סיכוםשבוע

james p

New member
אין לך מושג כמה אני מסכים עם כל מילה שלך

אני כבר שנה מנסה להסביר את זה לעדי והיא פשוט אוטמת את ליבה בעקשנות איומה.
ועדי, מותר לפעמים להודות בטעות ומותר לפעמים לקבל דברים שהם לא מה שתכננו. ככה זה החיים. למה להינעל?????
במיוחד שהסוף שלהם 99% יהיה טוב?

snavgm

New member
טוב שמישהו מסכים איתי. כ"כ התאמצתי להסביר ..

תגיד - אתה אדום החודש? לא שמתי לב..
אניוואיי.. קראתי שוב את הנאום המושקע שלי לעדי- זה שהסכמת איתו
ואני חושבת שממש השקעתי והתעמקתי , ונימקתי והבאתי טיעונים פסיכולוגים עמוקים- להסביר לה-
ובאמת עדי לא מקשיבה.היא מגיבה באמוציונליות.
התגובה שלה היא כאילו לא קראה והפנימה אף מילה מדברי.
אולי בגלל זה לא עניתי לה. הבנתי שאין טעם.
אני לא יודעת מה כתבת לעדי-
(כי רוב העונה לא קראתי,כי לא ראיתי ולא רציתי ספויילרים- ורק כעת השלמתי במרתון זריז את העונה.)
אז אני מניחה שאתה חושב כמוני.שהזוגיות שלהם הייתה שחוקה ובמצב רע- וצריך מרחק לפעמים כדי להעריך, מחדש.
לעדי יש לדעתי מין פנטזיות נורא רומנטיות על זוגיות.
זה יפה. ונחמד. אבל החיים הרבה יותר מורכבים. מה לעשות...

james p

New member
לכן כתבתי לך שאני מסכים עם כל מילה

זה כל כך נכון וכל כל מנומק. אני גם הסברתי את זה מיליון פעם.
בשיא הרצינות יש כאן איזה משהו מוזר שהיא לא מבינה את זה.
אף אחד לא מצליח לשכנע את השני כאן וזה הזוי.

adii1201

New member
לא, העניין הוא שאתם לא קוראים את מה שאני

אומרת. בפעם המיליון: אין לי בעיה עם פרידה שלהם. לעזעאזל אני זו שהציעה את זה בעונה 6! יש לי בעיה עם איך שהדברים נעשו. לא ככה מפרידים זוג שנמצא ביחד כל כך הרבה זמן. זה פשוט לא אמין. זה לא היה אמין כשקת'רין נהייתה לסבית פתאום גם. זה עוד יותר לא אמין שלינט מגלה שטום בגד בה עם חברה הכי טובה שלה והיא סולחת לו אבל הם קצת מתחילים לריב והם זורקים את זה לעזעאזל. שוב, אין לי בעיה עם הפרידה, יש לי בעיה עם הדרך שבה זה נעשה. ויש לי עוד בעיה עם הדרך שבה זה ייגמר. כי נניח והם יחזרו בפינאלה, איזה בעיות הרגשתם שהם פתרו?! אני לא זוכרת אותם יושבים ופותרים בעיות. לא קרה כזה דבר. אז שוב נטאטא את הכל מתחת לשטיח ואז אני באה ושואלת: בשביל מה להיפרד?

snavgm

New member
המקום שאני חולקת עליך- ןבבקשה תקראי במבט פתוח

ואני לא מתכוונת להתווכח שוב ושוב 0 אז בבקשה תקראי באמת בראש פתוח - אנחנו לא חייבות להסכים, אבל תנסי לראות את דברי:
רציתי רק לומר:
1. זה שהיא סלחה לו על שהיה לו לילה אחד עם רנה לפני 30 שנה- זה לא כזה אישו. היא הייתה מטומטמת אם הייתה עושה מזה סיפור. אז היה לו לילה אחד עם רנה. ביג דיל? סו וואט? היה לו חיים שלמים איתה. זה זניח. ואם היא הייתה עושה מזה עינין ןעוזבת אותו זה היה עושה אותה ילדותית, טיפש וממש בלי פרופורציות בחיים. זה תגובה של ילדה בת 20 לא אישה בת כמעט 50.

2.והם לא "קצת רבים והיא זורקת אותו" הם רבים 7 עונות. יש שם התעייפות. יש שם כעסים הדדים, אכזבות, שחיקה. מקום שבו כל אחד מאוכזב מהשני ונותן לשני להרגיש רע עם עצמו. והאופן שבו הם משתקפים בעיינים של השני גורם להרגיש לא טוב עם עצמם. אחרי תהליך ארוך כזה של מתחים- זה מן חוט מתוח- שלא צריך משהו גדול.
לפעמים זה מתפוצץ על משהו הכי סתמי. וקטן . שנראה לך סתמי. אולי "לא הגיוני". זה בדיוק המקור של "הקש ששבר את גב הגמל".
משהו קטן סתמי ששובר את הכל.
אבל היה לזה תהליך. שקדם לזה.
ומי שראה בדבקות את כל ה7 עונות- כבר היה מותש מהזוגיות שלהם- ושאל -איך הם שורדים? ודי בציפורנים.
ונכון- הם עזרו זה לזה ויש רגיע אהבה וחסד. אבל זו זוגיות שלא היה בה שקט, ושלווה ונינוחות. אלא מתחים, ותחרות והמון אכזבות.
יש גם קשרים נינוחים. רגועים. זה לא היה פה.

3 ולגבי הפינאלה- אני ממש חולקת עליך. מי שהתייסר איתם בעונה 8 יכול כן לראות תהליך , הגיוני. כמו שכתבתי לך בהרחבה- ותקראי שוב את החלק האחרון שלי- קודם. לגבי זה שהמרחק עושה דווקא טוב. הוא גורם להם לרגי לפרספקטיבה ולקרות גם את החיוב שבשני, ולהיזכר במה שאהבו. עדיין לינט גורמת לטום להרגיש חרה עם עצמו (ראי הפרק עם הפיצה והסרט שהביא לארוחת ערב). אני לא הייתי רוצה להיות בזוגיות שגורמת לי להרגיש כ,כ רע עם עצמי.
אבל בסה"כ המרחק גרם להצטננטת הכעסים. ויצר התרקבות וגעגוע.
אישית- אני חושבת שכשהם יחזרו- הבעיות לא ישתנו. הם לא טובים אחד לשני. לינט צריאכה גבר חזק יותר . היא תמיד תזלזל בו והוא תמיד ירגיש אפס לידה. אבל שיהיון בריאים.
לסיכום הפרק הגיוני, הפרידה הגיונית. אפילו החזרה הגיונית.
יש לי יותר מדי חברים בני 40+ שתאמיני לי עברו את זה. זה החיים.

4. לסיכום- לגבי קתרין. בפעם האלף- גם זה הגיוני. נשים כן מגלות בגיל 40+ שהן נמשכות לאישה (מסוימת,, לאו דווקא באופן כללי) ויש סיפרי אהבה. לפעמים כי עברו משבר עם גברים. לפעמים כי זה היה שם והודחק.ועוד סיבות . גם זה פגשתי לא פעם. ויש גם אנשים שהם בי.
כך שאולי קתרין תהיה עם אישה או שוב עם גברים בפינלה- שניהם הגיונייים. אנשים גם נמשכים לשני המינים.

adii1201

New member
עונה לך

1. אני לא מסכימה איתך. אני רק מזכירה לך שבחברים רייצ'ל ממש רצתה לזרוק את רוס, אני לא זוכרת איך זה נגמר אבל עשו מזה סיפור שלם. ואני לא בהכרח אומרת שהיא הייתה צריכה לזרוק אותו. אני אומרת שני דברים על זה: האחד, עשו על זה סיפור גדול לפני שהיא גילתה את זה וזה היה כזה WOW כשהם הציגו את זה ופתאום זה נגמר בחצי פרק. דבר שני: אני חושבת שזה הרבה יותר משמעותי מהריבים הקטנים שיש להם מדי פעם.

2. אני לא מסכימה עם זה בכלל. זה לא כל הזמן. זה בדיוק הבעיה שלי עם כולכם, אתם מתווכחים איתי, אני מכירה כל סצנה שלהם בעל פה. רוב הסדרה הם לא רבו. אז להציג את זה מעונה 7 עד עכשיו כאילו הם כל הזמן רבים זה ניסיון עלוב להצדיק את הפרידה שלהם. את מוזמנת לדבר בטוויטר עם כל אחד מהאנשים שעוקבים אחריי/שאני עוקבת אחריהם והם יגידו לך בדיוק אותו הדבר: לינט וטום היו מאושרים ביחד. הם היו רבים, נכון, ואם את מכירה זוג שלא רב אני רוצה שתכירי לי אותם כי אני לא מאמינה שקיים זוג כזה. עדיין, יש ריבים ויש ריבים, ולינט וטום לא היו בשום שלב במערכת היחסים שלהם ב"ריבים" שגורמים לפירוק של החבילה ככה. תוסיפי לזה את זה שכשכבר היו ריבים רציניים כמו אז עם נורה או עם ריק הם לא פירקו את החבילה. אז על זה שלינט קצת ביצ' ומסרסת אותו וטום קצת ילד קטן, סואו וואט?! אף אחד לא מושלם, ועובדה שהם הסתדרו עם זה כל כך הרבה שנים. אז נכון "הקש ששבר את גב הגמל" אבל אני לא רואה את זה ככה. למה אני כל כך כועסת על התסריטאים? בדיוק בגלל התגובה שלך, כי הם גורמים לכם, אלה שלא מכירים כל סצנה שלהם בעל פה, להאמין שוואלה הם באמת היו צריכים להיפרד. אני לא מסכימה עם זה. אני אזמין אותך בפעם ה-100 לשבת ולראות את כל הסדרה מהתחלה, כשאת מתמקדת בלינט וטום, אני בטוחה שאת תחזרי עם גישה אחרת. אם הם רוצים להציג לנו משהו שהוא שונה ממה שראינו כל העונות זה בסדר, אבל הם מנסים לשכנע אותנו שזה מה שראינו וזה לא נכון. אני עושה קליפים עם לינט וטום ואני עושה עכשיו קליפ בדיוק על הפרידה שלהם. את יודעת כמה קשה לי למצוא קטעים שלהם רבים?! זה כמעט ולא קיים! ואני אומרת לך אני מכירה כל סצנה שלהם בעל פה. לעומת זאת כשאני עושה קליפים שלהם אוהבים זה הדבר הכי קל בעולם, כמעט בכל פרק יש לי סצנה כזו. ובדיוק על זה אני מדברת. כן יש להם בעיות, תראי לי זוג שאין לו. לא מפרקים את החבילה על בעיות כמו אלה.

3. ראיתי את הפרק עם הפיצה והסרט. היא אמרה לו שם ואני זוכרת את המשפט הזה כי הוא כל כך נכון "חשבתי שאם אני אגיד את זה מספיק פעמים בסוף תקלוט" אז אני מבקשת, לכל אחד מהם יש חלק בעניין היא לא האשמה היחידה. ואין לי בעיה עם צינון של הדברים אבל לינט אמרה לו בפרק יומולדת של פני (אני מעודכנת, מכריחים אותי לראות את הסצנות שלהם כל המעריצי לינטום
) שהיא חשבה שהמטרה של הפרידה הייתה לעבוד על הדברים. אם הם יחזרו עכשיו: לינט השתנתנה? לא. טום השתנה? גם לא. למה שעכשיו משהו יהיה שונה אז?!

4. אני לא אומרת שזה לא הגיוני שהיא נמשכת לאישה, אני אומרת שאישה לא קמה פתאום, וזה היה פתאום! בגיל 40 ומגלה שהיא אוהבת נשים ולא גברים. אישה עוברת משבר למשל כמו שאמרת ואז היא מתחילה להרהר ואז היא מתקרבת לאיזה חברה טובה ואז אולי היא יכולה להתאהב בה (אם באמת יש לה נטייה כלשהי לנשים). זה לא מה שהיה עם קת'רין, זה אפילו לא היה קרוב. תביני, הביקורת הכי גדולה שלי על הסדרה זה שהם לפעמים מבזבזים כל כך הרבה זמן מסך על שטויות שלא רלוונטיות אבל על דברים שבאמת צריך לבנות אותם לאט לאט כדי שיהיו אמינים הם שוברים את זה ברגע ואומרים "קת'רין לסבית תתמודדו" זאת ההרגשה. כי קחי למשל את הסיפור של רנה וטום. חצי עונה (!!!) הם ביזבזו על זה. קחי את הסיפור של התינוק של לינט שמת, שדרש התמודדות לדעתי. כמה פרקים הם עשו על זה? 2. בקושי. אותו עניין עם קת'רין. רציתם להוציא אותה מהארון וזה היה ברור שמייק יחזור לסוזן, למה לבזבז חצי עונה על זה שהוא לא מוכן להתחייב לה? במקום זה הוא היה יכול לזרוק אותה, רובין הייתה מגיעה ולאט לאט, עם הדגש על הלאט לאט, היא הייתה מתאהבת ברובין והן היו יוצאות אחת עם השנייה. הדברים האלה לא קורים בבום, בדיוק כמו שאת לא מתעוררת יום אחד ואת רזה/שמנה, את גם לא מתעוררת יום אחד ומחליטה שאת לסבית או שאת רוצה להעיף את הבעל שלך. זה לא עובד ככה, זה רגשות של אנשים, זה חיים שלמים זה לא קורה בין רגע. כך זו דעתי...

למעלה