מהי ירידה סבירה?
תלוי במשקל ובגובה. עפ"י הגיל, יש סבירות גבוהה שהירידה סבירה, ושכנראה היא תתרחש אצלך לאט אבל בעקביות, בע"ה.
ליחה צמיגית זה לא תקין. אומפרדקס אינו התשובה לבעיה זו. כל מה שקורה בקיבה ובוושט קשור לטבעת ולא שייך לתחום הבנתו של רופא משפחה או גסטרואנטרולוג. הם לא מבינים כלום בטבעת.
צריך לפתוח את הטבעת ולתת לזה להחלים. זה לא יתרפא מאליו, אלא יילך ויחמיר עד שיהיו צרות. בטבעת צריך למנוע את הצרות בהתחלה, לפני שהן מחמירות. אח"כ כבר הרבה יותר מסובך לטפל, ויש מחירים כבדים.
לפתוח 1/4CC או 1/2CC. אין לי מושג כמה, אם אני לא שואלת אותך הרבה פרטים נוספים על התנהגות ורואה מאיפה באה הבעיה בדיוק. זה יכול להיות כמה סיבות, ואני צריכה פרטים. כדאי שתתקשרי לייעוץ. (03-5781855, לא בשבת, להשאיר הודעה).
מה שלא נראה לי זה הגישה של "רק כשהגעתי ל-10 התחלתי לרדת במשקל". עם בעיה כמו שלנו, ועוד בגיל מבוגר, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו מצב שהירידה במשקל "קורית לנו", ואנו לא יודעים למה.
לא סוגרים טבעת עד שמתחילים לרדת. זו שיטת ד"ר אבינוח, אבל זו שיטה שמביאה לצרות צרורות. ההשלכות של צרות צרורות (מלבד סבל, נזק לבריאות ועוד) הן השמנה גדולה בשנים הבאות. נקודה.
אז מי שרוצה לעשות שינוי בחיים, לרזות בבריאות ולשמור על ההרזיה, צריך להבין מה קורה לו בגוף, ממה הוא מרזה, למה הוא מרזה לאט ואיך מתנהגים נכון עם הטבעת כדי למנוע צרות מלכתחילה. ירידה במשקל זה לא רק הטבעת. זה בעיקר עבודה שלנו. הטבעת באה לעזור לנו במקום שאיננו מצליחים, שהוא הרעב והכמויות. אבל היא לא מתכננת מה נאכל, איך נפזר, כמה נשתה וכמה פעילות גופנית נעשה. את זה אנחנו חייבים לעשות. הרזיה אמיתית ונכונה חייבת להיות מושכלת, במודעות, ולא אקראית כזו.
מה שמפריע לי בתפריט שלך שהוא מחולק ל-3 ארוחות. כשחילוף החומרים פגום, בריא לחלק את המזון ליותר ארוחות קטנות, כל 3 שעות מכסימום. חלק יכולות להיות רגילות, וחלק קטנות, אפילו 2 ביסים. זה גורם לזירוז חילוף החומרים, כאשר אין לגוף יותר מ-3 שעות בלי אכילה. זה גם מונע מהטבעת להיסגר, ומאפשר אכילה בריאה ותקינה יותר.
חשוב להכניס בתפריט גם ביצים ודגים, לא רק גבינה. כדאי להכניס קצת קטניות במרק הירקות (עדשים). אם אפשר להכניס מעט ירקות חיים - זה מבורך.
פעם בשבוע מנה מותרת בכמות סבירה - זה תקין לחלוטין ואף נחוץ.