סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון לא התעוררתי מהשעון המעורר שלי כי שמתי את הפלאפון שלי על שקט אז במקום לקום ב-8:30 קמתי ב-11:30.. נכון שאיחרתי לעבודה בשעתיים וקצת אבל הייתי רענן לגמרי

&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: לחברה שלי יש כאב גב ממש חזק כבר כמה שבועות והיא לא מטפלת בזה (למרות שאני מתעצבן עליה המון שתעשה עם זה משהו), השבוע האחרון היה מאוד מכאיב בשבילה.. מקווה שזה יעבור לה ושתתחיל לטפל בזה כבר
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חבר הכי טוב שלי מתחתן ברביעי
ואני המלווה שלו
והוא בלחץ וזה מתחיל להיות משעשע

&nbsp
התחדשות השבוע: אתמול הלכתי עם חבר לחנות אאוטלט של קסטרו שבד"כ אני לא מת על הדברים שלהם אבל כשאתה קונה מכנס לא רע ב-25 ש"ח אתה מוכן להתפשר קצת

&nbsp
סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט השבוע ):
&nbsp
סדרת השבוע: "בית הקלפים", פאקינג וואו! יצאה השבוע (אם אני לא טועה) העונה ה-3 של הסדרה וזה עשה לי חשק להתחיל לראות אותה.. התחלתי עם הפרק הראשון כמובן והוא העיף אותי! משם זה עשה לי חשק מאוד גדול להמשיך והספקתי לראות 3 פרקים שכולם מצוינים. קווין ספייסי אדיר, רובין רייט בתפקיד נפלא בעדינותו, קייט מארה עם הרבה כריזמה ודייויד פינצ'ר המלך שביים את 2 הפרקים הראשונים לגמרי יודע מה הוא עושה. בקיצר, תראו, אני ממליץ בחום יותר חומי ממה שיש עכשיו בחוץ

&nbsp
ספר השבוע: התעמקתי ב"בית הקלפים" אז לא היה לי ממש זמן לדברים אחרים
&nbsp
שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי
&nbsp
אלבום השבוע: האוסף השני של רד בנד.. פשוט כיף!
&nbsp
מאכל השבוע: הכנתי סלופי ג'ו ויצא לא רע בכלל

&nbsp
ציטוט השבוע: די נו, אני גרוע בדברים האלה
&nbsp
תמונת השבוע: התלבטתי אם לצרף תמונה של אחיין שלי מחופש לנמר אבל חסכתי לכם את זה חח.. בקיצור, אין תמונה השבוע.. שבוע הבא אני מקווה שאצרף לכם תמונה שלי הפוך לגמרי מהחתונה של החבר מלמעלה

&nbsp
תכניות לסופ"ש: אתמול הייתה מסיבת פורים מהעבודה שלי שלא היה לי כוח ללכת אליה אבל יצאתי בערב עם חברים לפאב, עוד מעט הולך למשפחה שלי באורנית ו.. זהו, לא משהו מיוחד
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אז.. למה אתם התחפשתם?

DAN1EL

New member
תשתדל להימעך לגמרי בחתונה!

זו הסיבה היחידה שבגלל שווה להמשיך לקיים את המנהג המבחיל הזה שנקרא נישואין.

ערן1987

New member
חחח לא רוצה לא לזכור כלום

מה גם שחברה שלי, אחי וגיסתי אמרו שכדאי שאשים עין על החתן שלא יתהפך בעצמו חחח.. הוא רוצה להיות בראש טבו אבל אני מכיר את החברים שלו, הם יגרמו לו להיות הפוך לגמרי

RTur

New member
חתונה של חבר הכי טוב זה ממש כיף!

גם אני הייתי מלווה של החבר הכי טוב שלי לפני כמה חודשים. אחת החתונות שהכי נהניתי בהן!
&nbsp

2Dirrty4U

New member
מסכמ"שת

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי חופש כל השבוע |כוכביםבעיניים|
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם הרבה ילדים קטנים ומפגרים שזרקו כל השבוע נפצים ליד הבית שלי.. ממש רציתי לנסות להדליק נפץ ולדחוף אותו לפה של אחד מהם אבל זה לא יצא לפועל

משהו שלא מצפים שיקרה שבוע הבא: לחזור לעבודה
התחדשות השבוע: אני בחודש מנוחה מקניות אחרי לונדון

סרט השבוע: צלף אמריקאי - סרט מעולה! הכרתי את הסיפור של כריס קייל עוד הרבה לפני שהוא עצמו נרצח וידעתי איך יגמר הסרט אבל עדיין מאוד נהנתי ממנו וברדלי קופר עשה עבודה מצויינת בסרט הזה!
סדרת השבוע: טופ גיר
שיר השבוע: Timati - London
אלבום השבוע: Kid Ink - Full Speed
מאכל השבוע: סוכריות M&M's.. כן, אני יודעת, גם אמא שלי אומרת שזה לא אוכל אבל.. הו וואל

ציטוט השבוע: "7 בבוקר, 3 נזירות שיכורות תופסות טרמפים ביציאה מכרמיאל.. אחח פורים"

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
להכין את עצמי נפשית לחזרה לשגרה, לכאב ראש ולבעיות של העולם
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני לא מאמינה שאני כבר ערה עם הכוס קפה בשעה כזאת בשבת בבוקר

ערן1987

New member
ילדים שזורקים נפצים הם בני מוות!

הייתי השבוע אצל ההורים שלי וכשיצאתי מהישוב אז שמעתי פתאום באחד הרחובות נפצים מתפוצצים ונבהלתי, קלטתי 2 ילדים קטנים (נראו בערך בני 13-14) רצים מהר מהאזור וציפצפתי להם וצעקתי להם "חלאס נודניקים!", הם הסתכלו עליי במבט של "אבל מה, לא עשינו כלום" חחח.. טיפשים
&nbsp
"צלף אמיקאי" - סרט מעולה! אבל ספיילרת אותו למי שלא ראה או מכיר את הסיפור

&nbsp
והתמונה מדהימה!! יש לך אותה בלי פילטרים? *שואל ברצינות*

2Dirrty4U

New member
האמת שלא היה אכפת לי מהנפצים

אם הכלב שלי לא היה מפחד מזה אבל הוא כן וכשהוא נלחץ מהרעש אז אני לא רואה בעיניים, אין לי אלוהים ולא אכפת לי אם זה ילד בן 3 או ערס בן 18.

לגבי הסרט, חשבתי על זה וזה לא באמת ספויילר.. חוץ מזה מי כבר קורא את הסכמ"שים חוץ ממך ומדניאל ושניכם כבר ראיתם את הסרט

ומי אמר שיש פילטרים בתמונה? במקור היא טיפה יותר כהה אז רק הבהרתי אותה בקטנה..

2Dirrty4U

New member
וכמובן שזה לא צירף את התמונה

ואין אפשרות לערוך הודעות מהפלאפון. פנאן.
מצרפת בשנית בתקווה שהפעם זה יעבוד!

ערן1987

New member
איך בדיוק זה לא ספויילר?

זה משהו מאוד מהותי ולא כולם קוראים תקצירים או "מאחורי הקלעים" על סרטים, בין אם הם מבוססים על אירועים אמיתיים (כמו זה) או לא. זה הכי ספויילר שבעולם.
&nbsp
אה, ובלי פילטרים? נייס!

2Dirrty4U

New member
כי בתכלס זה אפילו לא חלק מהסרט

רק ציינו עובדה בסופו והראו כבר את הקטעים האמתיים של כריס קייל האמיתי בכתוביות.
&nbsp
לגבי התמונה - הפילטר הכי טוב בעולם זאת התאורה הנכונה.
התמונה הזאת אגב יצאה ככה בפוקס.. תוך כדי הליכה חברה שלי (שהיא צלמת גרועה להחריד, סורי) צילמה אותי בספונטני באייפון שלי וכנראה האייפון אפילו לא הספיק להתמקד ולהתאים את דרגת החשיפה וזה פשוט צילם ככה.
בגודל המלא של התמונה אני יצאתי קצת מטושטשת בתמונה אבל זה לא העיקר כאן

ערן1987

New member
בטח שזה חלק מהסרט!

זה מה שסוגר את הסרט והוא אפילו מוסיף מאוד למסר של הסרט בסופו של דבר. איך זה לא יכול להיות ספויילר?
&nbsp
מטושטשת או לא, העיקר יצאה לך תמונה אש חח

DAN1EL

New member
לסכמ"ש שלך יש מעל 30 צפיות

ככה שכנראה עוד אנשים קוראים אותו (הם פשוט לא מגיבים ולא מסכמ"שים בעצמם
)

אבל כן, מסכים שזה לא ספוילר.

2Dirrty4U

New member
זה היה בצחוק שאנחנו היחידים שקוראים את זה

ברור לי שיש כאן עוד אנשים שקוראים אבל לא מגיבים.. מה שבטוח זה לא 30 אנשים שונים.

ערן1987

New member
איך זה לא ספויילר?

קורה משהו מאוד מהותי לדמות הראשית בסרט. זה שזה קורה ברגע האחרון הופך את זה ללא ספויילר?

DAN1EL

New member
לא בגלל שזה קורה ברגע האחרון,

בגלל שזה מבוסס על סיפור אמיתי.
אם מישהו לא יודע את זה - בעיה שלו.

ערן1987

New member
מה זה "בעיה שלו"? אני הכרתי את הסיפור בצורה מאוד

כללית אבל לא מה שקורה בסוף, והרבה אנשים ככה (לפחות בארץ). זה לא סיפור כזה נפוץ שכל אחד יכיר, זה לא פיגועי התאומים שכולם יודעים איך הסרט "טיסה 93" ייגמר.
&nbsp
וגם אם זה סיפור מוכר כזה או אחר, בסופו של דבר לגלות פרט כזה הוא ספויילר גם ספויילר. גם אם יגלו לך על "אקסודוס", שמבוסס על יציאת מצרים, שמשה לא נכנס בסופו של דבר לישראל - בתכל'ס, זה עדיין ספויילר.

למעלה