Last Call 12 דקות ענקיות!
Y YEEZUS New member 24/4/14 #23 איזה כיף שגם אתם אוהבים את LC! תמיד כשמדברים על TCD אנשים מתעלמים ממנו לגמרי. שיר כל כך אנדרייטד. גם אני חושב שהחסרונות היחידים של שני האלבומים הראשונים הם הסקיטים (למרות שסקיט 2 ב-LR מגניב ).
איזה כיף שגם אתם אוהבים את LC! תמיד כשמדברים על TCD אנשים מתעלמים ממנו לגמרי. שיר כל כך אנדרייטד. גם אני חושב שהחסרונות היחידים של שני האלבומים הראשונים הם הסקיטים (למרות שסקיט 2 ב-LR מגניב ).
Y YEEZUS New member 24/4/14 #14 Tyler, the Creator - Yonkers לא שמעתי את זה כבר כמה חודשים טובים. אדיר בכל פעם מחדש.
ע ערן1987 New member 24/4/14 #15 The Rolling Stones - Forty Licks שומע את הדיסק הראשון מהאוסף הכפול הזה שקניתי לפני איזה 7-8 שנים.. ואוף, עדיין אין לי עם מי ללכת להופעה שלהם!
The Rolling Stones - Forty Licks שומע את הדיסק הראשון מהאוסף הכפול הזה שקניתי לפני איזה 7-8 שנים.. ואוף, עדיין אין לי עם מי ללכת להופעה שלהם!
D Drunk in Love New member 24/4/14 #25 Spice Girls - Greatest Hits אני לחלוטין מאוהב לאחרונה ב- Say You'll Be There קלאסיקת פופ אדירה.
ע ערן1987 New member 24/4/14 #27 בדיוק אתמול שמעתי שיר שלהן ברדיו וזה עשה לי חשק לשמוע ת'אוסף הזה! חח
ע ערן1987 New member 24/4/14 #28 Asaf Avidan & the Mojos - Poor Boy/Lucky Man האלבום השני שלהם, כמובן.