בישולים לסופ"ש וט"ו בשבט

ladybug6

New member
אה. היא מהמשקיענים... פףף...

אני אשאר עם השושנים הפראיות שלי
 

subatoi

New member
אז ככה:

מסתבר שזה מתכון שאמא שלי עושה כבר שנים אבל הוא דומה למתכונים שבאינטרנט, לדוגמה אצל החיפושית
. למעט קצת מינונים אולי. שמן במקום מרגרינה, רסק תפוחים במקום ביצים. הברק נולד מסילאן וחל"ס.

לגבי המילוי: בעוגה אחת ממרח שוקולד, שוקולד מרוסק ושקדים טחונים. בעוגה שניה מעט ממרח שוקולד, אגוזים מסוכרים, סוכר והרבה קינמון.



מה שבטוח - יהיה מתוק
 

subatoi

New member
שוקולד (פרווה), קצת שקדים

ועוד דברים שאני לא זוכר. כשנאכל אדע יותר. אני גם אסחט את המתכון בקרוב לצרכי הפצה
 
בגלל ניר האפיה

לא יצא טוב לצלם במבט צד, תצטרכו להסתפק במבט מלמעלה ולהאמין שזה אכן מארבע שכבות, שזה טעים להפליא , נטול גלוטן וטבעוני, הבצק נשאר פריך גם אחרי כמה שעות עם הקרמים והישן לצידי שמח ועליז
 
מה מארבע שכבות?

מה? מי? איך? כמה? ואיפה?(לקנות את התותים המושלמים שבתמונה)
 
העוגה

1.בצק פריך
2.קרם וניל
3.רפרפת תפוזים
4.פרות

התותים האדיבות החנות של רפי וזאב בדרך בית לחם בעיר החודש
 
כל מה שהכנתי

אזל
עכשיו צריכה להמציא את מחר...


יש לי חומוסים מושרים ומעט עדשים שחורים גם- פלאפל? או קיי ואז טחינה ירוקה, סלט גזר מרוקאי עם הרבה פפריקה וזרעי כמון
לא זוכרת מה יש במגרת הירקות ובמדף הירוקים, תרד, עלי תרד יפיפיים, פטריות אולי מאפה משניהם עםם הרבה בצל מטוגן וטופו ....
חושבת תוך כדי הדפסה
נו שוין נראה מחר לאן נושבת הרוח
ממולאים, יש שבבי סויה מושרים אולי דפי אורז עם מילוי דמוי בשרי?....
 
למעלה