שרשורים הזויים לתקופת פגרה!

Shiri from the block

Active member
אז תראי פרק! כן הפרקים עם קליסטו מעולים, אני ממש אוהבת אותם.

אם כבר ננצל את ההזדמנות לוידיאו שצילמתי מהכנס שבו היא עושה את הצרחה המפורסמת של קליסטו.... אחד הדברים הקטלניים!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UOWygfdzG1c

אני לא אגיד מאיפה זה מתחיל כי כל ה5 דקות שם שוות צפייה, היא פשוט קורעת מצחוק
במיוחד ב- 1:55

Macphista

New member
אגב הסתכלתי מה רנה והאדסון

עושות היום, או עשו בשנים האחרונות, וזה פחות או יותר... כלום. דברים זניחים ביותר וקצרים ביותר.
די מבאס...

Shiri from the block

Active member
זה מבחירה האדסון הייתה בתפקידי אורח קטנים אחרי זינה ואחר כך התמקדה לגמרי ביוגה שלה ויש לה סדנאות וקורסים וכל מיני כאלה

רנה מעדיפה לביים ולשחק בסרטים עצמאיים

יסמין@

New member
הוא צבוע כאן

בצבע כהה יותר מדי, מה שבקונטרסט גדול מדי לפנים שלו ומה שמדגיש עוד יותר את בגרותו (בלשון אנדרסטייטמנט). וכדאי לו מאוווד להסתפר. מגוחך עם הפוני הארוך משני הצדדים ובמיוחד עם השיער הארוך מאחורה. נראה כמו פליט של הסבנטיז.

Macphista

New member
אני לא מבינה למה את חושבת שזה כהה מדי

כולה שיער חום.
כמו הצבע שהיה לו כשהיה צעיר.

Shiri from the block

Active member
בגלל הקונטרה(?) לזקן אז השיער שלו נראה חום מידי.
בטוחה שבלי הזקן הוא היה נראה הרבה יותר מרשים וצעיר

Macphista

New member
גם בלי הזקן

יסמין כבר כתבה אלפי פעמים בהשתלחויות הקבועות שלה על גולד שיש לו שיער כהה מדי. ובסדרה הוא בלי זקן.

יסמין@

New member
צריך לדעת איך לצבוע שיער

זה לא אמור להיראות כל כך לא טבעי, כל כך כהה, כל כך אחיד. קודם כל, לאדם עם פנים מבוגרות (לא משנה המין) לא מתאים שיער מאווווד כהה. זה פשוט נראה לא טבעי ומזקין מאוד. כשהוא היה צעיר היה לו צבע שיער חום הרבה יותר בהיר שהתאים לו הרבה יותר. בוודאי עכשיו. אז קודם כל, אפשר היה לצבוע לו את השיער לחום יותר בהיר, וגם לא בצורה אחידה, שכל שיערה באותו צבע, אלא קצת יותר רך, עם מראה יותר טבעי. ככל שזה נראה יותר לא טבעי - זה פחות מחמיא לו. וגם הקונטרסט עם הזקן הלבן. בקיצור, לא מחמיא בלשון המעטה. הוא יכול להיראות הרבה הרבה יותר טוב.

יסמין@

New member
דוגמה טובה: ממצא 3

בתמונה הזו יש לו תספורת שממש מתאימה לו, צבע השיער חום יותר בהיר ויש גוונים שונים בשיער (זה לא נראה כמו משחת נעליים חומה כהה שמרוחה על הראש בצורה אחידה). בתמונה הזו רואים כמה מתאים לו שיער יותר קצר בצבע חום יותר בהיר ולא בצבע אחיד וכהה.

אגב, אולי זה לא ברור: לדעתי הוא שחקן מאוד טוב, יש לו הרבה כריזמה וכישרון. הוא מגלם את רמפל בצורה מאוד מרתקת. אבל אני לא מעריצה של אף אחד ושל אף אחת ולכן אני גם רואה פגמים. למשל, הזיווג בינו לבין שחקניות מאוד צעירות ויפות. זה פשוט לא מתאים גבר כל כך מבוגר עם נשים כל כך צעירות כמו למשל בל וגם קורה הצעירה. זה מעורר מחשבה: תמיד זה בכיוון אחד - גבר מבוגר שנראה מבוגר לגילו עם בחורה צעירה ויפה. האם זה היה אפשרי ומתקבל גם להיפך? למשל ברברה הרשי שמגלמת את קורה המבוגרת - האם היה עולה על דעת המפיקים והאם הקהל היה מקבל רומן בינה לבין הוק למשל? או בינה לבין שחקן צעיר אחר? וכמובן, כך זה בחיים וכך זה בסרטים: גברים מאוד מבוגרים עם נשים צעירות. להיפך זה מאוד נדיר ואז מייד הן נקראות קוגריות והן מוצגות לעתים בצורה די נלעגת ופתטית.

יסמין@

New member
ואם זה לא ברור

ברור שהשחקן לא אשם בכך שזיווגו לו בסדרה שחקניות צעירות. ככה החליטו יוצרי הסדרה, המפיקים וכו'. היה הרבה יותר מתאים לצרף לו כבת זוג את קורה המבוגרת.

Macphista

New member
תסביכי אבא

כי תסביכי אבא לנשים הרבה יותר מקובלים בחברה שלנו מאשר תסביכי אמא לגברים.
למרות שלאחרונה צצים יותר ויותר זוגות של נשים מבוגרים עם בחורים צעירים. כמעט היה כזה באח הגדול.
יש משהו מאוד מושך בגבר מבוגר, שקול, עם נסיון, בניגוד לדביל ממוצע, וכן, יש גם מספיק דבילים ממוצעים בגיל 30+.
ובעיות זקפה יש גם בגיל 20+. ככה שהיום באמת אין סיבה לא ל-
עם מישהו מבוגר יותר.

וכן, רוברט, כמו שחקנים רבים אחרים בגילו, מתבגרים עם השנים ולעומת ההתבגרות שלהם, ה co-stars הנשיות שלהם נשארות באותו הגיל.
ויש לו את הכריזמה והסקס אפיל בשביל זה.
וגם לאלן ריקמן ששירי מהבלוק קישרה למטה.

יסמין@

New member
זה קשור יותר

לעניינים חברתיים ותרבותיים, למעמד האישה וכו'. גם כיום יש מקומות בעולם (למשל באפריקה, בסין וכו') שבהם גברים בני 80+ מתחתנים עם ילדות קטנות, פשוט קונים אותן מההורים הנפלאים. גם כיום כשעדיין גברים מקבלים שכר גבוה יותר מנשים על ביצוע אותה עבודה (בכל סוגי העבודות, כולל ממשלתיות), גם כיום כשגברים באופן כללי יותר עשירים מנשים - בקיצור, זה שייך למשהו מאוד בסיסי שעדיין לא השתנה. בקיצור (ויש עוד המון מה לומר אבל אין לי זמן) - זו תופעה כללית, חברתית-תרבותית ולא עניין פסיכולוגי (תסביך אבא) של אישה מסוימת או של גבר מסוים. ומשום הסרטים וסדרות משקפים את המקובלות החברתיות-התרבותיות, יוצרי הסדרה הופכים את רמפול ואת בל (שנראית כמו הנכדה שלו, ולא כמו הבת שלו) לזוג, ולא הופכים לזוג את קורה ואת הוק (לדוגמה). ואם נמשיך בדוגמה, הוק נמשך לאמה, אבל לא לקורה המבוגרת. הם בילו קצת ביחד בנסיבות שונות, ואף פעם לא היה שמץ של מתח מיני ביניהם. איך אפשר? הרי היא מבוגרת ממנו...

Macphista

New member
אוי, תסביכי אבא

זה לא עניין פסילוגי נקודתי כמו שאת מכנה אותו, זה מאוד נפוץ.
וכן, ברור שזה גם קשור להיבטים חברתיים ותרבותיים.
לא הייתי מקשרת את זה למכירת נשים-ילדות, זה לא בדיוק נפוץ בחברה ובתרבות המערבית בהן נוצרות הסדרות ולהן הן מיועדות... וזה משהו בצריך לזכור כשמבקרים טקסט כלשהו (כולל טקסט טלוויזיוני), מה שקורה בתרבות מדינות מתפתחות לא תופס לתרבות המערבית למרות שזה לכאורה יכול להוכיח טענה, אבל בהחלט נראה לי שיש כאן פן שוביניסטי. הגבר המבוגר המגן, האישה הקטנה שצריכה הגנה- זה גם מחזיר לתסביכי אבא.

לגבי רמבל- אכן, "נסכים לא להסכים". לדעתי הם זוג משכנע והיא לא נראית כמו הנכדה שלו, ואם כן, אז מה? היא לא הנכדה שלו.
ולגבי הוק וקורה- הוא ניסה לפתות אותה והיא אמרה שהפנים היפות שלו לא עוזרות לו איתה. קורה לא הייתה מעוניינת. ז"א שהדמות של הוק לא פסלה את קורה כשגשוג אפשרי, גם אם זה רק למטרות "עסקיות", היא זו שפסלה אותו.

Macphista

New member
בתחילת פרק 8

כשהוא יורד מביקורו אצל הענק אחרי שאמה השאירה אותו שם וקורה נפגשת בו למטה.
הוא מנסה להתחנף אליה בחזרה והיא אומרת לו שהעונש שלו הוא שהיא תגיע לסטוריברוק בלעדיו (משהו כזה). לפני שהוא לוקח את הלב של אורורה וחוזר לצד הטוב של קורה.

Macphista

New member
אני ממש מסוקרנת לגבייך

אפשר לעשות "זר השבוע" ושנשאל אותך שאלות?

למעלה