קצרים ו-OFF

אופירA

New member
מנהל
למה שיהיה קושי לדבר? אולי בגלל ההרדמה - הגרון כואב?
מה אמר המנתח על הבעיה?

גברת ע

New member
היי לי היה קשה קצת לדבר ובעיקר מעייף
אצלי זה נבע מהטובות שהיה בגרון כנראה ויכול לגרות את הגרון וגם לפעמים לגרום לליחה, בנוסף הייתי עייפה וכאב לי קצת אז מרוב עצבים הרגשתי שאני לא יכולה לדבר.
תוך כמה ימים עד שבוע זה עבר.

Judmoshe

New member
שאלה

ערב טוב עשיתי זאת אני 4 ימים אחרי הניתוח, ואני מרגישה לא רע בכלל
רציתי לדעת איך אפשר להקל על הכאב בהוצאת הסיכות
אני מתארת לעצמי שזה יכאב אחרי הוצאת. צינור הנקז מהבטן
תודה

שגיא155

New member
ניתוח שירוול

שלום לכם אנשים רזים (שמנים לשעבר) או רזים לעתיד,
אני לפני ניתוח שירוול ,עברתי את הוועדה
ואני אמור לבחור לעצמי מנתח- וכאן מתחילה הדילמה
אני מבוטח של מכבי , מעוניין לעבור את הניתוח באסותא
ומעוניין לשלם רק את ההשתתפות העצמית ללא אקסטרות (כמובן שלא כולל סיכות וכדומה)
אשמח לקבל ממי שיכול המלצות .
1. על מנתחים טובים בעלי ניסיון ואישיות כובשת
2. על מנתחים שיש להם הסדר מכבי
3 מהי ההשתתפות העצמית
4. כל מידע נוסף יתקבל בברכה
תודה רבה לכם משמן שעומד להיות רזה חתיך הורס!!

מיכול10

New member
אשמח לשמוע על מנותחי טבעת שהירידה שלהם איטית

ונמשכה לאורך השנים ,כאשר הטבעת לא מאד הדוקה.
זאת כמובן ע"מ להתחזק בדרך שלי.
ההתמודדויות עם הדרך האיטית ,והשינוי סה"כ.

אסותא ראשון לציון

מישהו יודע מהם שעות הקבלה בראשון היום?
חייבת לפתוח- דחוף!!

תודה

שלום שגיא155. גם אני לפני ניתוח

שרוול, מבוטחת של מכבי.
אני בחרתי להינתח ע"י ד"ר גוייטין באסותא בעקבות המלצות אישיות של חברות קרובות והמלצות אינטרנטיות. נפגשתי איתו והוא אדם מקסים

אסותא כבר קיבלו את ההתחייבות של מכבי ואני קיבלתי את הסכומים שיש לשלם כהשתתפות עצמית .
ההשתתפות כן כוללת את המשתלים (סיכות), שכר מנתח ואשפוז

גובה ההשתתפות העצמית בגין אשפוז במסגרת מכבי מגן זהב עומד על סך 5599.00 ש"ח .
ניתוח זה יבוצע ע"י רופא פרטי במסגרת מכבי מגן זהב, עלות השתתפות לאחר החזר מקופת החולים בגין שכר מנתח עומד על 6209.00 ש"ח.
בניתוח זה ייתכן ויהיה שימוש במשתלים/ אביזרים, חיוב עבורם יבוצע בעת השחרור מבית החולים וניתן לקבל החזר בגינו אל מול קופת החולים. להלן פירוט סוגי המשתלים/אביזרים :
סטפלרים 12,000-30,000 ₪

חייבת לציין שבמידה ויש ביטוח פרטי ניתן לקבל התחייבות מחברת הביטוח לכל הנ"ל.

מקווה שעזרתי

מיכול10

New member
מהפעמים שאני הייתי השעות הן מאחת בצהרים

תבררי קודם אם גם היום הם שם. אם לא עונים לך בטלפונים הרגילים ,תתקשרי לאסנת,
אם אסנת לא עונה תשאירי הודעה שננעלה לך הטבעת ושתיצור קשר אתך דחוף, היא בד"כ חוזרת תוך שעה-שעתיים.

אכן... אכן טובוס יכול לגרום ואפילו יש סיכוי טוב שיגרום לכאבים בדיבור, הרי הטובוס נכנס לקנה אל הריאות ועובר את הלרינגו (מיתרי הקול) ונמצא קצת לפני נקודת הקרינה (נקודת פיצול הסימפונות). טבעי לחלוטין שתתקשי לדבר, זה אף יכאב וידרוש מאמץ רב... אין טעם לעשות בכוח, לאט לאט עם הזמן זה יעבור (עניין של שעות או ימים ספורים), בנוסף אני מציע דבר פשוט-עט ודף... על ידי כך כל מה שתרצי יתגשם מבני המשפחה גם בלי לדבר :)

קוביd1

New member
הדרך שלך נכונה

לא צריך לסגור את הטבעת עד כדי חנק ,צריך איכות חיים ,ירידה איטית סגולה לשמירת המשקל לאורך שנים.
כי מי שסוגר את הטבעת עד הסוף לא אוכל, אולי ירד במשקל יותר מהר גם זה לא בטוח , יפגע בבריאות שלו ,יגרמו לו נזקים ,אבל אחרי שיפתח יעלה את מה שהוריד בתוספת ריבית
אין קיצורי דרך

לאט ובטוח אין מה למהר .

קובי

DBZI

New member
שלום שגיא

אני נותחתי שרוול אצל פרופ' רובין במדיקל סנטר במסגרת ביטוח רפואי פרטי ולא בקופ"ח.
פרופ' רובין מנתח גם בתל השומר (במסגרת ציבורית)
אם אתה מתעקש על אסותא דווקא על פי הניסיון של משורוולים אחרים בראש רשימת המנתחים נמצאים
ד"ר סובחי וד"ר רזיאל...
ב ה צ ל ח ה !!!!

גברת ע

New member
היי

אומנם לא מבוטחת של מכבי אבל רק היה חשוב לי להגיד מילה קטנה לגבי המנתחים.
יש הרבה מנתחים בתחום ורובם טובים ובעלי נסיון מקצועי רב, חלקם פופולרים יותר ו'כובשים' יותר ואחרים אולי קצת פחות יודעים לשווק את עצמם אבל זה חלילה לא פוגם ביכולת ובמקצועיות שלהם.
כמו כן אישיות כובשת זה דבר מאוד אינדווידואלי, ומישהו שיש לו כימיה עם מנתח מסוים לא בהכרח אומר שלך תהיה איתו.

אני אישית בחרתי להתנתח על ידי פרופסור שכטר ודר שמעונוב שהם מנהלי מחלקה כירורגית בביח וולפסון, בחרתי אותם כי בדיוק באותה תקופה שוחחתי עם מספר אנשים שונים שעברו אצלהם ניתוח קיצור קיבה (חלק שרוול חלק מעקף) וכולם היו מרוצים מאוד והיו להם תוצאות טובות בלי בעיות.
אני בחרתי להתנתח על ידם במסגרת הפרטית בביח אסותא בראשון לציון.
אישיות כובשת, אני לא יודעת להגיד לך אם יש להם או אין להם כי האמת לא ממש התעמקתי בזה, הם היו נימוסיים ונחמדים, ענו על מה ששאלתי וביום הניתוח כשהיה עיכוב בכניסה לחדר הניתוח שלא באשמתם או משהו שתלוי בהם הם שניהם התנצלו מספר רב של פעמים וכל פעם באו לבדוק אם לא ברחתי עדין

אני מציאה לך לקרוא סיפורים של אנשים אצל מי הם נותחו, לבדוק מול המוקד של מכבי מי הרופאים המוכרים לניתוחים פרטיים שעליהם אתה יכול לקבל החזר ואז לבחור 3-4 רופאים ולהגיע אליהם לפגישה ולראות עם מי הכי מתאים לך.
אני קבעתי פגישה עם שלושה רופאים (אלו שבחרתי היו אופציה אחת) בסופו של דבר הגעתי לפגישה אחת עם רופא נוסף שירד לי ממנו וזאת למרות שכולם מאוהבים בו ואומרים כמה הוא טוב (ולא אני לא מדברת על גויטין) ואת הפגישה הנוספת עם רופא אחר ביטלתי, כי התחבר לי טוב עם הרופאים שבחרתי ובנוסף קיבלתי תור לניתוח תוך שבוע מהיום שנפגשתי עם הרופאים.

בכל מקרה המון בהצלחה, יש פה בפורום הזה ובנוספים אנשים נהדרים עם המון מידע ורצון לעזור.

שבוע טוב

ליבי3617

New member
יש איזה טיפ שאמרה לי פעם ד"ר פרידמן

כשהיא מוציאה נקזים היא ממליצה לקחת אופטלגין לפני.
אישית לא היה לי נקז (כי ד"ר רזיאל לא שמה בדרך כלל) והיו לי תפרים נמסים.
אז זה לא מניסיון, אלא טיפ משמיעה

DBZI

New member
אין פחד ולא כואב בכלל...

חבל על הפחדים, הוצאת הסיכות כרוכה בדקירה קלה (הרבה פחות מזריקה)
והוצאת הנקז קצת מכאיבה אבל ממש, ממש לא משהו...
הפחדים מיותרים לגמרי...

למעלה