שונים/קצרים

קוביd1

New member
שאלה כללית מה זה קיצור קיבה הגבלת קיבה טבעת, ניתוח קיצור קיבה שרוול ,או מעקף קיבה ,או מעקף תריסריון
נקבל יותר פרטים נשתדל לענות

קובי

אני חושבת שבמקרים רבים השאלה הנכונה היא מהי עלות של אי ביצוע ניתוח... והמחיר מאד גבוה...

התייעצות לגבי הריון עם טבעת

קודם כל התנצלות על זה שאני לא כותבת פה הרבה. אבל כל הזמן קוראת ונוכחת סמויה.
מחכימה מהפורום.
וכשצצות בעיות אני כותבת....
אז ככה.
אני בתחילתחילת הריון.
מבחינת הטבעת אני סגורה על 6.25 לא הכי מרגישה מוגבלת אבל זה כבר נושא לדיון אחר.
מה שקורה שבשבועיים האחרונים אני מקיאה המון.
אפילו לפעמים לא מקיאה ממש אבל הרפלקס של ההקאה כל הזמן.
כלומר בחילה ממש. ואז אני כאילו מקיאה אבל כלום לא יוצא. ואז אני מרגישה כאבים באזור של הטבעת.
יש מצב שהטבעת מונעת מתוכן הקיבה לעבור החוצה וזה נתקע בכיוון הנגדי?
ועוד שאלה. לפעמים בהקאה אני רואה כמין סיבים של דם. יכול להיות שבאמת נהיה לי פצע?
האם כדאי לפתוח את הטבעת במצב כזה (בידיעה שמה שאני פותחת שום רופא לא יסכים לסגור שוב עד הלידה)
ואם כן אז כמה לפתוח?
או שאולי לנסות לשרוד ככה את החודש וחצי של הבחילות?
מישהיא פה חוותה דבר כזה? שמעה על דבר כזה?
אני שואלת בכוונה כאן ולא את הרופא כי הוא מבחינתו לפתוח לגמרי הכל בהריון. ולא משנה למה.

nouelle

New member
צום לפני סגירת טבעת

שלום, רציתי לשאול האם לפני שסוגרים את הטבעת צריכים להיות בצום?

פורום "יצורים יפהפיים" נפתח ב
|תפוז|

איתן וייט פוגש את לינה דוקיין, תושבת חדשה בעיירה בה הוא מתגורר והאהבה פורחת
|לב|
לינה מספרת לו על ההיסטוריה של משפחתה ועל הקללה משפחתית. היא טוענת כי ביום הולדתה ה-16, עליה להחליט האם להצטרף לכוחות האור או כוחות החושך...
|מכשפה|
|קדימה|
לרגל צאת הסרט והגעת הספרים לישראל, אתם מוזמנים לפורום החדש של ההתמכרות הבאה שלכם - פורום יצורים יפהפיים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2354

liat193

New member
סגירה ראשונה

היי
ביום חמישי סגרתי פעם ראשונה אצל ד"ר אבינוח כמעט חודש אחרי הניתוח..
2 שאלות:
1.סגר 5 אבל ניראה לי שזה מעט לא? כי הצלחתי לאכל קצת אורז וירקות חיים ולא הקאתי...או שעדיף כך?
2. כשהוא ניסה להזריק לי אז היה לו קשה...ואז ד"ר אבינוח התנצל ואמר שיכאיב לי קצת ועם ידו ניסה להזיז לי את הכפתור בסופו של דבר הוא הצליח להזריק ולפני שהלכתי הוא צייר לי על מדבקה את הזוית של הכפתור ואמר שאני יבוא עוד 3 שבועות אני יראה לו כדי שיזכור... האם זה נשמע לכם תקין? כי יש לי עדיין כאבים באיזור הזה עם אני עושה תנועות חדות או שאני קמה מישיבה או משכיבה...
בכל מקרה ירדתי רק 5 ק"ג מהניתוח
נקווה ליותר בהמשך...
תודה רבה על הפורום המדהים הזה אני נכנסת כל יום קבוע ולומדת מאחרים...

טלי שני

New member
קבוצת תמיכה לאחר ניתוח

אני מחפשת קבוצת תמיכה לאחר ניתוח בריאטרי
באיזור השרון כפר סבא, רעננה הוד השרון
אני שייכת לקופ"ח כללית
הניתוח "שרוול" במרץ במדיקל סנטר.

שרון512

New member
3 שבועות אחרי טבעת 5 קילו פחות...

היי אני שלושה שבועות אחרי הניתוח 5 קילו פחות...
בא לי להרשם למכון כושר? מה דעתכם?
האם אפשרי כבר הליכון???
יש לי סגירה ראשונה עוד שבועיים...

שתי שאלות

שלום לכולם,
מזמן לא כתבתי.
אני כמעט 5 חודשים אחרי ניתוח טבעת. סגורה על 8 וירדתי 10 ק"ג. מאז הסגירה האחרונה יכולת האכילה שלי מאד מוגבלת ורב הזמן אני בכלל לא רעבה. כמויות האוכל שלי בחלק מהימים ממש מזעריות ולפי הערכתי לא מגיעם אפילו ל-800 קל' ביום. יחד עם זאת, אני לא יורדת. יש למישהו ניסיון כזה ויכול ליעץ? אוסיף רק שאני מתעמלת פעמיים בשבוע וצועדת 2-3 בשבוע באופן קבוע.
ושאלה אחרת - הייתי השבוע במשרד ממשלתי שיש שם בידוק בכניסה והמתקן צפצף כשעברתי והייתי חייבת בבדיקה פיזית אישית ע"י בודקת בחדר צדדי. האם הפורט הוא זה שמצפצף? האם אפשר לקבל אישור על מנת לחסוך את הבדיקה הפיזית? מישהיא התנסתה בזה?
אשמח ללמוד מניסיונם של אחרים.

בדרך לניתוח שני...

אחרי 15 שנה שבהם חייתי בשלום עם הטבעת (SRVG) ועכשיו הגיע הזמן להמשיך ...
אני אחרי ועדה ראשונה ממתינה לועדת חריגים
ורוצה לבדוק איך בוחרים מנתח? איך מחליטים מה עושים? אמרו לי שיש לי אפשרות לבחור אחד משניים - שרוול או מעקף.
מאוד מבולבלת ולא מצליחה למצוא את הקצה של החוט כדי להתחיל להבין מי נגד מי
אשמח לעזרה וקצת סדר ממי שעבר כבר
תודה

חני159

New member
הקאות

היי
אני שנה אחרי קיצור קיבה ( טבעת) , כל בוקר אני קמה וחייבת להקיא נוזלים ( מים , ליחה ...) בכמות שהצטברה במשך הלילה , זה ממש לא נעים , למרות שאני מאוד מקפידה לא לאכול ולא לשתות לפני השינה , האם קרה משהו לטבעת ? צריך שיקוף ? ומדוע זה קורה ?
תודה

טבעתשלי

New member
3 שבועות לאחר הניתוח

שלום..
אני 3 שבועות לאחר הניתוח וכבר לפני כשבוע התחלתי לאט ובזהירות לאכול אוכל רגיל
לפי המלצת אופירה באתר בעקבות תחושת הנוחות קיצרתי את השבועות ל4-5 ימים
התחלתי לאט ובזהירות מאכלים רגילים, ביסים קטנים ולעיסה ממושכת. לפני יומיים אכלתי גם חזה עוף ובקר רך והכל הרגיש טוב
היום בבוקר פניתי ליעוץ של דיאטנית והיא אמרה שהיא ממליצה להמשיך לאכול תזונה רכה..
מה דעתכם?
ועוד שאלה - לפעמים אם אני שותה דיאט ספרייט או איזה מאכל יש לי מעין שיהוק בלתי נמנע ואני חוששת שזה מראה על חוסר נוחות לטבעת שעלול לגרום לתזוזתה...
מה דעתכם על זה? האם מומלץ לא לשתות משקה מוגז או להפסיק לאכול דבר מה שגורם לי לשיהוק?

קוביd1

New member
שלום אם 4 הבנים

קודם כל ברכות להריון שלך
את לא כותבת פה הרבה \קוראת סמויה כמן רוב החברים בפורום ,אני קורא אותך לסדר מבקש להשתתף יותר ולעזור מהניסיון שלך לאחרים
כמי שעברה הריונות בעבר את יודעת שבשלבים הראשונים סובלים מבחילות ,הסגירה של הטבעת גורמת לבחילות רבות יותר
מה שאני מציע ללכת לפתוח את הטבעת תנסי 1/2 או 1CC ותראי מה קורה ,ברור שבהמשך ההיריון תצטרכי לפתוח עוד , התפתחות העובר חשובה אלף מונים מעוד כמה ק"ג ,בעזרת השם אחרי הלידה תוכלי לחזור ולהמשיך בנושא הטבעת והירידה
בכל מקרה מאחל לך הריון קל כמה שאפשר ולבסוף לידה קלה
נשים בפורום שהרו וילדו ספרו קצת מהחוויות שלכן בזמן ההיריון עם הטבעת
ממתינים לתגובה

קובי

קוביd1

New member
שבת שלום ליאת

סגירה ראשונה אצל ד"ר אבינוח היא 5 וטוב שכך לא צריך לסגור יותר בפעם הראשונה
טוב שלא הקאת אין שום סיבה בהתנהלות נכונה להקיא.
כנראה שהפורט בזווית מסוימת ועכשיו שהרופא צייר את הזוית בסגירה הבאה ימצאו ישר בלי להכאיב לך
יש לך כאבים באיזור כנראה בגלל הדקירות עד שמצאו את המקום הנכון
אומרים ירדתי 5 ק"ג ולא רק 5 ק"ג \קחי את הזמן תרדי במשקל בצורה נכונה בלי לסגור את הטבעת עד כדי חנק ,
לאכול את כל אבות המזון שלא יגרמו לך חוסרים בוטמינים חיוניים

בהצלחה בהמשך

קובי

קוביd1

New member
שבוע טוב שרון

ירידה טובה שהתוצאה שלה הגעה ליעד בבריאות טובה
בא לך להירשם למכון כושר רעיון מצוין ,יכול רק לעזור לכל המערכות בגוף
רק לעשות הכל בהשגחה ,לא בבת אחת שלא יתפסו לך השרירים

בהצלחה בהמשך
שבוע טוב

קובי