ריכוז הודעות קצרות

• פותח הנושא bubny
  • פורסם בתאריך

ליבי3617

New member
ניתוח פלסטיקה - חזה

כמו שקובי כתב לך, קופות החולים לא מקלות על ניתוחים פלסטיים.
ניתוח הרמת חזה לא מאושר על ידי הקופות מכיוון שהוא לא נחשב כניתוח מחייב מבחינה קלינית אלא כניתוח אסתטי.

קשה מספיק להוכיח צורך בניתוחים כמו מתיחת בטן או ירכיים שעודף עור בהם גורם לפצעים ואי נוחות כללית, כך שהרמת חזה היא בכלל משהו שבלתי אפשרי להוכיח מעבר לאסתטיקה.

9,500 ש"ח זו ההצעה הכי טובה שאני מכירה. השאלה היא מי מבצע את הניתוח דרך כללית פלטינום.

tzfat

New member
אני עברתי הרמת שדיים דרך מכבי

אבל לאחר סירוב הוועדה להסרת עודפי-עור
פניתי לקבילות עם כל הניירת האפשרי שיכולתי בענין.
משכן, היה מאוד אדום מתחת לשדיים עם פטרת שלא התרפא עם כל מיני משחות.
בקיצור, צריך להוכיח סיבה רפואית לניתוח להסרת עודפי-עור
ולגבי השדיים-גם שהם צונחות במידה מסויימת לפי קריטיונים של הרופאי הפלסטיקה.
מקימי מצלת

גברת ע

New member
דעתי האישית

לפעמים עדיף לחכות ולחסוך, אבל ללכת לרופא הכי טוב שאת מרגישה איתו הכי בנוח.
לדעתי בניתוח כזה לא תמיד מה שיהיה הכי זול זה מה שהכי טוב לנו.
אני קיבלתי הצעת מחיר מאוד גדולה אבל שכוללת בתוכה גם בטן, גם חזה (עם כל הנלווה של זה מסביב), גם שכר המנתח\מרדים וגם האישפוז.
אבל הלכתי לרופא שאני בחרתי והרגשתי איתו הכי בנוח ברמה האישית ויותר חשוב ברמה המקצועית ואני יודעת שמדובר במישהו מספר אחד שגם רופאים פלסטיים אחרי אומרים את זה עליו.
אגב גם אני פניתי לפרופורציה (לא יצא לי לפנות לכללית אסתטיקה של הקופה) וקיבלתי הצעה משמעותית יותר זולה, אבל יצאתי משם בהרגשה לא טובה, הרגשתי כמו בשוק, והמקצועיות של הרופא מאותה פגישה, מבחינתי הייתה מוטלת בספק, מהדברים שהוא אמר ואיך שהוא אמר ובכלל כל ההרגשה (אגב עד היום אני לא בטוחה איך קוראים לו כי אף אחד לא טרח להגיד לי ומעבר לזה כשקבעתי את התור ושאלתי איך קוראים לו סירבו להגיד לי וזה כבר הרגיש לי קצת פישי).

גם לי אין את הסכום שביקשו ממני (לא בפרטי ולא בפרופורציה), גם אצלי אני חייבת ניתוח בטן וחזה ואולי בהמשך ירכיים וידיים (למרות שאלו קצת פחות קריטיים לי), אבל אני מעדיפה לחכות עוד קצת, להתאפס עוד יותר על משקל ועל שמירה על המשקל, לחזק גוף, לחזק שרירים, ולנסות לאט לאט להשיג את הכסף ואולי לקחת בהמשך הלוואה כדי ללכת לרופא הטוב ביותר שישיג לי את התוצאות הטובות ביותר בשבילי.

קוביd1

New member
גברת ע מסכים איתך

הניתוח די קשה וכדאי לבחור מנתח טוב ,אפילו שהוא יקר ,ואם אין את הכסף הדרוש אפשרי לחכות ולחסוך ,כי התוצאה חשובה מאוד

קובי

קוביd1

New member
הקאת המים

כן זה יכול לקרות אולי הקאות תוצאת לויי של חומרי ההרדמה ,תבדקי מה קורה היום ואם זה נמשך לא להתבייש ולפנות למנתח כדי שלא תתייבש

הרבה בריאות

קובי

אופירA

New member
מנהל
יכולות להיות כמה וכמה סיבות

יכול להיות שזה רק ביום שלאחר הניתוח, כחלק מהתמודדות הגוף עם טראומת הניתוח.
יכול להיות שההחלמה שלה קשה יותר ואיטית יותר. אם זו הסיבה - יתכן שיהיו לה קשיים נוספים בהמשך, וכדאי שתקבל ממני הדרכה.
יכול להיות שהיא שותה מהר מידי.
יכול להיות שיש שם תקלה רצינית מאוד.

הכל יכול להיות. אי אפשר לדעת.

אצל מי היא נותחה?
בעיקרון כדאי לה לפנות למנתח וליידע אותו.
אבל כדאי לה מאוד לפנות גם אלי ולהיות איתי בקשר עד שהבעיה מסתדרת לחלוטין, כי ברוב המקרים הבעייתיים אני יודעת לחשוד מספיק מוקדם בבעיה, והמנתח עלול לעלות על הבעיה בשלב מאוד מאוחר, כי הוא לא יושב ושואל אותך בטלפון המון שאלות, אלא מסתמך על מעט המידע שאת נותנת לו. אני שואלת אותך המון שאלות, כדי לשלול את כל החשדות האפשריים.
אז אם הבעיה לא חלפה עד היום, ובפרט אם מדובר בכל המים שהיא שותה - יש לפנות בדחיפות למנתח וגם להתייעץ איתי: טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

אופירA

New member
מנהל
שלום גם לך

גם אני לא בדקתי את הטבעת בצילום מאז הסגירה הראשונה של הטבעת. אני אוחזת מהשיטה של ד"ר אבינוח, שאם אין בעיה, אין צורך לקלוט קרינה עצומה לגוף ע"י שיקוף.
יש רופא שאוחז שצריך כל פעם לסגור תחת שיקוף, ולכל הפחות לעשות ביקורת של האינסטרומנט הפנימי כל שנה בשיקוף.
כל הדעות לגיטימיות מבחינה רפואית. אין לי שמץ של מושג איזו דעה יותר נכונה. הדעה של ד"ר אבינוח מסתדרת לי עם הגישה הכללית שלי לרפואה - אם לא צופים בעיה, לא מחפשים אותה... ובוודאי שלא במחיר של קרינה הרבה יותר מאשר בצילום רנטגן.

צריך גם לזכור, שלא רואים בשיקוף כל בעיה. היו מקרים של אנשים עם בעיות נוראות, ולא ראו שום בעיה בשיקוף (טבעת במקום, מעבר פתוח), וכשנכנסו לבטן פנימה, ראו את הפוגרום. כמו כן, היו הרבה מקרים שכשסגרו לאנשים תחת שיקוף, השיקוף הראה שאין אפשרות לסגור יותר, אבל הבן אדם לא הרגיש בכלל הגבלה.

לשמור על הטבעת:
להימנע מהקאות.
להימנע מאכילה סמוכה לשינה.
להימנע מסגירות ופתיחות קיצוניות וכן סגירות/פתיחות ללא צורך אמיתי.
להימנע מלמשוך מצב של טבעת סגורה מידי.
לטפל מיידית בדלקת בוושט (כאבים, נעילת טבעת) ולא לחכות שהיא תחמיר (כי היא רק תחמיר...).
להימנע מלדחוף בכוח את האוכל פנימה ע"י שתייה. להיעזר בשתייה כדי להעביר את האוכל רק כאשר היא מחליקה אותו בקלות, ולא דוחפת בכוח. (מי שצריך להיעזר בשתייה כדי להעביר את האוכל פנימה, מומלץ שיעשה כמה דקות הפסקה בין האוכל התקוע לבין השתייה, ולא ישתה ויאכל ביחד לאורך כל הארוחה).
להימנע מאכילה גסה (במהירות ובבליעות גדולות) של מאכלים קשים כמו שניצל, מצה, סטייק.
להימנע מאכילת כמויות גדולות בבת אחת, כדי לא להרחיב את הפאוצ'. גם לצורך הבריאות, רצוי לאכול ארוחות קטנות כל 2-3 שעות (ארוחה אחת או שתיים גדולות יותר).

מי לכל הרוחות אמר שצריך להחליף את הטבעת באיזה שהוא שלב? איפה זה כתוב? איך אנשים מגיעים להבנה כזו?
את הטבעת צריך להחליף אך ורק אם יש סיבה לחשוד בהתנקבות והתרוקנות שלה, והחשד נבדק והוכח.

הטבעת כרוכה סביב הקיבה מתחת לוושט, ולכן את יכולה להרגיש אותה כמו שמרגישים את הכבד או הקיבה או כיס המרה או הלבלב...
אם את מרגישה שמשהו זז בתוך הגוף, זה כפתור ההזרקה המחובר לטבעת ע"י צינורית, ולא הטבעת. הכפתור אמור להיות מורגש לפעמים, תוך כדי תנועות שמזיזות אותו.

במאמרים כתוב שבחלק שנכרת מן הקיבה נמצא הורמון הגרלין, ולכן הוא עף בניתוח וחוזר רק אחרי שנה לפחות, אם בכלל. במציאות רואים שיש אנשים שהוא עף להם, ויש אנשים שהוא לא עף להם. זה מתבטא באובדן תחושת הרעב המציקה.
המציאות נובעת מכך שהגוף שלנו אינו אלמנט מכני כמו שהמדע מנסה לדמות אותו, אלא מורכב הרבה יותר מבחינה כימית והורמונלית. אז הדברים לא עובדים במציאות "לפי הספר ביולוגיה/כימיה/מכניקה של הגוף".

מרים 882

New member
את מוכרת לי מפורום אחר

אני מנותחת שרוול שנתיים וחצי בדיוק.
ירדתי ממידה 54 ל 42.
יש הגבלה רצינית מבחינת הכמויות,תחושת הרעב פחותה.

למעלה