היי
אומנם לא מבוטחת של מכבי אבל רק היה חשוב לי להגיד מילה קטנה לגבי המנתחים.
יש הרבה מנתחים בתחום ורובם טובים ובעלי נסיון מקצועי רב, חלקם פופולרים יותר ו'כובשים' יותר ואחרים אולי קצת פחות יודעים לשווק את עצמם אבל זה חלילה לא פוגם ביכולת ובמקצועיות שלהם.
כמו כן אישיות כובשת זה דבר מאוד אינדווידואלי, ומישהו שיש לו כימיה עם מנתח מסוים לא בהכרח אומר שלך תהיה איתו.
אני אישית בחרתי להתנתח על ידי פרופסור שכטר ודר שמעונוב שהם מנהלי מחלקה כירורגית בביח וולפסון, בחרתי אותם כי בדיוק באותה תקופה שוחחתי עם מספר אנשים שונים שעברו אצלהם ניתוח קיצור קיבה (חלק שרוול חלק מעקף) וכולם היו מרוצים מאוד והיו להם תוצאות טובות בלי בעיות.
אני בחרתי להתנתח על ידם במסגרת הפרטית בביח אסותא בראשון לציון.
אישיות כובשת, אני לא יודעת להגיד לך אם יש להם או אין להם כי האמת לא ממש התעמקתי בזה, הם היו נימוסיים ונחמדים, ענו על מה ששאלתי וביום הניתוח כשהיה עיכוב בכניסה לחדר הניתוח שלא באשמתם או משהו שתלוי בהם הם שניהם התנצלו מספר רב של פעמים וכל פעם באו לבדוק אם לא ברחתי עדין
אני מציאה לך לקרוא סיפורים של אנשים אצל מי הם נותחו, לבדוק מול המוקד של מכבי מי הרופאים המוכרים לניתוחים פרטיים שעליהם אתה יכול לקבל החזר ואז לבחור 3-4 רופאים ולהגיע אליהם לפגישה ולראות עם מי הכי מתאים לך.
אני קבעתי פגישה עם שלושה רופאים (אלו שבחרתי היו אופציה אחת) בסופו של דבר הגעתי לפגישה אחת עם רופא נוסף שירד לי ממנו וזאת למרות שכולם מאוהבים בו ואומרים כמה הוא טוב (ולא אני לא מדברת על גויטין) ואת הפגישה הנוספת עם רופא אחר ביטלתי, כי התחבר לי טוב עם הרופאים שבחרתי ובנוסף קיבלתי תור לניתוח תוך שבוע מהיום שנפגשתי עם הרופאים.
בכל מקרה המון בהצלחה, יש פה בפורום הזה ובנוספים אנשים נהדרים עם המון מידע ורצון לעזור.
שבוע טוב