הכנתי פיצה מצה
הרטבתי מצות במעט מים , סידרתי שכבה על תבנית אפייה
בקערה נפרדת , רוטב עגבניות סמיך עם כף אורגנו, מלח , פלפל שחור ומעט סוכר .
פיזרתי בנדיבות , עוד שכבת מצות כדי שיהיה בסיס עם מעט עובי והרסק משמש כמעין דבק
עוד שכבת רסק , טבעות זיתים , טבעות בצל , גבינת צ'דר בפרוסות כי זה מה שהיה
לתנור חום בינוני גבוה רבע שעה .
יצא מעולה אני אשתדל להעלות תמונה יותר מאוחר .
מצה ברייט בגירסה שלי
אני מכינה מעין אומלט עבה שמורכב משברי מצות רטובות, ביצים, הרבה שמיר, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק ולפעמים פטריות , אבקת מרק, מלח ופלפל שחור
שופעת את הבלילה / עיסה לתוך מחבת רחבה ועל אש קטנה כמעט 15 דקות, הופכת על צלחת ומגלישה שוב כדי שהצד השני יתבשל .
חותכת למשולשים ומגישה לצד סלט עגבניות בצל ופלפל חריף או סלט ירקות .