קצרים ו-OFF

גברת ע

New member
היי

את הנקז הוציאו לי ביום האחרון של האשפוז ממש לפני השחרור (היום השלישי שאחרי הניתוח) זה לא כאב בכלל פשוט לא הכי נעים אבל כמו שכתבו לפני נגמר תוך כמה שניות.
מבחינת הסיכות לי היו סיכות ההוצאה שלהם לא כאבה בכלל להפך לא הרגשתי בכלל ומבחינת הסימנים כבר לא רואים אותם כמעט בכלל (אני שבעה חודשיים בערך אחרי הניתוח)
אני אישית שמתי טיפות של שמן לבנדר על החתכים, גם כשעוד היו לי את הסיכות (כמובן שבדקתי קודם עם נטורפט ועם הרופא שזה בסדר) והזמן עזר לחתכים להבריא בצורה יפה וגם ריכך את העור מה שלפחות לי עזר עם הוצאת הסיכות.

שתי הפעולות (נקז וסיכות) יותר מפחידות ומלחיצות מאשר מורגשות או כואבות, כמובן שכל אדם בפני עצמו, חלק מרגישים יותר חלק פחות אבל גם אם תרגישי או אם זה יכאב קצת תחשבי שזה זמני מאוד לכמה שניות בלבד ואחכ ההרגשה הרבה יותר טובה.

בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
גברת ע - תשתדלי להיכנס לפה לעיתים קרובות

כמה שאת יכולה, אם את יכולה פעם ביומיים, שלושה. זה מאוד יעזור לאנשים לשמוע שיתוף מהחוויות המסוימות של מנותחי השרוול.
אני וקובי לא יכולים לעזור בזה, וכמה שנכנסים משורוולים זה עדיין לא מספיק. יש פה המון משורוולים, בעיקר בתחילת הדרך, וזה מאוד מרגיע ונותן להם כוח לשמוע שאנשים אחרים עברו מה שהם מרגישים, ומכירים את זה, ויודעים שזה עבר להם, ומספרים מה עזר להם.
אני יכולה לעזור להם בכללי, להסביר מה קורה להם מבחינה נפשית ולמה לצפות, אבל לא יכולה לעזור בלהבין פרוצדורות ובפרטים הקטנים של החוויות המאוד מסויימות כמו הנקז וכו'.
זו עבודת קודש לתת כמה שאפשר כתף גם כאן.
תבורכי, כמה שתצליחי. תדעי שכל פעם שאת נכנסת, אני מברכת אותך בלב
.

גברת ע

New member
תודה

בשבועות האחרונים לא כלכך יכולתי להכנס או להגיב הרבה כי מת לי המחשב ומהעבודה קשה לי להכנס לפורום.
בלי קשר לפעמי ם אני פשוט לא יודעת מה להגיב לאנשים או לא מרגישה 'מנוסה' או 'בעלת ידע' מספיק כדי לענות אבל כשאני יכולה אני יותר משמחה לעזור ולענות ככל יכולתי ומנסיוני האישי.

והכי חשוב שיהיה לכולנו שבוע נהדר וחמים!

למעלה