danra

New member
Lancome - Midnight Rose

מקולקציית האביב.
התמונה מהרשת.

neurotica

New member
מצטרפת

אני קוראת (ונדהמת) פה כבר לא מעט זמן והחלטתי שהגיע הזמן גם להשתתף.

אז הנה מה שאני עוללתי אתמול

הורוד הוא tour the finance של אסי, הלבן הוא white flag של מגנוליה (כן, גם אני תהיתי) ומעל מאט של inglot.
אני לא מרוצה מכל הליכלוכים שמסביב ומכמה שזה יצא עקום,
אבל בהתחשב בזה שעד לפני שבועיים הכי הרבה עיצובים שעשיתי היה לצבוע ציפורן אחת בצבע שונה, ניתן להגדיר זאת כהתקדמות.

yaelsn

New member
ברוכה הבאה!

יפה ויצירתי! אני אוהבת שכל ציפורן עשויה בצורה שונה. גם אני ניסיתי משהו כזה היום אבל יצא לי קצת מוזר

אם את קוראת פה כבר הרבה זמן את בטח מכירה את הטריקים הקטנים שגורמים למניקור להיראות יותר מתוקתק, אבל אני בכל זאת אמליץ לך, למקרה שאולי אחדש לך במשהו:

אחרי שאת מסיימת למרוח את הלק, אפשר לעבור מסביב לציפורן ולנקות עם מקלון אזניים טבול במסיר לק, או במברשת קטנה כמו זאת שבתמונה

אפשר גם לגרד את השאריות בעדינות במקלחת, כשהעור מתרכך

ולגבי הדיוק של הקווים: כדאי לוודא שהלק יבש לחלוטין, ואז להשתמש בסלוטייפ (רגיל או מיוחד) כדי לתחום את הצורה. אחרי שסיימת לצבוע עם הצבע השני, להסיר מיד את הסלוטייפ וככה הקווים יהיו חדים ונקיים.

neurotica

New member
תודה!

והאמת שהשתמשתי במסקנטייפ בשביל לשים את הורוד מעל הלבן, ובכל זאת יצא לי עקום. הוא כאילו לא נדבק עד הסוף והורוד נזל תחתיו. שזה מאד מפתיע כי לפני כמה שבועות עשיתי את זה (נייל ארט ראשון באמת
) ושם זה לא קרה. אולי באמת לא נתתי ללבן להתייבש מספיק.
וניסיתי גם לנקות עם מקלון אוזניים, ולא הצלחתי לנקות הכל, אז המברשת זה רעיון נהדר, תודה!

אגב, לגבי סלוטייפ - יש המלצה למשהו מסוים? לאו דק, הרי גם ברגילים יש סוגים שונים.
עד כה נסיתי רק מסקנטייפ (הצהוב שדומה לנייר), אבל יש גם את השקוף הרגיל ואת החצי-שקוף, אולי אחד מהם יעבוד יותר טוב?

neurotica

New member
מעולה, אליו התכוונתי כשאמרתי חצי-שקוף

אחפש בחנות יצירה הביתית שלי.

תודה!

ברוכה הבאה!

עיצוב ממש מגניב, וביצוע לא רע בכלל בהתחשב בזה שזו פעם שניה שלך!

neurotica

New member
תודה!

והחתימה שלך!

זה היה כתוב לי בענק על היומן של כיתה י"ב. הזכרת לי נשכחות! חחח

חחחח דייי באמת??

את מזכירה לי נשכחות.!
במיוחד כשלאחרונה קראתי שוב את הספרים..

היית פעילה בעבר בפורום? (160)

neurotica

New member
לא ממש פעילה,

אבל הגחתי כמה פעמים כנראה בהפרשים של שנתיים-שלוש בין פעם לפעם. הייתי ממש פעילה בפורום ה"פ בהיידפארק בתיכון.
את?

הכי מצחיק שבדיוק אתמול החבר הציע לי לעשות לק בצבעים של הבתים של הוגוורטס.

חח אדיר!

אז מה לעשות באצבע החמישית תכלס?

אני כן - בפורום בתפוז. הייתי נכנסת לקונספירציות עמוקות

למעלה