ק. מזרע 13.3 מ"צ 86% בשעה 06:00

askaba

New member
ק. מזרע 13.3 מ"צ 86% בשעה 06:00

הלחץ 1024.2. מעונן ללא רוח.

החסימה שיש השנה באנטלנטי לא רוצה להתפרק ?

נראה שלפחות גם בשבוע הבא היא נשארת שמה

ע"פ EC יום ראשון בצפון צפי להיות יום חורפי לחלוטין עם עשרות

מ"מ של גשם, כולל סו"ר.
המרכז ייקבל גם את שלו, אבל בהילוך נמוך יותר.
ירושלים, הפעם, צפויה לקבל מספר מ"מ לא גבוה, יחסית.
אבל המודל הבריטי - נראה שהוא קצת פחות בעניין (נותן חורף, אבל במדרגה נמוכה יותר).
כדאי להמתין.

עד הדקדה האחרונה אין יותר מידי למה לצפות:

כמובן שזה מצויין שתחילת שבוע הבא תפתח בעוד מערכת חביבה לצפון, ויש רצף של גשמים מתחילת החודש, וכניראה שגם סופ"ש הבא אנו נזכה לקבל מערכת חביבה.
לקראת הדקדה האחרונה החורף צפוי לשוב ובעוצמה ( טווח תאריכים 22/1-25/1 ),
הרבה מאוד גשם, ואולי גם הדובדבן שבקצפת!!!

Surfer dude

New member
דווקא בטווח תאריכים שציינת צפויה מגה חסימה

מרכז הוורטקס נודד למחוזות שונים - הרחק לכיוון קנדה/אלסקה.
הסיכוי הטוב ביותר לקבל מערכת נשאר עדיין לקראת סוף הדקדה השניה.
פחות טוב ממה שהראה לפני כמה ימים, אבל כן מערכת גשם (וזה מה שצריך!)

guprnds

Active member
דניאל היקר

לא התכוונתי להצחיק. כשאתה משוכנע לגמרי שיש לך 'שיטות מיוחדות' שאין לאף אחד אחר, ובפרט לא לאנשי המדע שהבנתם והשכלתם גבוהים לאין שיעור משלך, זה גורם לכל האנשים הרציניים להתייחס אליך בסלחנות, או לא להתייחס כלל. יש פה בפורום כמה וכמה 'בוגרים' כאלו שכל אחד מהם בדרכו ובזמנו חפן ראש לאחר שהמציאות טפחה על פניו. למה לא ללמוד מטעויותיהם?

אז תקשיב..

כל המומחים וגדולי הפורום שהזכרת בהודעה הנ"ל למעשה כבר ממזמן לא קיימים פה, ומי שלא רואה לנכון להתייחס אלי ברצינות עד רבה ( אתה זה שנותן לי פה הכי הרבה יחס ד"א ). אני את תחזיותי בהחלט לא מבסס על קריאה בקלפים, ניחוש וכל הדברים שהזכרת כדי לצאת קצת חכם ולהצטייר כרודף צדק, זה לא עובד. כולם עזבו את הפורום כביכול בגלל תגובות כאלה ואי יכולת להביע את דעתם,תחזיותם לפי רוחם. לא רואה כיצד תוכל למנוע זאת, אלא אך ורק תוך כדי התעלמות מוחלטת ממה שאני כותב. דבר שני, הצפי שלי עבד בדיוק גבוהה מאוד מתחילת דצמבר (הוכחתי את עצמי), אם גם זה לא מספיק לך מעבר לזה אין לי יכולת לעזור. תודה ושלום

guprnds

Active member
שלום וברכה

אתה הוכחת את עצמך רק בדמיונך. אני יכול לומר שבעוד שבוע וחצי ירד שלג אצל יוטו. סיכוי לא גדול, אבל בכל זאת ינואר... אם במקרה זה יקרה השועלים יכתירו אותי למלך והאריות ימשיכו לרבוץ במוץ. זו החלטה שלך: האם להיות ראש לאריות או זנב לשועלים (לא, לא בילבלתי). בינתיים אתה מתעקש על האופציה השניה ואני מתקשה להבין למה אתה עושה לעצמך את זה.

כן אתה יודע, דברים דינמיים בעולמנו

משתנים מיום ליום. אני עוד לא מצאתי שיטה לשלוט במזג האוויר שיתנהל כמתוכנן וגם אתה לא. אבל אתה לפי מה שזכור לי צפית יובש, ואני לא רואה את זה קורה אפשר הסבר בנוגע לטעות?

אני לא חוזה מזג אוויר , מקסימום מסתכל במודלים

ובסקירות של שלמה, יאן ומאיר בית הלוי.
אין לי מושג מה יהיה אחרי 20 לינואר, ואם למישהו יש שיסביר את השיטה בה הוא עובד.
יום טוב.

למעלה