שרשורים הזויים לתקופת פגרה!

Macphista

New member
שרשורים הזויים לתקופת פגרה!

אוקי, אז שירי מהבלוק זרקה את הכפפה מולי ואני מרימה אותה!

בתקופה קשה זו של פגרה בה אנו לא מוצאים את עצמנו בעולם חסר once והפורום בקושי חי, נוכל להנשים את ריאותיו אחת לשבוע על ידי שרשור קבוע הנקרא- "שרשור הזוי לתקופת פגרה!".

אתם מוזמנים ביותר לשרשר לכאן רעיונות לשרשורים הזויים לתקופת פגרה וביום קבוע אחד מאיתנו יפתח את הדיון.
אשמח לעשות זאת, אלא אם כן אתם רוצים שכל שבוע זה יהיה מישהו אחר.

ובנתיים- כי שירי מהבלוק גררה אותי לזה...
אפתח את השרשור ההזוי לתקופת פגרה הראשון!

מעניין במה הוא יעסוק...

Macphista

New member
קו השיער של בובי!

השרשור ההזוי לתקופת פגרה הראשון אי פעם בפורום זה יהיה בנושא...

פם פם פם!

קו השיער של בובי!
(רוברט קרלייל/מר.גולד).

מטרת השרשור- להוכיח שהגיע הזמן שהוא יסתפר. אשמח לדעתכם ולהוכחות חותכות נוספות על שלי אם יש ברשותכם.
ואם יגיבו מספיק אנשים, אולי נעשה גם הצבעה!

(אני חיה באשליות, ידוע)

אך לפני שאתחיל, אציין שבפתיחת שרשור זה אין אני אומרת שיש משהו שאינו מדהים ביותר ברוברט קרלייל
.
ואצרף תמונה הממחישה את הסיבה בגללה אני רואה את הסדרה.

ונתחיל בממצאים...

Macphista

New member
ממצא מספר 1

התמונה הזו צולמה מאחורי הקלעים באמצע העונה.
מה זה על ראשו המהמם של בובי?
האם זה השיער החום עם קמצוצים לבנים שאנחנו בדרך כלל רואים בסדרה?
לא ולא.
זה שיער אפור, מאוד אפור.
האם זה יפה? אהההה... האם כדאי לצבוע? לדעתי כן, בהחלט.

Shiri from the block

Active member
האא נווווווו זה משהו אחר! ברור שאני גם ממליצה לו לצבוע את השיער, אבל האורך של השיער בסדר גמור כמו שהוא!!

Macphista

New member
ממצא מספר 2

הנה, תראו כמה זה נראה הרבה יותר טוב כשהשיער צבוע.

אבל, מה התמונה הזו אומרת לנו? שכן, השיער בהחלט ובהחלט צבוע כאן.
ראו זקן לבן.

התמונה מנובמבר 2010 כשהוא זכה על התפקיד שלו בסדרה סטרגייט יוניברס.

Macphista

New member
תמיכה לממצא 2 (עם הילדים שלו...
)

זו תמונה חביבה ביותר שצולמה פחות או יותר באותו הזמן של הקודמת (ממה שאני מבינה לפחות) עם שלושת ילדיו.

Macphista

New member
כן, טוב,

תקופת סטרגייט יוניברס.
הדמות שלו הייתה תקועה על חללית ברחבי היקום מרוחקת מאות מיליארדי שנות אור מכדור הארץ והוא הגיע לשם בלי מכונת גילוח.
ד"ר ראש המסכן נאלץ לגזור את הזקן שלו עם מספריים מאולתרות במשך שנתיים עד שהסדרה בוטלה.

שזה באמת מעלה את השאלה כמה שחקנים מקבלים עצמאות בנוגע למראה שלהם- אולי בכלל נמאס לו מהשיער הארוך אבל ABC מכריחים אותו להשאיר.
כמו שפליסיטי הסתפרה והסדרה הדרדרה אחרי התספורת של השחקנית הראשית.

Shiri from the block

Active member
לגבי זה אני זוכרת שגם ג'וש הולוואי ששיחק את סוייר/ג'יימס באבודים, אז הוא גם אמר שהוא מחכה שהסדרה תיגמר כדי שהוא יוכל להסתפר (היה לו שיער באותו אורך של גולד עכשיו)
אבל אם הוא היה מסתפר אז, זה לא היה מתאים לדמות שלו לראות את סוייר המורד, ה Bad Ass עם שיער קצר... זה לא זורם טוב. אז הוא היה חייב להשאיר ארוך.

ולהיפך- בזינה לדוגמא, לפני שהתחילו לצלם את עונה 4 שאלו את רנה אוקונור (גבריאל) אם זה בסדר מצידה לגזור את השיער קצר בשביל הדמות.. והיא הסכימה.

אז לדעתי בהחלט יש לרשת/הפקה החלטה בנוגע לשיער של השחקנים.... נשמע מצחיק אבל זה ככה

Macphista

New member
"עוצר תספורות"

אני זוכרת שהיה מעין "עוצר תספורות" בתקופת פליסיטי.
זוכרת שמישהו בדוסון קריק אמר שבגלל מה שהתספורת גרמה שם כולם חתומים על "אי שינוי מראה חיצוני, כולל תספורת" אלא אם כן זה לבקשת ההפקה.

לא יודעת למה זה גורם לי לחשוב על ביטוח התחת של ג'ניפר לופז.

Shiri from the block

Active member
חחחחחח דווקא הגיוני את רגילה לראות דמות בצורה מסויימת ואז בום! היא משתנה לגמרי.
שיער משנה המוןןןןןןןןןןןן בבנאדם. זה יכול להפוך אותו מיפה למכוער או ממכוער ליפה... זה מאוד משפיע והגיוני שמה שפליסיטי עשתה ישפיע על סדרות אחרות.

כמו סתם לדוגמא שהשיער של רייצ'ל מחברים בעונה הראשונה והשנייה היה התספורת הכי פופולרית באותם שנים שבנות ביקשו במספרות לעשות אותו הדבר..

אני למשל עוד זוכרת באיזה טראומה הייתי כשגבריאל סיפרה את השיער הארוך והיפה שלה לממש קצר

עם כל כמה שאהבתי אותה אבל התספורת הזאת, ובכלל השינוי התנהגות שהתלוותה לתספורת, ממש הוריד לי ממנה.
רק אחר כך בעונה 5 ו-6 זה היה נראה שווה וסקסי

Macphista

New member
אגב זינה

ראיתי איפשהו שלוסי צייצה משהו שיכול להתפרש כהמשך לזינה...
רגע אחפש את זה...
הנה!
http://www.huffingtonpost.com/2013/05/28/xena-back-lucy-lawless_n_3345427.html

אף פעם לא אהבתי יותר מדי את גבריאל, עם ובלי שיער.
תמיד התפרשה בעיני כאיזה ילדה מעצבנת.
אהבתי את הבלונדינית המטורפת ההיא שניסתה להרוג את זינה ואיזה פרק את התחלפו בגוף... איך קראו לה?

Shiri from the block

Active member
קליסטו!! איך פעם שנאתי אותה.. ואחרי כמה צפיות שנאתי לאהוב אותה או אהבתי לשנוא אותה, אחד מהשניים

בהחלט דמות אדירה, פגשתי אותה בכנסי זינה שהלכתי אליהם והיא מדהימה וממש מצחיקה!!!

וכן ראיתי לגבי לוסי כמובן! פירסמתי על זה בפורום זינה (כן כן הוא עדיין קיים אחרי 12 שנה חח) ואנחנו בנתיים מתלהבים בזהירות חח
מקווה לטוב

Macphista

New member
קליסטו!

כן, זכרתי משהו עם ק' אבל לא הצלחתי לעבור את מחסום קאליסי שתקוע לי בראש ולחשוב על שמות אחרים עם ק'...

אהבתי אותה מהרגע הראשון, כפי שניתן להבין, יש לי סימפטיה אדירה לדמויות מרושעות אחוזות טירוף.

כנסי זינה?

Shiri from the block

Active member
אצלי זה שיטחי יותר אני אוהבת דמויות רעות תלוי בעד כמה הם חתיכים

קליסטו אז כשהייתי קטנה לא הרשימה אותי.. אבל גבריאל

וחובה גם על קאליסי לעשות-
כי אי אפשר להגיד קאליסי בלי אייקון מאוהב כלשהו!!

כן, בכל שנה בינואר-פברואר משנת 97 עד עכשיו יש כנסי זינה בלוס אנג'לס/בורבנק למשך שלושה ימים (שישי-שבת-ראשון) שבו רוב הקאסט מגיע ועושים פאנל של כל אחד, ויש תמונות וחתימות וכו'...
אז טסתי לשלושה כנסים ופגשתי את כל הקאסט של זינה

Macphista

New member
אבל....

הסדרה ירדה לפני שנים...
למה לעשות פאנל עם הקאסט? על מה הם מדברים שם? על הסדרות החדשות שלהם?
כאילו... מה... יש ... לעשות בפאנל של סדרה שירדה לפני שנים?
או שהקאסט לא עושה כלום מאז, אז מבחינתם זה סבבה להיזכר בזמנים הטובים ולפגוש את המעריצים שעוד נותרו?

Shiri from the block

Active member
חחח כן ירדה משנת 2001 ועדיין הכנסים מאוד פעילים ויש שם כ-300-400 איש, פעם כמובן היה הרבה יותר.

השחקנים מדברים על פרוייקטים נוכחים שלהם, לא בהכרח דברים מוכרים או סדרות או סרטים שוברי קופות, אבל סדרות אינטרנט, סרטים עצמאיים.. כל מיני.
למשל ספרטקוס שהיה מהיוצרים של זינה, אז גם על זה לוסי דיברה וגם המפיקים, לא מביאים לשם רק שחקנים אלא גם מפיקים/תסריטאים.

האדסון (קליסטו) למשל לא אוהבת לדבר על מה היא עושה בחיים חח (חברה של יוגה או משו) אז היא פשוט עושה צחוקים כל הפאנל שלה וזורקת בדיחות מיניות כל הזמן
וכל מיני שטויות אחרות חח

וכן, גם שואלים שאלות על הסדרה עדיין.. כי יש תמיד אנשים חדשים אז הם לא בהכרח יודעים מה כבר נשאל, אז הם שואלים שוב..
חלק מהשחקנים כבר לא זוכרים כל כך דברים כמובן חח אבל עונים על מה שאפשר.

יסמין@

New member
אחחחח זינה!!!

זינה וקליסטו באמת מקסימות - כל אחת לחוד וגם ביחד. אוי, בא לי לראות פרק של זינה.

למעלה