רעיונות למשלוחי מנות

נאוה ר

New member
אפשר גם

עוגיות מלוחות אפשר עוגיות תחרה, אפשר לעשות ממתקי שוקולד עמידים - לטמפרר שוקולד בתוך תבניות קטנות, כמו של דובים או כפיות (יש פורום שוקולד) ואם תעטפי בנייר כסף זה יחזיק מעמד יותר טוב, וגם קל יותר לעשיה. אפשר לקלות שברי שקדים ואחר כך להכין מהם ממתקי שוקולד קטנים.
אפשר להכין שקדים /פקאנים וכו' מסוכרים (בטח לא צריך להגיד לך שצריך לבדוק שאת קונה בלי קמח)
אפשר להכין מרציפן משקדים או אגוזים אחרים.
אוזני המן...
אני בכיוון?

תודה רבה על התגובה המושקעת

הרעיונות מקסימים. ממתקי השוקולד - זה לא משהו שאני חושבת שאני מסוגלת להכין, מה גם שפרלינים קנויים נראה לי שמתאימים לא פחות ואפילו יותר.

אוזני המן כמובן שאני מכינה, אפילו משני סוגים... התכנון הוא אוזני המן לבנות עם מילוי חום וחומות עם מילוי לבן (נוגט, אני לא אוהבת חלווה...).

נאוה ר

New member
לא חשבתי על שוקולדים ממש מושקעים.

קונים תבניות כאילו מפלסטיק פשוט (מזכירות קצת תבניות של הכנת גבס) יש של כפיות יש של דובים . ממיסים שוקולד קנוי שאת יודעת שהוא נ"ג בבן מרי מאולתר. מוסיפים למומסעוד שוקולד וזה מקרר אותו וממיסים שוב (שיטת טמפרור לעצלנים) שופכים בתבניות (עם או בלי מקל) ויש ממתק שוקולד ששנראה מושקע וטעים, אבל לא כמו לקנות סתם טבלת שוקולד....
אפשר גם לחם תוצרת בית אם את בעינייני אפיה.

משלוחי מנות מבצק סוכר

ידוע שבצק סוכר מחזיק הרבה זמן, יכול להשמר לחודשים מספר.
הרעיון הוא ליצור אוזני המן מבצק הסוכר כתחליף לאוזני המן "רגילים", המילוי נשאר כמות שהוא.
מצרפת תמונה להמחשה.
בהצלחה ו

bali

New member
מנהל
רעיונות למשלוחי מנות

בואו נאסוף לכאן בקשות, הצעות ורעיונות למתוקים למשלוחי מנות.
בבקשה אם אתם ממליצים על מתכונים, שימו מתכון מלא כאן (אם מדובר במתכון שאינו שלכם ואין לכם רשות להעתיק אותו - שימו קישור).

משלוח מנות עם ערך מוסף

אני בד"כ לא ממליצה על ספקים אחרים, בטח ובטח כאלו שאני לא מכירה, אך משהו "תפס" את דעתי ונפשי בקשר לספק הבא.
קוראים להם אנד ג'וי ויש להם אתר נחמד עם מתנות ואריזות מתנה לכול חג ואירוע, עד כאן הכול פשוט ודי בנאלי.
וכאן נכנס הפרט היפה מכול, הם מעסיקים אנשים בעלי מוגבלויות שאורזים את המתנות שהלקוחות מזמינים. חקרתי קצת ואפילו מצאתי עליהם כתבה.
לי זה הזיז משהו בפנים. יישר כח לאנשים מסוג זה. מורידה את הכובע.
אין לי מניות שם, לא הזמנתי מהם מאומה וגם לא מכרתי, אך כבר אוהבת את מה שהם עושים
.
יום מקסים מלא אהבה

למעלה