יש לנו גורס ביתי כך שישר גורסים
יש לי הרבה ספרים שקניתי/קיבלתי וקראתי חלק מהם אבל קצת מיציתי וגם החשק לקרוא מאוד ירד לי בהריון שזה מבאס כי ברגיל אני תולעת ספרים...

משתדלת לצאת מהבית כל יום לא תמיד יש סיבה
דווקא הספריה הכי קרובה פה יותר קרובה לדירה הקודמת שלנו אז זה אומר שוב לקחת מונית VIA ומשתדלת קצת להוריד את ההוצאות של המוניות. מגזינים ועיתונים לא חסר לי- מקבלת לאישה ועיתון של הסופשבוע כל יום שישי ויכולה בכיף לקנות מגזינים אמריקאים בסופר ליד הבית

ברור לי שאהיה בקרוב עסוקה מאוד - אני כבר חודשיים במצב הזה, פשוט קצת היה שבוע קשה כי הרגשתי ממש לבד. בד"כ הביקורים של האנשים ממש מעבירים לי את הזמן ומשמחים ויצא שבוע כזה שלאיכלו להגיע בכלל.

השבוע למשל יש לנו 3 תורים לרופאים כך שזה יהיה יציאה מהבית ומהשגרה וגם דאגתי לעצמי לכל מיני משימות שאפשר לעשות גם בישיבה ויהיו מועילות לארגון הבית. אתמול למשל עברתי על כל המכנסי הריון שלי לראות מה יתאים אחרי הקיסרי מבחינת גובה ונוחות המכנסיים.

היום מתכננת לעבור על כל הזריקות ולראות עד מתי התוקף שלהן כדי להחליט מה עושים עם זה (התכנון במקור היה לוותר על ההחזרה ולעשות שאיבה חדשה כי אלה היו העובריות הכי פחות טובות שלנו ובסוף הביטוח הפרטי לא אישר שאיבה ללא ההחזרה האחרונה ומזל שכך! אבל זה אומר גם שנתקענו עם ערימות של זריקות לשאיבה שעלו לנו 6000 ש"ח אם לא יותר... מקווה שהתוקף רחוק ואז אולי נספיק להשתמש בזה לבייבי מספר 2.