M Macphista New member 20/7/13 #14 לאנה הגיעה! מצטלמת עם מעריץ. לפחות נראה לי שזה מעריץ. בכל מקרה, זום אין מוגזם. לא מחמיא בכלל כשיש כל כך הרבה מייקאפ.
לאנה הגיעה! מצטלמת עם מעריץ. לפחות נראה לי שזה מעריץ. בכל מקרה, זום אין מוגזם. לא מחמיא בכלל כשיש כל כך הרבה מייקאפ.
Shiri from the block Active member 20/7/13 #1 מהממת שליייייייי !!! אבל כן, זום אין מטורף על כל האיפור הזה
א אנטיבס300 New member 20/7/13 #24 איך בא לי להיות שם מי בעצם שייך לקטגוריה של קומיקון? כי יש שם כמה סדרות וסרטים שלא היו קומיקס, לא? זה מרגיש משהו שהיה "שייך" לחנונים והלך וגדל והתפתח מאוד עם השנים.
איך בא לי להיות שם מי בעצם שייך לקטגוריה של קומיקון? כי יש שם כמה סדרות וסרטים שלא היו קומיקס, לא? זה מרגיש משהו שהיה "שייך" לחנונים והלך וגדל והתפתח מאוד עם השנים.
M Macphista New member 21/7/13 #41 כן, כבר ממש הכל קיים שם אפילו דברים שלא קשורים למד"ב/פנטזיה/סוג של משהו שקשור לקומיקס כמו "איך פגשתי את אמא שלך". מסיבת טלוויזיה...
כן, כבר ממש הכל קיים שם אפילו דברים שלא קשורים למד"ב/פנטזיה/סוג של משהו שקשור לקומיקס כמו "איך פגשתי את אמא שלך". מסיבת טלוויזיה...
Shiri from the block Active member 21/7/13 #1 מסיבת החלומות שלי אולי חחח כל דבר שאני אוהבת ורואה היה שם בסופש הזה!! אוףףףף
Shiri from the block Active member 21/7/13 #1 חחח כולם מחייכים ורק לאנה רצינית וג'יניפר תמיד עם אותה פוזה רצינית אז היא לא נחשבת
M Macphista New member 21/7/13 #27 כל הנשים תוקעות פוזות שונות ואמילי מחייכת בצורה חמודה. יש עוד תמונה כזאת שכולן עושות "סקסי פייס" והיא מחייכת.
כל הנשים תוקעות פוזות שונות ואמילי מחייכת בצורה חמודה. יש עוד תמונה כזאת שכולן עושות "סקסי פייס" והיא מחייכת.
S shirush3 New member 21/7/13 #80 הוא נראה הרבה יותר טוב עכשיו! בהתחלה שראיתי תמונות שלו מחוץ לדמות של הוק הוא היה מבהיל