BOKER T

N o R i K o

New member
בני הנפילים

טוב, אז החלטתי שאני מוותרת על קריאת מלא דברים ברשימה שלי וקוראת התחלה של סאגה לנוער שאמורה להיות מעולה, ובקרוב גם יש לה גם סרט...
אז אמור זה שם של דג והספר הזה רחוק שנות אור מההגדרה "מעולה".
קודם כל זה חיקוי מזעזעעעע של הארי פוטר. ילדה בת 16 שמגלה ביום בהיר אחד שיש לה כוחות, ואבא שלה נהרג ב"תאונת דרכים" בדיוק כשהיא נולדה וגםםםםם אדון הרשע (כלומר האופל, כלומר הרשע) וול- המשכתם ל-דמורט? אז לא, זה ולנטיין, נעלם בדיוק כשהיא נולדה, ו!!!1 היא צריכה עכשיו למצוא את גביע התמותה כי הוא חטף את אמא שלה!!!1

ואוקיי, יש שם משולש אהבה. אז נכון שאני תמיד מתלוננת על כך שפיטה הוא כזה לפלף מאוהב בטירוף וגם גייל אוהב את קטניס אבל בצורה הגיונית והוא שם אותה מעל הכל ולא מזיל עליה ריר? אז נראה לי שהסופרת הבינה לליבי וסוג של הפכה את היוצרות, שמה את הבחור המגניב בצד שסביר להניח נתמוך בו ואת הלפלף המאוהב בפרנדזון. אבלללל הלפלף המאוהב כל כך הרבה יותר חמוד וריאלי והבחור השני... פשוט כאפה לפנים
והיא בכלל לא שמה על אף אחד מהם!!!!1 ועד שהיא כן שמה על אחד מהם מסיבה כזאת או אחרת קורה משהו, אבל 1. זה ספויילר, 2. זה כל כך אידיוטי שאני לא מוכנה לכתוב את זה כאן.

בקיצור, לוותר
לא ממליצה יותר על הספר הזה להורים שמחפשים משהו לקנות לבני הנוער שלהם...
אולי בקרוב אתחיל את רעד יחד עם חברי הפורום שזכו בו? D:

Black Stain

New member

ראיתי אותו כל פעם שנכנסתי לאיזה חנות ספרים ומהשניה שראיתי את העטיפה ידעתי ב-ד-י-ו-ק למה לצפות, אני לא מאמינה שנפלת בזה

וכןןן אולי כולנו נקרא את רעד? נראה לי זה על אותו עיקרון של העצמות האלה שלך אבל אז גם יהיה סבבה כי נצחק על זה ויהיה כיף

N o R i K o

New member
"נפלתי בזה..."

מה, גם משחקי הרעב זה לא שיא המקוריות, בכל זאת היה את באטל רויאל ואת 1984 והכל, אבל עדיין הייתה בזה אמרה ומסקנה, קטניס היא דמות מעולה והיימיטץ' וגייל ואפילו פיטה וכולם מהממים!!11
אז לא ציפיתי לשיא המקוריות אבל כן ציפיתי לאמירה כלשהי ולמקוריות ולמשהווווו משהו קטןןןןןןןןן אבל זה פשוט היה מביך מה שהלך שם...

החלפתי למפוצלים עכשיו, עד שרעד יגיע אליכן ונוכל לקרוא כולנו יחד... היתרון בלעבוד בחנות ספרים ולקרוא כל ספר בהישג יד

Billy Shirs

New member
ראיתי את באטל רויאל וזה היה נוראי!

ההתחלה הייתה בסדר והכל, אבל באמת שאין לי מושג מה הולך בסוף><

באטל רויאל (אל תטרחו לראות את זה אבל)

למה המורה היה כל כך באובססיות על קימיקו או נוריקו ההיא? למה ההוא שחילץ אותם בסירה התאבד?? למה אם באטל רויאל הוא עניין כזה ידוע כולם היו ממש בהלם שהם נכנסים לשם ולא ידעו מה זה בכלל?
והכי בעולם - ירו במורה, המורה מת, הפלאפון שלו מצלצל, הוא אומר שהוא לא יגיע לארוחת צהריים, יורה שוב בפלאפון ומת?!?!

Billy Shirs

New member
ניסיתי למצוא את הקטע ביוטיוב

אבל לא היו תוצאות לbattle royale teacher shoots cellphone and dies

Billy Shirs

New member
גם את זה בכלל לא הבנתיXD

כמה כרתו ברית ואז מישהי הרעילה מישהי ואז כולם מתו? איך זה קרה?

Black Stain

New member
אני יודעת, נכון?!?!1

שום דבר לא היה הגיוני והכל היה מטופש להחריד והדיאלוגים היו פשוט גלגול עיניים אחד גדול ולא הבנתי שום דבר ואני עד היום מנסה להבין מה אנשים מוצאים בסרט הזה ופשוט..

Billy Shirs

New member
אנשים אומרים שזה גאוני ומקורי...

מן הסתם הרעיון גאוני כי זה פאקינג משחקי הרעב בגרסה אחרת אבל הביצוע פשוט כל כך מטומטם. הדבר היחיד שאהבתי זה שהיו כאלה שבחרו להתאבד ולא לשחק, וגם את ההיא עם החרמש, אבל באמת זהו. מה עובר על היפנים האלה?...

Black Stain

New member
חחחחחחח אני לא יודעת מה ציפיתי

מסרט יפני אבל פאק.. הרגשתי אחרי הפרק הזה שאכלתי פטריות הזיה

E l S i

New member
הספר נשמע רע גם לי אבל

1)יש לי חברה שממש אוהבת אותו ומחכה לסרט ובינתיים המסך שלה בטלפון הוא של הדמות מהסרט שמשחק מישהו שנראה לי מוכר אבל לא נראה בדיוק כמו עצמו

רוברט שיהאן

אז אני הולכת איתה לסרט

חוץ מזה, הסופרת מאוד אוהבת הארי פוטר והתחילה מפאנפיקשן

ושוב רוברט שיהאן

E l S i

New member
אוקיי קראתי את זה האפלפאף

וחברה שלי ממש מאוהבת בדמות הזו

N o R i K o

New member
הוא קצת פיטה כזה,

רק... עם חוש הומור ממש טוב. וחתיך.
אבל כמו בפיטה, הפריע לי שהוא אוהב את הדמות בלי תנאים! תפסיק לאהוב אותה יא כאפהההההה

פאנגירל

New member
מסכימה מאוד!

סיימון הוא הדמות היחידה ששווה משהו.

וספוילר קטן להמשך של הסאגה למי שלא אכפת לדעת:
אז סיימון לא תמיד יהיה מאוהב בקליירי... תודה לאל. יש לו מישהי שווה יותר, שבמערכת היחסים שלהם אני באמת לא יודעת במי מהם אני מקנאה יותר

N o R i K o

New member
אוי לא

הוא ואיזבל הופכים לת'ינג?
עם כל כמה שאני כאילו שמחה בשבילו ובעצם גם שמחה בשבילה כי הו, כמה קשה להיות כל כך יפה ו100לפת ולמצוא גבר שבאמת רוצה אותך ולא רק בגלל היופי!!11 הם... כל כך לא קשורים, לא הבנתי מה היא מנסה לשפפ ביניהם בכלל.
בכל פעם שאני שומעת עוד משהו על הסדרה הזו אני עוד יותר שמחה שהחלטתי לא לקרוא אותה

למעלה