לאה איזה כייף עם היינו שכנות אבל אני יכתוב לך מתכונים קלים להכנה ואת תכיני ויצא מושלם
ה המכורהההההה1 New member 30/10/14 #23 לאה איזה כייף עם היינו שכנות אבל אני יכתוב לך מתכונים קלים להכנה ואת תכיני ויצא מושלם
ה המכורהההההה1 New member 30/10/14 #25 לאהל'ה לא להרים ידיים אף פעם ,תהיי אופטימית מנסים ומנסים ובסוף מצליחיםםםםםםםםםם גם לי שאני אופה מלא לפעמים לא מצליח ושזה לא מצליח אני מתעקשת עד הסוף
לאהל'ה לא להרים ידיים אף פעם ,תהיי אופטימית מנסים ומנסים ובסוף מצליחיםםםםםםםםםם גם לי שאני אופה מלא לפעמים לא מצליח ושזה לא מצליח אני מתעקשת עד הסוף
ד דינה128 New member 30/10/14 #19 לאה, גם אצלי הספק זה בזק.. כשעברתי חשבתי לעשות טריפל של הוט אבל אז אמרו לי שאם יש תקלה באחד מהטריפל כל הטריפל מושבתים כי הם על אותו כבל... ביטלתי , וחזרתי לבזק..שירות מהיר מאוד ויעיל
לאה, גם אצלי הספק זה בזק.. כשעברתי חשבתי לעשות טריפל של הוט אבל אז אמרו לי שאם יש תקלה באחד מהטריפל כל הטריפל מושבתים כי הם על אותו כבל... ביטלתי , וחזרתי לבזק..שירות מהיר מאוד ויעיל
ד דינה128 New member 30/10/14 #21 אין כמו מרק חם בחורף אחי הבכור אלוף בהכנת מרקים.. אלוף ג'יפס...מה את מוסיפה לאידוי/טיגון של בצל גזר וסלרי?
אין כמו מרק חם בחורף אחי הבכור אלוף בהכנת מרקים.. אלוף ג'יפס...מה את מוסיפה לאידוי/טיגון של בצל גזר וסלרי?