מסכמ"ש!
משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון לא התעוררתי מהשעון המעורר שלי כי שמתי את הפלאפון שלי על שקט אז במקום לקום ב-8:30 קמתי ב-11:30.. נכון שאיחרתי לעבודה בשעתיים וקצת אבל הייתי רענן לגמרי

משהו רע שקרה השבוע: לחברה שלי יש כאב גב ממש חזק כבר כמה שבועות והיא לא מטפלת בזה (למרות שאני מתעצבן עליה המון שתעשה עם זה משהו), השבוע האחרון היה מאוד מכאיב בשבילה.. מקווה שזה יעבור לה ושתתחיל לטפל בזה כבר

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חבר הכי טוב שלי מתחתן ברביעי
ואני המלווה שלו
והוא בלחץ וזה מתחיל להיות משעשע

התחדשות השבוע: אתמול הלכתי עם חבר לחנות אאוטלט של קסטרו שבד"כ אני לא מת על הדברים שלהם אבל כשאתה קונה מכנס לא רע ב-25 ש"ח אתה מוכן להתפשר קצת

סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט השבוע ):

סדרת השבוע: "בית הקלפים", פאקינג וואו! יצאה השבוע (אם אני לא טועה) העונה ה-3 של הסדרה וזה עשה לי חשק להתחיל לראות אותה.. התחלתי עם הפרק הראשון כמובן והוא העיף אותי! משם זה עשה לי חשק מאוד גדול להמשיך והספקתי לראות 3 פרקים שכולם מצוינים. קווין ספייסי אדיר, רובין רייט בתפקיד נפלא בעדינותו, קייט מארה עם הרבה כריזמה ודייויד פינצ'ר המלך שביים את 2 הפרקים הראשונים לגמרי יודע מה הוא עושה. בקיצר, תראו, אני ממליץ בחום יותר חומי ממה שיש עכשיו בחוץ

ספר השבוע: התעמקתי ב"בית הקלפים" אז לא היה לי ממש זמן לדברים אחרים

שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי

אלבום השבוע: האוסף השני של רד בנד.. פשוט כיף!

מאכל השבוע: הכנתי סלופי ג'ו ויצא לא רע בכלל

ציטוט השבוע: די נו, אני גרוע בדברים האלה

תמונת השבוע: התלבטתי אם לצרף תמונה של אחיין שלי מחופש לנמר אבל חסכתי לכם את זה חח.. בקיצור, אין תמונה השבוע.. שבוע הבא אני מקווה שאצרף לכם תמונה שלי הפוך לגמרי מהחתונה של החבר מלמעלה

תכניות לסופ"ש: אתמול הייתה מסיבת פורים מהעבודה שלי שלא היה לי כוח ללכת אליה אבל יצאתי בערב עם חברים לפאב, עוד מעט הולך למשפחה שלי באורנית ו.. זהו, לא משהו מיוחד

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אז.. למה אתם התחפשתם?