מזל טוב!
לדעתי אם כבר את הולכת על ציפורניים מלאכותיות עדיף ג'ל, כי זה ממש נראה כמו הציפורניים הטבעיות שלך, רק במצב טיפה יותר אלגנטי, והעיצוב גם מחזיק מעמד יפה מאוד
אני לא התנסיתי בזה באופן אישי אבל יש לי כמה חברות שכן, ויש כמה דברים שחשוב לשים לב אליהם:
1. יש מקומות שבהם משייפים את פני הציפורן עם באפר גס יחסית, כדי להכין אותה למריחת הג'ל. זה אומר שכאשר מורידים את הג'ל, הציפורן תהיה דקה ושברירית יותר
לא יודעת עפ"י אילו קריטריונים המניקוריסטית מחליטה אם לשייף או לא - יכול להיות שזה משתנה מציפורן לציפורן, ויכול להיות שמדובר בשיטות עבודה שונות של מניקוריסטיות שונות
אני כמובן הייתי הולכת על הגירסא נטולת השיוף אם יש אפשרות כזאת
2. ההסרה היא לא פשוטה. אבל, גם כאן זה משתנה. מניחה שזה קשור לסוג הציפורן שלך ולסוג הג'ל שמרחו לך.
יש כאלה שנאלצות לחזור למניקוריסטית כדי שתסיר להן את הג'ל ויש כאלה שיכולות להוריד בעצמן
3. לא יודעת עד כמה זה משנה לך - אבל אני די בטוחה שאם את מתכננת ללכת למקווה לפני החתונה, תהיי חייבת להגיע לשם בלי לק על הציפורניים, וזה אומר שאת הבנייה תצטרכי לעשות ביום החתונה או יום לפני החתונה...
אם כך - יכול להיות שעדיף לך לחסוך כסך ומאמץ וללכת על לק רגיל, כי כמה כבר הוא יכול להיסדק לך ביום אחד?
4. אם בכל זאת החלטת ללכת על ג'ל - אולי כדאי שתתנסי בזה עכשיו, כשיש מספיק זמן לפני החתונה, כדי שלא תופתעי לרעה ביום הגורלי ותתאכזבי מהתוצאה