שרשור שאלות!! יום חמישי, 7.2

danra

New member
קחי בחשבון

לא לצפות לניסים ונפלאות.
אם את עובדת הרבה עם הידיים אז אין בסיס וטופ שעמידים בפני זה.
אולי כדאי לך לשקול למרוח לק ג'ל במקום לק רגיל.

דינדש

New member
אני לא מצפה לניסים ונפלאות,

בבסיס מה שאני מחפשת זה משהו שלא יצהיב לי את הציפורן... אני לא צריכה איזה מחזק מטורף או משו,
ובטופ - אני מחפשת משהו שיתייבש מהר, יוסיף ברק ו"יאחד" את השכבות (אני עושה ניילארטים מדי פעם) וגם ישפר את העמידות. אני לא מצפה שיראה אחרי שבוע כמו ביום הראשון, ובתכלס? בעקרון לא ממש מפריע לי שבקצה של הציפורן זה טיפה מתקלף... אבל קורה הרבה שאחרי יומיים מתחיל להתקלף בקצה, ואז במהלך היום אני קולטת שהלק פשוט מתקלף מחצי ציפורן וזה ממש מבאס כי אני צריכה לתקן!

לק ג'ל לא רלוונטי במקרה שלי, כי זה פשוט משעמם אותי. אני חייבת לגוון ולהחליף כל שבוע!

MyRun

New member
מהנסיון הדל שלי

עשיתי מחקר מקיף בעניין לפני שהזמנתי
ומצאתי שהבסיס Stickey של CND מקבל המון פידבקים חיוביים ומעט מאוד שליליים. מה שכן, אני לא יודעת איך הוא בתור מחזק, כי הציפורניים שלי בריאות יחסית וחיפשתי רק בסיס שישמור לי על הלק. בנתיים אני מאוד מרוצה, אבל השתמשתי בו 3-4 פעמים בלבד. עלה 20 דולר כולל משלוח, לבקבוק מאוד גדול- 68 מ"ל, כלומר פי 4 מבקבוק ממוצע, אז מבחינתי מאוד משתלם.

מבחינת מייבש אין מה לומר יותר מדי, מצטרפת להמלצה על פושה... גם אותו ניסיתי מספר מועט של פעמים בנתיים ואני מרוצה.

את המניקור הקודם עם הבסיס והטופ האלו הורדתי אחרי 5 ימים כי שעמם אותי, בלי שהופיעו צ'יפים בכלל, רק נסיגה כמעט בלתי נראית שלא הפריעה.

oggi9

New member
טופ קוט למראה ג'ל של שיק

מישהי נתקלה במוצר דומה ברשת?
או במוצר עצמו איפשהו?
מה המחיר בערך?

למעלה