פשוט - לא.
S shmickey New member 14/2/16 #11 Lady in Red 10 פה רימיתי.. זה לא אדום אבל זה צץ לי בחיפוש וזה יפה בעיני
ש שרוני1ש New member 16/2/16 #79 מאד יפה! אוהבת הכל, נעליים אחרות כמובן - לעולם לא הסתדרתי ולא אסתדר עם עקבי עינויים שכאלו.
ט טליונום New member 15/2/16 #57 פשוט ומגניב יתכן שהייתי מוותרת על המגפיים לטובת סניקרס גבוהות או משהו בסגנון..
S shmickey New member 14/2/16 #13 מוזמנות להוסיף משלכן ובכלל, אתן חוגגות את היום הזה? ואם כן, מה מתכננות ללבוש?
R Rosie52 New member 14/2/16 #20 איך הוא שר איך הוא שר, הם רקדו מסביבו בטירוף, הוא היה מאושר לא בטוחה שכולכן יכולות לצפות ביוטיוב מהעבודה אבל מעלה בכל זאת. רוזי
איך הוא שר איך הוא שר, הם רקדו מסביבו בטירוף, הוא היה מאושר לא בטוחה שכולכן יכולות לצפות ביוטיוב מהעבודה אבל מעלה בכל זאת. רוזי
ט טליונום New member 15/2/16 #48 מה אני אוהבת שיש בו משהו בועט וחיוני וחי ומגניב גם בגיל כמעט 70. הלוואי על כולנו!
L La Milagrosa New member 14/2/16 #32 חגגנו אתמול, במסעדה סינית של סינים בצ'יינה טאון של מדריד לא הפסיק לרדת מבול. אז לא ממש בא לי להשקיע בלבוש....
חגגנו אתמול, במסעדה סינית של סינים בצ'יינה טאון של מדריד לא הפסיק לרדת מבול. אז לא ממש בא לי להשקיע בלבוש....
S shmickey New member 14/2/16 #33 יש שם המון אדום מסביב! הלבוש פשוט אבל יפה. אישית מעדיפה את הג'קט פתוח, ג'קטים מהסוג הזה אף פעם לא מסתדרים לי בגרסתם הסגורה
יש שם המון אדום מסביב! הלבוש פשוט אבל יפה. אישית מעדיפה את הג'קט פתוח, ג'קטים מהסוג הזה אף פעם לא מסתדרים לי בגרסתם הסגורה