ק. מזרע 104.5 המערכת 335.4 העונה

Uriel Lifshitz

New member
גשמים אדירים היו לי בשעה האחרונה בנתניה בכביש החוף

בקושי היה אפשר לראות משהו בגלל העוצמות. כרגע גם בצפון ת"א החל גשם כבד.

oneman2

New member
אחת המערכות הכי מזוויעות שזכורות לי בירושלים

עד שהגשם טרח להגיע לדרום אתמול, העננים התפרקו בעליה והורידו גשם קל בלבד. סך הכל 33 מ"מ כל השבוע, ואפילו היום עם הרוח הצפון מערבית עיקר הגשם בצפון ובשרון. עדיין עומדים על 90% מהממוצע לתקופה ועד לסופ"ש הבא הגירעון יגדל מחדש.

כרגע גשם כבד, האמת מערכת די מאכזבת

עד שישי בצהריים הכל היה צפוני מידי בגלל רוחות דרום מערביות שהשאירו אותנו בעיקר עם קור.. אבל המצב מעולה יחסית למה שהיינו, נקווה למערכת יותר מסודרת, העיקר הצפון סגר פערים זה הכי חשוב לי.

oneman2

New member
איפה? כאן מטפטף

והפערים בהרי המרכז והשפלה הרבה יותר גדולים מהפערים שהיו בצפון לפני המערכת

יאן ו

New member
ע״פ המכם היום, רכבות בלתי פוסקות באשדוד, אשקלון וב״ש.

מעניין גמה ירד עד עכשיו באשקלון...

אשקלון צפון ללא גשם מדיד במערכת הזו ביזון של מערכת הכי גרוע

שראיתי בחיים שלי ובתקווה שלא תחזור כזו אף פעם בחיים, בדרך לבצורת הקשה ביותר שידענו פה

markovich

New member
תישאר תישאר תישאר

כל הודעה שלך היא תענוג צרוף. התיאורים שלך כל כך ספרותיים שזה כמו שירת הים.
הורדת לי את הלב שבוע שעבר כאשר הודעת לי על פרישה. אל תעשה זאת שוב. בבקשה.

טרזרן

New member
תגיד מה אתה מפגר מאות מלימטרים

שלגים זרימות אדירות לכנרת מזל שלא רואים אותך בקבוצת הפייסבוק המעולה ובאמת מנהל הפורום הגיע הזמן שתעיף את הטיפוס החולה הזה מכאן

עמית868

New member
בכל זאת קיבלת כ30 ממ השבוע

וינואר היה גשום אצלך.
ואגב, רק תיקון קטן של ההודעה בפורום המקביל, בניצן ירדו 100 ממ ולא 80.

הבעיה שנכנס עכשיו לתקופת היובש כשאנחנו עדין בגרעון גדול

אני לא מתיחס למערכת של שבוע הבא אם בכלל תיהיה(נראת גם צפונית מדי) וסביר להניח שאחרי תקופה ארוכה כזו של אפיקיות תיהיה גם עצירה ממושכת . אני מקווה שלפחות עד סוף העונה הארורה הזו לפחות נחווה איזה ארוע גשם אחד גדול עם עוצמה וס"ר

לא כל חורף יש תקופות של עצירת גשמים..

למשל, בחורף 1983 לא היו כלל תקופות יובש מהחצי הראשון של נובמבר עד החצי השני של מרץ.. ההפוגה הארוכה ביותר הייתה תקופה באורך שבועיים בדצמבר שבה ירד מעט מאוד גשם, אבל גם אז לא עצירה מוחלטת. החורף כבר חווינו נאחס בנובמבר ודצמבר, אז מי אמר שבהכרח נחווה בפברואר ובמרץ? אם בחורף 2000 זה היה ככה זה לא אומר שיהיה גם השנה.

אתה מביא דוגמאות בודדות של יוצא מהכלל

בד"כ אחרי תקופה כזו ארוכה ואחרי המערכות החזקות שעברנו כמעט בטוח שנכנס לתקופת יובש לא מבוטלת .השאלה אם זה לא יגמור לנו את החורף

למעלה