קצרים ושונות

קוביd1

New member
שלו ם לך JACOB

אתה מעוניין לעבור ניתוח בריאטרי אז ככה הקריטריון BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות שקשורות בהשמנת יתר כמו דום נשימה בשינה בעיות במפרקים ולנשים בעיות פוריות שקשורות בהשמנת היתר
במידה של סכרת לא מאוזנת שטיפול תרופתי לא משפיע החישוב אחר
אתה יכול לעשות את הניתוח בבתי חולים ציבוריים רק דע לך שזמן ההמתנה ארוך ,אתה יכול לבחור מנתח ולעשות את זה בפרטי תלוי איזה סוג ביטוח יש לך בקופת חולים ,או שיש לך ביטוח באחת מחברות הביטוח הפרטיות
שאלה לי אליך האם החלטת איזה סוג של ניתוח אתה רוצה לעבור טבעת /שרוול/מעקף קיבה באם אתה רוצה לעשות טבעת אני ממליץ על ד"ר אבינוח שנקרא שר הטבעות ,הוא מנתח בסורוקה וגם בפרטי באסותא במדיקל סנטר ,באם לא החלטת איזה סוג של ניתוח תיגש לאחד המנתחים ותראה מה הכי מתאים לך ,תקבל המלצה מהרופא תקרא פה בפורום ובפורומים אחרים ,ההחלטה היא שלך ,כי ההצלחה או חס וחלילה הכישלון יהיו שלך
כל שאלה שיש לך תרגיש חופשי לשאול בשביל זה הפורום הזה קיים

קובי

Jacob Grave

New member
תודה על התשובה המפורטת

תודה קובי,

הBMI שלי מעל 40, אם כי לא הרבה מעל. כך שאני די מתאים.

יש לי ביטוח זהב.

לגבי סוג הניתוח, טרם החלטתי. הבנתי שהכי מומלץ לעשות את ההערכה הטרום בריאטרית ושאז יומלץ לי הניתוח שמתאים לי, זה נכון?
אני מבין ממך שכדאי לבחור את המנתח לפי הניתוח?

בנוסף, אם לא להתחשב בזמן ההמתנה, האם יש סיבה אחרת שאעדיף ניתוח בבית חולים פרטי על פני ציבורי? אני פשוט סטודנט דל אמצעים, אז תשלום גבוה יכול להרתיע אותי, עם זאת, עם בריאות לא מתעסקים...

תודה!

קוביd1

New member
שלום

כדאי לבחור את המנתח לפי הניתוח ,יש רופאים כמו ד"ר אבינוח שמנתח רק טבעת ,יש רופאים שמתמחים יותר בשרוול.
יש לך ביטוח זהב ,תראה בקופת החולים שלך מה זה מקנה לך איזה זכויות ,אוולי בתשלום קטן תוכל להינתח פרטי
אני בדרך כלל ממליץ לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי כמו אסותא כמו המדיקל סנטר ,יש כאלה שחולקים עלי ואומרים שבבית חולים ציבורי יש את כל המיכשור במידה וקורה משהו חריג בזמן הניתוח
בבית חולים ציבורי אתה יכול לקבוע מועד לניתוח ובדיוק באותו יום יש מקרי חירום וחדרי הניתוח תפוסים ואז דווחים לך את הניתוח ,בבית חולים פרטי זה לא יקרה \אני גם חושב שבתי החולים הפרטיים מאורגנים מבחינת כל הציוד הדרוש למקרה חירום עובדה שעושים שם ניתוחים הרבה יותר מסובכים \
תבדוק בהתחלה מה העלות של מבוטח בביטוח זהב תתיעץ עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ,אפילו בפרטי ,מגיעים לך השתתפות בהחזרים על שתי שיחות יעוץ עם רופא פרטי

בהצלחה!!!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
הניתוח ה"מומלץ" בהערכה הטרום בריאטרית

ידוע מראש...
ההמלצה לא ממש מותאמת למידות שלך, אלא למידות של המנתח/ביה"ח/מדיניות הוועדה - מה שהם מעדיפים לעשות.
כך שאם אתה רוצה להתאים את סוג הניתוח לסדרי העדיפויות שלך כאדם, כדאי שתקרא באינטרנט על כל סוגי הניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף קיבה, ותנסה להבין איזה כיוון מתאים לך.
יש לנו גם שרשור בכותרות הפורום, שמנסה לדון בדעות השונות בפורום לכיוון טבעת או שרוול. בין מעקף קיבה לשרוול השיקולים כבר יותר מקצועיים ותלויים בבעיות רפואיות. מצד שני, מעקף קיבה הוא ניתוח וותיק מאוד בן עשרות שנים, ואילו שרוול הוא ניתוח די חדש, בן פחות מ-10 שנים.

תבדוק את כל האפשרויות - פרטי וציבורי, ותחליט ברגע האחרון, על פי האופציות השונות. לגבי שרוול ומעקף קיבה אין הבדלי איכות בין ציבורי לפרטי, מלבד החסרונות והיתרונות האובייקטיביים של ציבורי ופרטי. טבעת - רק פרטי, רק ד"ר אבינוח (זו דעתי מניסיון רב).

Jacob Grave

New member
שרשור בכותרת הפורום

לא רציתי להציק אז ניסיתי למצוא את זה לבד, אבל לא הצלחתי.

אתה יכול בבקשה לתת לי לינק לשרשור על סוגי הניתוחים?

תודה!

אופירA

New member
מנהל
לוחצים על כלים ומידע

ואז מחפשים את הכותרת (עם סימן קריאה ליד) "הודעות נבחרות". לוחצים עליה ומקבלים רשימה של לינקים לשרשורים של הודעות. אפשר לקרוא את כולן, אחת אחת, לפי הנושא שבכותרת, אם הוא מעניין אותך.
להודעות הנבחרות הכנסנו שרשורים שהיו בהם בעבר דיונים חשובים לכל המנותחים, שכדאי מאוד לקרוא ולהיחשף אליהם.
אחת מהן זה הכותרת: שרוול או טבעת, ויש שם דיון מעניין. יש גם שרשור של שרוול או מעקף (מצא את ההבדלים).

תנסה, לא להתבייש, אם גם זה לא מצליח תכתוב הודעה או תשלח לי מסר פרטי, ואתן לך לינק ישיר.

קוביd1

New member
שלום לך

שמח לשמוע שהכל בסדר ,הפורום ממשיך כהרגלו
נשמח לשמוע ממך לעיתים יותר קרובות עם כל העיסוקים שלך
הרבה בריאות

קובי

|כריש|
מזמינים אתכם לסרט יצאת כריש 2

|שמש|
חם! ומה עושים כשחם? הולכים לים! אבל מה עושים כשחם מדי אפילו מכדי ללכת לים? הולכים לסרט שעוסק בים
|!|
ככה גם נשארים קרובים למזגן וגם נהנים מלהתבונן במים הקרירים ובדגים היפהפיים. זה הזמן לקחת את הילדים ולפתוח את החופש הגדול בבילוי דגי במיוחד.
|דג|
אנו שמחים להזמין אתכם להקרנה לגולשי תפוז של הסרט יצאת כריש 2. פרטים על הסרט, מועד ההקרנה וטופס הרשמה תוכלו למצוא כאן

|טבעת|
נפתח פורום "הרווק" בתפוז

הערב תעלה לשידור העונה השנייה של התכנית המצליחה "הרווק". הפעם ינסו למצוא שידוך מתאים לאחד הרווקים הכי מפורסמים ומבוקשים במדינה - דודו אהרון!
|לב|
האם יזכה דודו למצוא את בחירת ליבו בין כל עלמות החן שיגיעו במיוחד כדי לכבוש את ליבו
|?|
|שמש|
אתם מוזמנים לדבר על תכנית הרווקים שתלהיט לנו את הקיץ בפורום הרשמי של תכנית "הרווק" http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2167

|*|
מצטרפים לתכנית השגרירים של Flix

אוהבים לצחוק ולהצחיק? רוצים לזכות בפרסים שווים? בואו להיות שגרירי הצחוק של אתר Flix
|!|
הירשמו לתכנית השגרירים של Flix שתפו סרטונים מצחיקים ב-Facebook צברו נקודות - וקבלו פרסים! אתר Flix רוצה לתת לכם מתנות.
|שי|
כל מה שאתם צריכים לעשות זה להירשם לתכנית השגרירים שלנו ולהתחיל לשתף בפייסבוק את הסרטונים הכי קורעים מצחוק.
|ליצן|
ככל שיותר אנשים יראו את הסרטון בעקבות השיתוף שלכם, תקבלו יותר מטבעות.
|כסף|
אתם מוזמנים גם לצרף עוד אנשים לתכנית שגרירי הצחוק שלנו, ולקבל כמות כפולה של מטבעות! עם המטבעות שתצברו, תוכלו לקנות מתנות שוות בחנות הפרסים שלנו: כרטיסים להופעות, סוף שבוע בצימר, ספרים רבי-מכר, כרטיסים לקולנוע ועוד! שגרירים: היכון, הכן, צא
|!|

למעלה