שונים/קצרים

אופירA

New member
מנהל
הפורט לא מצפצף. (הסיכות של החתכים - כן...)

בירור אי הירידה במשקל דורש המון פרטים.
יכולות להיות כאן הרבה סיבות לאי הירידה, אבל אי אפשר לנחש אותן בלי הפרטים.
אחד החשדות שעולים לי ממעט הפרטים שנתת, זה עצירה בחילוף החומרים בגלל הגיל והמין ובגלל אי אכילה מספקת.
כדי לרזות צריך לאכול - אבל לאכול נכון, באופן שממריץ את חילוף החומרים.

את מוזמנת להתקשר, לתת לי את כל הפרטים עפ"י השאלות ולקבל הדרכה כללית איך לאכול נכון כדי לרזות. הייעוץ הטלפוני חינם וזמין כמה פעמים שצריך.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

tzfat

New member
לא ציינת איזה קופה את שייכת

אבל כל שנה משנים הנתונים להתקבל לניתוח
וגם התקדמות הרפואית.
אני ב2008 עברתי מsrvg למעקף כי אז היה אופציה היחידה.
את מוזמנת להתקשר אלי.
077-2121-867 בית
052-521-9372 נייד
אני ערה עד מאוחר בלילה.
מקימי מצפת

אופירA

New member
מנהל
איך בדיוק עובד הראש שלה?

למה היא ממליצה לאכול תזונה רכה, כדי שתוכלי לאכול הרבה ותשמיני?
איך היא חושבת שתלמדי לאכול מאכלים שעוברים קשה בטבעת? איך תרכשי הרגלי אכילה נכונים - לעיסה מרובה, הפסקות בין הביסים, הקשבה לעומס בפאוצ', שתייה לפני אכילת מוצק, וכו' וכו'?
מרזים אם אוכלים בכמויות קטנות, ואוכלים בכמויות קטנות אם אוכלים דברים שעוברים לאט בטבעת.

השיהוק הבלתי נמנע מבטא "מאבק" בין האוויר לבין האוכל במעבר הצר.
רצוי מאוד לא לשתות מוגז. מי שיכול - שיוותר לגמרי (יש בזה סיכון שאיננו יודעים לאמוד). מי שלא יכול - שיפחית, או ישתה רק בזמן שהטבעת מעבירה יותר בקלות (בד"כ בערב).

אם תשתי לפני אכילת מוצק ותאכלי לאט יותר, עם הקשבה לקיבה והפסקות קלות - לא יהיה חוסר נוחות בטבעת ואין מה לחשוש לתזוזה.

אגב, מה זה שיהוק? אם מדובר בגרעפס (= גיהוק) שגורם להקלה ולהפחתת העומס בקיבה - הוא מבורך.
אם מדובר בקפיצות קצובות (שיהוקים) צריך לשתות אחרי הפסקה קלה, וזה עוצר את השיהוקים.

tzfat

New member
כל קופה והנוהלים שלה

בזמנו הייתי בלאומית
כעת אני במכבי.
אבל בכל זאת את מוזמנת להתקשר
ונשוחח יחד.
מקימי

אופירA

New member
מנהל
צריך לפתוח במעט את הטבעת

ברוב רובם של המקרים, אחרי שנה-שנתיים יש התעייפות של הוושט מהמאמץ שעבר עליו בניסיון להכניס אוכל דרך טבעת הדוקה, ומאחר שכך, הפאוצ' לא מתרוקן בלילה, גם אם אין בו אוכל ושתייה.
הפיתרון הוא פתיחה קלה של הטבעת - 1/4 או 1/2CC.

אבל כדי לדעת יותר בבירור מה קרה ולשער יותר בדיוק כמה כדאי לך לפתוח, צריך לשמוע את כל הנתונים הן של התופעה שאת מתארת, הן של צורת האכילה שלך, של רמת ההגבלה, של כמות הירידה במשקל (שגם היא משפיעה על הטבעת), של רמת ההקאות במשך היום - בקיצור כל ההיסטוריה וההווה.
וזה רק בבירור טלפוני.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

אופירA

New member
מנהל
מותר לך כעת כל פעילות גופנית שאת רוצה

שימי לב שאין חולשה. יש אנשים שהרגישו חולשה עוד חודש מאז הניתוח. יש להתחשב בחולשה זו.
פעילות גופנית מתחילים בהדרגה ומעט ומגבירים הקצב עם התגברות היכולת.
בהצלחה.

אופירA

New member
מנהל
מעט או הרבה - יש דרך שבה עושים את הדברים

בניתוח טבעת לא סוגרים יותר מ-5CC בפעם הראשונה, גם אם זה מעט מידי לאותו בן אדם.
כי אי אפשר להעביר את הקיבה תהליך קיצוני מידי, בלי לקחת סיכונים שהיא תיפגע ו/או שהאינטרקציה בינה לבין הטבעת תהיה לא תקינה בהמשך.
הקיבה והטבעת חייבות להסתגל בהדרגה אחת לשנייה.
היו מכניסים אפילו פחות, בשביל תהליך ההסתגלות, לולא שהיה גם דחוף לעזור לשמן להוריד מהר במשקל, מפאת הסכנה שבהשמנה הגדולה שלו.
כך שזו הכמות המכסימלית שרופא יסגור בבת אחת. וגם זה רק בפעם הראשונה.

אני לא כל כך מבינה - את מחפשת להקיא את האוכל? בשביל זה עשית טבעת?
כדאי שתשני את הגישה מהר ככל האפשר, ותשאפי לאכול מעט בלי להקיא. מטרת הטבעת היא לא שתקיאי את האוכל שאת דוחפת, אלא שתוכלי לאכול מעט בלי להיות רעבה.
כך שלאחר 48 שעות מהסגירה צריך להתחיל לאכול מכל המאכלים, וללמוד איזו כמות עוברת בלי להרגיש עומס, ולעצור שם. אין שום סיבה להקיא מלבד שיגעון (או טעות בלמידה).

ד"ר אבינוח ראה שהפורט שלך הסתובב ממקומו, והצליח להחזיר אותו לצד הנכון ללא ניתוח לתיקון הפורט עם חתך. בכל אופן, המיקום עדיין אינו רגיל, וכדי שיידע איפה להזריק בלי לעשות ניסיונות, הוא סימן לעצמו איפה הפתח של הפורט, להבא.
הכל תקין, והכאבים אמורים לחלוף תוך כמה ימים.

גם אני בעד לשנות את הגישה כפי שקובי הסביר לך - ירדת 5 ק"ג מהניתוח בחודש אחד, ללא שנעשה שינוי והגבלה בכמות המזון. הלוואי על כל עם ישראל.
אני ירדתי 5 קילו ב-4 חודשים, כי עדיין לא היתה לי הגבלה מספקת, והייתי מאוד מרוצה וסבלנית. היה לי ברור שאם אין לי הגבלה, לא תהיה לי ירידה משמעותית.

אופירA

New member
מנהל
לדעתי, אם אין לך הרבה הגבלה

ואת אוכלת בריא - תלכי עכשיו לפתוח 1/4CC (ואל תגידי לרופא על ההריון).
אם לא יעזור תפתחי עוד 1/4CC או 1/2CC.

הטבעת לא מונעת מתוכן הקיבה לעבור החוצה. אין חיה כזו.
הכאבים בגלל המאמץ של הוושט מהעווית של ההקאה. בגלל המאמץ גם הרקמה פצועה - או בגרון או בוושט - זה לא חשוב. זה לא מסוכן.
אבל לא כדאי לאמץ את האיזור יותר מידי, כי ההקאות האינטנסיביות הן מספיק מאמץ, לכן כדאי לרווח את המעבר.

במשך ההריון, לפי ההרגשה, תצטרכי לפתוח. ככל שתפתחי לעיתים קרובות בכמות קטנה, כך התהליך יהיה חלק יותר.
אבל אל תגיעי למצב שכבר היית צריכה לפתוח והתעכבת, או שלא היית צריכה לפתוח, ופתחת הרבה בבת אחת.
הרופא טועה מאוד בגישה שלו לפתוח הכל בהריון. שיפתח לעצמו הכל, לא לנו. אין שום בריאות בלעלות במשקל 30 קילו ב-9 חודשים ולקבל סכרת. אפילו העובר לא ירוויח מכך.

למעלה