צופית גרנט מגיעה להתארח בפורום

היי יגאל

אני חושבת שלפתוח תיק אימוץ חייב לבוא מהילד המאומץ ולא מלחץ סביבתי, כשהיא תבחר רצוי שיהיה ליווי טיפולי זה הכי נכון .

רותי היה לא קל , הרבה אחריות הרבה ויכוחים אבל בסופו של דבר הכי חשוב לי שמרינה מרוצה

ליאור היינו צריכים למצוא את האמא בשביל למצוא את האבא והאמא הלא נחמדה ברחה לנו

תשובה

כרגע עסוקים בסיפורים עד סוף העונה כך שסיפור כזה שנשמע מאתגר אפשרי רק לעונה נוספת לצערי

תשובה ראשית יש לי מושג לצערי הרב מה זה להיות נטושה מגיל 5 ולגדול בפנימיות קשות תוך כדי אביוז שנמשך כל השנים
שנית מרינה בטיפול שנים למה החלטת שלא
אני חושבת שלמרינה הייתה לגיטימציה להתנהג ככה בבית היתומים היא גם לא ממש שלטה בזה זה פשוט יצא לה ומתוך ליווי מקדים תוך כדי היה לי ברור שהיא תצטער לכן ניסיתי למנוע ממנה את מה שקרה שם
זה בסדר גמור שאכזבתי אותך מותר לך לאחייבים לאהוב אותי אבל דבר אחד אני מביאה לתוכניות שלי וזה את עצמי על סך חלקי מה שהכי חשוב לי בסופו של דבר זה הבן אדם שבא איתי ואני לא מוותרת על הרצון לגונן עליו במקרה של מרינה זה היה מאד קיצוני כי על דעתי בלבד סרבתי לרדוף אחרי האמא כי ידעתי שהיא תפגע במרינה....

תשובה לשירלי

יקירה זו לא תוכנית ריאלטי זו תוכנית דוקומנטרית וזה הבדל עצום, וכמובן שגם אז מותר לזפזפ לתוכנית אחרת

צופית גרנט מגיעה להתארח בפורום

צופית גרנט מגישת הסדרה אבודים שתשודר ביום רביעי ה- 26/09/12 בשעה 21:00

מגיעה להתארח בתפוז מיד לאחר סיום הפרק בשעה 22:20

בפרק השלישי
והקשה מכולם אנחנו יוצאים למסע עם מרינה שננטשה כשהיא בת יומה ע"י האם ואב לא ידוע, ואין לה פרטים בסיסיים לגבי הזהות שלה כמו : האם שמה ניתן לה ע"י הוריה? האם שם משפחתה הוא אמיתי?

אין לה תעודת לידה או שמץ של מושג לגבי בית היתומים בו גדלה עד גיל 10 וחצי

אתם מוזמנים
לשאול את צופית על מסע החיפוש על הקשיים, החוויות, החששות ומה היו הציפיות שלה מהמסע

אנא שרשרו את שאלותיכים להודעה זו

קישור לאתר התוכנית - http://reshet.tv/Shows/Avudim/

אני צופה בתוכנית שלצופית גרנט וישר כח

צופית נוהגת בתוכנית במשנה עדינות וזהירות כלפי כל אחד מבאי התוכנית , אוהבת את הגישה האנושית , ואני מקווה שימצאו הרבה אנשים באמצעות התוכנית ושיווצר איחוד משפחות בין אנשים אבודים אחד לשני . ישר כח צופית.

אין מילים....

אני צופה כל תוכנית, וכל תוכנית בוכה כמו ילדה קטנה.
צופית - בכזו רגישות ואהבה וסימפטיה את מנהלת את התוכנית. זה כל כך יפה לראות.

את מקסימה. לגמרי מקסימה

היי צופית..התוכנית שלך מרגשת...

צופית תמיד בתוכנית אבודים אני בוכה ומתה ליצור עימך קשר אך מוותרת:(
יש לך תוכנית מרתקת, מעציבה, חודרת לנשמה
תמשיכי לעשות אנשים מאושרים
רציתי לדעת איך מגיעים לאנשים שייש להם את מה שאתם מחפשים?

וואו איזה פרק מדהים

ממש נהנתי לראות .
צופית היקרה, איך זה להיות מלווה של אותם אנשים, מה החששות שלך מהמסע איתם?

היי ברילוצה1

יש בזה תחושבת שליחות, אני כמובן מתחברת אישית לכל דבר שאני עושה מה שמעצים את העשייה . החששות שלי הם בעיקר שהמחפש ייפגע.

doria2

New member
היי צופית,

איך אתם מוצאים את האנשים שמחפשים? האם הם מגיעים אליכם, או שאתם פונים אליהם?
כמו כן , איך מה גרם לכם לעשות כזה פורמט, האם מסיפור מסוים?

תודות ושאלה

צופית שלום, במוצאי יום כיפור בכיתי יותר מביום כיפור, תוכנית מדהימה, רגישות, הכלה.. שאפו!
כמה שאלות שהציקו לי במהלך הפרק:
א. היכן האב?
ב. האם יכול להיות שיש בכל הסיפור משהו הקשור במלחמה הקרה נתיב/מוסד/קג"ב? נראה לי מוזר הסיום עם האמא
ג. איך בכלל ידעו בגשר על יהודיה שנמצאת שם בבית היתומים?

תודה

למעלה