ק. מזרע 13.3 מ"צ 86% בשעה 06:00

יובל 42

New member
אתה לא חייב הסברים לאף אחד

אבל בלי להסביר על מה הצפי שלך לטווחים כ"כ ארוכים מתבסס
אל תצפה שמישהו פה ייקח אותך ברצינות.

אתה כאילו בקרקע כן? כאילו אתה שם לב שלא לוקחים אותך ברצינות?

שלא חס ושלום תחשוב אחרת חבוב.

יאן ו

New member
ברוך הבא לפורום. עצה ידידותית, לא לפגוע בחברה הירושלמים כאן,

אנחנו קבוצה גדולה, אז לא כדאי

אני אוותר על התייחסותם של פצועים.

וכמות ההודעות שאני מקבל בפרטי מראות ההפך. המשך ערב מהנה

איזה בעסה איתך אוףף. למה אתה לא מזהיר מראש?

כמעט נפלתי מהכיסא ונפצעתי שוב! "כמות ההודעות שאני מקבל לפרטי" חחחח. אתה כל כך מושפע יה ווארדי. יכול להיות שבגלל שאתה מקבל כל כך הרבה הודעות לפרטי, אף אחד פה לא מתייחס אליך? סה"כ הגיוני.

יא ווארדי? אוי אתה בן אדם עצוב

אני בהחלט לא ארד לרמה של בן אדם שאומר לי " יא ווארדי" כמו איזה פרחה מהשכונות. אני מתבייש שאנשים כמוך לוקחים חלק מפורום כל כך משכיל ורציני, שתורם לא מעט לאנשים רבים. מקווה שהמנהלים יתחילו להתעורר פה על עצמם ולעשות סוף לכל הטרוליאדה שנפתחה פה. שלום ולא להתראות צחי

יווו איך ידעת שקוראים לי צחי? אה נו בטח...........

זו החסימה שחוסמת לך את הראיה חחחח.
אתה יודע שעצם זה שאתה מגיב לתיגר שלי ואפילו קורא ל"מנהלים" (יש מנהל אחד וקוראים לו גל) לעשות סדר, רק נועץ את המסמר האחרון שלך כאדם חסר משמעות כאן בפורום. ראית כמה מעלי, מצדדי ומאחורי יורדים עליך? אתה סה"כ משעשע.

את האמת שלא ראיתי,תוכל להראות לי?

די צחי אתה אדם בן 40, תתעסק "בקריירה" המדשדשת שלך ותפסיק לפתוח משתמשים, אדם מביך, פתטי ונלעג.

אני משאיר לך את התענוג. רק תגלול קצת למטה וסיימנו.

כאן גם סיימתי את הטעות שהתחלתי וזה בכלל לדסקס איתך, למרות שמדובר ב-100% קשקשת כדי לסטלבט עליך. מכאן תמשיך להתבזות והפורום ימשיך ללקק את האצבעות מתמר גולן ומשלמה בר ומעוד כמה ומצד שני, ימשיך לא לספור אותך וללגלג עליך.
אייה שלום לך דביל.

Ale Del Piero

New member
איסי בעיקר מפתיע לעוד שבוע+

בניגוד מוחלט להרצות על גבי הרצות בימים האחרונים, שלו ושל כל יתר המודלים, שהיו עקביות ביחס לאפיק שמן שיורד למרכז הים התיכון, הבוקר הוא מציג תסריט שונה, כזה שעשוי להיטיב איתנו בהינתן שיפורים מסוימים.

טוב,, יפתיע או לא , כנראה ינואר השנה לא נקבל דבר כזה, היום ל

לפני 5 שנים , ירושלים בבוקר משותקת , וזה הגיע אחרי 3 שנים כמעט ללא שלג.. איזה מערכת הייתה.
&nbsp

Uriel Lifshitz

New member
בזכרון יעקב היה גמב"ש ב-9.1.2013 בערב

ואחרי שנתיים שוב פעם בדיוק באותו התאריך...

Uriel Lifshitz

New member
גרתי באחד המקומות הכי נמוכים בזכרון (95 מטרים בלבד מעל הים)

מדדתי 3 מעלות (אם כי אני לא יודע כמה המד שלי אז היה מדוייק, מד טמפ' ידני רגיל מעץ) והיו משקעים בזמן הזה (גשם והרבה ברד) וחברים שלי טענו שהם ראו פתיתי שלג באוויר.

shlomobar

New member
מודל ראשון מתעדכן הערב - ICON הגרמני

כרגיל אצלו - הוא לא "אוהב" את שדרת ההר המרכזית ונותן "חור" בהרי הגליל המזרחי.

guprnds

Active member
במערכות הקודמות הוא כשל לחזות את ההרים

אבל צלח יפה את מבחן החופים.

למעלה