שרשור שאלות לשבוע חדש! 17.3

MyRun

New member
טוב, אני לא כזאת מבינה גדולה בג'לים

אני יודעת שחברה שלי שעושה ג'ל מורידה עם אצטון ונייר כסף, והיא יכולה גם לעשות את זה בבית ולא ללכת למניקוריסטית בשביל זה (בשביל ההסרה אני מתכוונת)... כמו שאנחנו מורידות גליטרים. יכול להיות שיש כמה סוגים

yaelsn

New member
מזל טוב!

לדעתי אם כבר את הולכת על ציפורניים מלאכותיות עדיף ג'ל, כי זה ממש נראה כמו הציפורניים הטבעיות שלך, רק במצב טיפה יותר אלגנטי, והעיצוב גם מחזיק מעמד יפה מאוד

אני לא התנסיתי בזה באופן אישי אבל יש לי כמה חברות שכן, ויש כמה דברים שחשוב לשים לב אליהם:
1. יש מקומות שבהם משייפים את פני הציפורן עם באפר גס יחסית, כדי להכין אותה למריחת הג'ל. זה אומר שכאשר מורידים את הג'ל, הציפורן תהיה דקה ושברירית יותר
לא יודעת עפ"י אילו קריטריונים המניקוריסטית מחליטה אם לשייף או לא - יכול להיות שזה משתנה מציפורן לציפורן, ויכול להיות שמדובר בשיטות עבודה שונות של מניקוריסטיות שונות

אני כמובן הייתי הולכת על הגירסא נטולת השיוף אם יש אפשרות כזאת:)

2. ההסרה היא לא פשוטה. אבל, גם כאן זה משתנה. מניחה שזה קשור לסוג הציפורן שלך ולסוג הג'ל שמרחו לך.
יש כאלה שנאלצות לחזור למניקוריסטית כדי שתסיר להן את הג'ל ויש כאלה שיכולות להוריד בעצמן

3. לא יודעת עד כמה זה משנה לך - אבל אני די בטוחה שאם את מתכננת ללכת למקווה לפני החתונה, תהיי חייבת להגיע לשם בלי לק על הציפורניים, וזה אומר שאת הבנייה תצטרכי לעשות ביום החתונה או יום לפני החתונה...
אם כך - יכול להיות שעדיף לך לחסוך כסך ומאמץ וללכת על לק רגיל, כי כמה כבר הוא יכול להיסדק לך ביום אחד?

4. אם בכל זאת החלטת ללכת על ג'ל - אולי כדאי שתתנסי בזה עכשיו, כשיש מספיק זמן לפני החתונה, כדי שלא תופתעי לרעה ביום הגורלי ותתאכזבי מהתוצאה

Name Of a User

New member
שאלת איביי!

בטעות (ואני מדגישה שבטעות) התחייבתי לקנות מוצר באייבי..
קיבלתי מהם מייל שנפתח נגדי קייס ושאם אני לא משלמת אז המוכר יכול לבטל את החוזה ולתת לי ביקורת רעה. עד כה, בסדר, לא באמת אכפת לי.
ואז הם כתבו שיכול להיות שחשבון האיביי שלי יושהה או ימחק או משהו כזה. כמה אני צריכה לדאוג מזה? זה לא יחייב אותי בכסף או משהו כזה, נכון? סה"כ ימנעו ממני לרכוש דרך החשבון הזה? כי לפתוח חדש אם אימייל אחר זאת לא בעיה..

yaelsn

New member
לא בטוחה, אבל אני חושבת שצריך 3 תלונות

בשביל שישעו לך את החשבון
ועוד דבר שאני לא בטוחה לגביו: תכל'ס מה זה בעצם משנה אם ישעו לך את החשבון? זה לא בעייה לפתוח אחד חדש חחחח

אבל אולי עדיף לשאול בפורום איביי ופייפאל בשביל תשובה יותר מדוייקת

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=1748

LemonLimeLilach

New member
זה משנה אם את חשבון ותיק

שאסף ביקורות טובות ואז צריך להתחיל מהתחלה

Plushable

New member
לדעתי לא סיפור

קרה לי כמה פעמים שהתחייבתי למוצר או שמתי ביד, ואז בסוף החלטתי שאני לא רוצה מסיבה כזו או אחרת להשלים את הקניה.
שלחתי הודעה לאותו המוכר, וביקשתי בנימוס לבטל את הקניה, בטענה ששמתי ביד בטעות או משהו אחר... זה לא ממש משנה...
והם ביטלו בלי בעיה.
פעם גם מכרתי באיביי, וקרה לי שלקוח ביטל. לא סיפור בכלל...
הם סתם שולחים מיילים שנשמעים מאיימים והסיכוי שבאמת יעשו משהו, די נמוך. אלא אם כן את עושה את זה באופן כפייתי ומבטלת כל הזמן חח מה שלא נראה לי שהמקרה פה.
בהצלחה!

Name Of a User

New member
יופי.. תודה!

בכל מקרה שלחתי למוכר מייל והסברתי..
נשמע כמו ערימת תירוצים אבל מי יודע, אולי זה יעבוד

בדרך כלל

אם פונים למוכר ומבקשים לבטל כי עשו טעות, הם באמת מבטלים.
אחרת, זה ממש לא חכם, את הרי יכולה לקבל את המוצר ולקטול אותם בביקורת או אפילו לשלוח חזרה.

זה לא כזה קל לפתוח חשבון חדש תחת מייל אחר כי אי ביי יכולים לעלות על זה. מה שכן, אני גם לא חושבת שמפאדיחה אחת ישעו לך את החשבון.

זה גם קרה לי פעם

ועניתי להם במייל שזה בטעות (זו באמת היתה טעות), בקיצר רשמתי הכל יפה וזה הסתדר

youngG

New member
גם לי קרה משהו דומה

פשוט פתחתי חשבון חדש עם מייל חדש...

איך המרקם של ציינה גלייז, קולור קלאב ו-opi?

האם מספיקה שכבה אחת, או חייבים שתים ומעלה?

yaelsn

New member
זה ממש תלוי בגוון

יש לי שניים של OPI - אחד מהם דורש 2 ואפילו 3 שכבות, והשני מסתפק בשכבה אחת או שתיים, תלוי כמה העמסתי על המברשת

וזה נכון לגבי כל החברות - אין פורמולה אחת זהה לכל הלקים

אם את מתעניינת בלק ספציפי אפשר להריץ חיפוש בגוגל. הבלוגריות בד"כ מתייחסות לנושא הזה בביקורות שלהן

וואלה? כי גייד ושיק כל הלקים שיש לי

מספיקה שכבה אחת (למעט כל השקופים למינהם, ברור).
אתמול קניתי 2 לקים של אורלי שמזה התלהבתי מהם ברשת:
orly naughty and nice
orly naughty

וכשניסיתי אותם, שוד ושבר - בכזה מרקם סופר דליל, בחיים לא נתקלתי! אין קשר בין הצבע שנותנת השכבה הראשונה, לצבע שיוצא מהשכבה השניה.
בשכבה הראשונה רואים תצבע בבירור, אבל מרקם דליל לגמרי. שכבה נוספת, אפילו שדקה, מכהה את הלק ונהיה פשוט צבע כהה ולא רואים את הצבע המקורי שהיה בשכבה הראשונה.

בשיק וגייד מעולם לא נתקלתי בכזה דבר, בטח שלא בצבעים הכהים. שכבה אחת מספיקה לי לחלוטין. חשבתי שכל הלקים כאלו.

למעלה