6.10 (בוקר) כמותי נא לשרשר לכאן את כל ההודעות אשר קשורות לפרקי הכמותי מבחינת הבוקר
מ מ י כ ל 0 9 0 9 New member 6/10/14 #1 6.10 (בוקר) כמותי נא לשרשר לכאן את כל ההודעות אשר קשורות לפרקי הכמותי מבחינת הבוקר
ד דניאל55127 New member 6/10/14 #2 פיילוט כמותי היו לי שלושה פרקים פרק עם גרף של לומדים ובוגרים פרק עם גרף של עומקים פרק עם גרף של שבילים
פיילוט כמותי היו לי שלושה פרקים פרק עם גרף של לומדים ובוגרים פרק עם גרף של עומקים פרק עם גרף של שבילים
C CHiPoPO8 New member 6/10/14 #4 היו לי גם 3 פרקים בכמותי אבל אני לא זוכר מה זה "השבילים" תוכלו להזכיר?
C CHiPoPO8 New member 6/10/14 #8 כן, לא היה לי את זה. היה לי מאמרים מישהו זוכר את השאלה עם המעוין שהיה בו צלע a וצריך למצוא שטח של מלבן? זוכרים באיזה מהפרקים זה היה? (שבילים/לומדים/עומקים/מאמרים)
כן, לא היה לי את זה. היה לי מאמרים מישהו זוכר את השאלה עם המעוין שהיה בו צלע a וצריך למצוא שטח של מלבן? זוכרים באיזה מהפרקים זה היה? (שבילים/לומדים/עומקים/מאמרים)
C CHiPoPO8 New member 6/10/14 #17 זה היה בפרק הראשון, ואם לי ולpinki35 היה את אותו נוסח (ונראה שהיה לנו את אותו נוסח) אז זה היה בפרק עם המאמרים... איזה פרקים היו לך?
זה היה בפרק הראשון, ואם לי ולpinki35 היה את אותו נוסח (ונראה שהיה לנו את אותו נוסח) אז זה היה בפרק עם המאמרים... איזה פרקים היו לך?
C CHiPoPO8 New member 6/10/14 #19 חחחחח נתקעתי שם על שאלות שזה הציק לי כל הבחינה... התפללתי שזה הפיילוט
P pinki35 New member 6/10/14 #20 מי טו... וזה עוד פרק ראשון ופותח מרסק לך את כל הביטחון... בחיים לא שמחתי לראות כמותי צמוד כמו היום!
P pinki35 New member 6/10/14 #12 כנ"ל - עומקים, לומדים ומאמרים אז המאמרים פיילוט? כן כן? כן? (איזה אושר!!!) התפללתי שהפרק הכמותי הראשון יהיה פיילוט. הרגשתי שהוא היה טיפה יותר קשה משני הפרקים השניים.
כנ"ל - עומקים, לומדים ומאמרים אז המאמרים פיילוט? כן כן? כן? (איזה אושר!!!) התפללתי שהפרק הכמותי הראשון יהיה פיילוט. הרגשתי שהוא היה טיפה יותר קשה משני הפרקים השניים.