6.10 (בוקר) כמותי

damm1

New member
מסכים איתך

אני מסכים איתך שרק מינוס אחד הגיוני.אם b היה חיובי הוא לא היה מינוס ולכן אתה אמור להסיק שהוא אי זוגי

noam13151

New member
כמותייי

תגיד אחי אתה זוכר מה יצא לך בשאלת כמותי האחרונה 20 היה משהו עם שקים ופתקים בתוך עם p ו n יש מצב יצא לך p/n?

nofard8

New member
אז בקשר למבחן שהיה-

מה אתם חושבים עליו בגדול ? אני נבחנתי בבוקר, ולדעתי- להוציא את הפיילוט המגעיל בכמותי הרגשתי שהפרק של העומקים היה ברמה, שאלות לא טרווליות { שאלה 2 הזויה עפ פרחים ועלים} , לקח זמן לענות על שאלות והגרף היה ממש מעצבן ומבלבל ודרש ראיה 6:6. { באסה לעשות אותו כפרק ראשון}
בנוגע למילולי- היה יותר מלל מהרגיל, או שזו סתם הרגשה שלי אבל הרגשתי ששאלות 12-17 פשוט עמוסות! והיה מאוד קשה לסיים את הפרקים.

מה חשבתם על הבוקר? וכמובן גם על הצהריים?

lamp617811

New member
דעתי על המבחן

לא יודע איך המבחן שלך היה, אבל שלי נפתח בפרק פיילוט הכמותי ( שהיה נוראי, אבל למזלי הוא פיילוט).. שזה כבר מוריד את המוטיבציה. על ההתחלה לקבל פרק כזה קשה.
מבחינת המילולי- גם אני שמתי לה שהיה המון המון מלל ובקושי הצלחתי לסיים את הפרקים. על הדקה.
מבחינת האנגלית- היו שני פרקים יחסית נחמדים, אבל הפרק האחרון המבחן ( זה עם הבייסבול) היה נוראי. מקווה שהיה פיילוט ( כך אנשים אומרים ).
מבחינת החיבור- היה נושא די יוצא דופן. של בחירת 3 גישות.. אבל זרמתי עם זה

nofard8

New member
בנימה אישית בנוגע לפיילוט ראשון-

ייחלתי לכך שהפרק הראשון שלי יהיה פיילוט, אני חושבת שזה דוקא טוב שבהתחלה כשאתה עדין לא ממש מפוקס לתוך המבחן וקצת לחוץ, להתחיל מפרק פיילוט . -- לפתוח את המבחן עם הפרק של העומקים שלעניות דעתי היה קשה!- לא כיף גדול בייחוד שהוא פיילוט
בקשר לאנגלית כן הרגשתי שהאחרון יותר קשה אבל הריסטטיסמנט היו קצרים וזה היה נחמד, אם ניכנס לפרטים למשל בפרק אמת עם האנסין על המפלצות בים- ממש לא אהבתי אותו והרגשתי שכל שאלה שם היתה טריקית.

נעצתי את ההודעה בנפרד לפני שהיא תלך לאיבוד אי שם בשרשור

אז בקשר לבחינת הצהריים - לפי מה שהבנתי הרמה היתה סבירה יחסית למעט קטעי הבנת הנקרא פה ושם. החיבור היה מה חושבים בקשר לתופעה "לא רוצה להיות פראייר" .

בהצלחה לכולם
וחג שמח

pinki35

New member
מסכימה לחלוטין עם הטענות על פרקי מילולי

היה מאוד קשה להכיל את כל המלל הזה. בתור מישהי שהלכה על אסטרטגיית ה״שאלון היגיון בסוף״ לא הספקתי בממוצע 3 שאלות אחרונות של היגיון.. שזה נורא מתסכל כשאתה יודע שאתה תותח במילולי. נושא החיבור היה - מוזר. עכשיו שקוראת גם את הנושא של הבחינה בצהריים, משהו פה מרגיש שנגמרו להם נושאי החיבור והם מתחילים לירות לכל הכיוונים. בבחינה הבאה ״מגבונים לחים, בעד או נגד?״. לא יודעת...שאר הפרקים היו סבבה לגמרי. לדעתי רמת הקושי הייתה גבוה וכן מאתגרת ועם זאת לא מייאשת (מוציאה את הפיילוטים כי הם... פיילוטים). מקווה שגם הציון יהיה בהתאם :)

למעלה