יוו איזה כיף
מאיפה את בארץ? פה בת"א זה מרגיש הפוך, אמנם יש פחות פקקים בשעות העומס כי יותר הורים בחופשה מהעבודה, אבל העיר מפוצצת עד אפס מקום בטינאייג'רים שלצערי לא נסעו לאילת או חו"ל או מחנה קיץ

עד הקיץ הקודם יצא שלא טסתי משהו כמו שלוש שנים, והתבכיינתי על זה בלי סוף. מאז אני רק בטיסות! אוגוסט 2014, נובמבר-דצמבר 2014, עכשיו (ביוני) הייתי בחו"ל, טסה שוב באוקטובר (כבר יש כרטיסים!), ומתוכננת נסיעה לפברואר 2016 שאנחנו באמת צריכים לקנות אליה כרטיסים כבר כי הם רק הולכים ומתייקרים...
כדאי שאני אחסוך קצת כסף

מה היעד האהוב עליכם? ומדוע? איטליה. אין לזה באמת הצדקה, מאז ומתמיד הייתי מוקסמת ממנה, למדתי איטלקית לבד מדיסקים של ברליץ כשהייתי בצבא... הייתי בטוחה תמיד שאני אתחתן עם גבר איטלקי. אז אין לי גבר איטלקי אבל תארו לעצמכן כמה התלהבתי כשגיליתי במקרה אחרי כמה חודשים עם בן זוגי שהוא למד איטלקית בתיכון ושהוא ממש מת על איטליה! בנובמבר ודצמבר היינו והיה מדהים. אם למישהי מכן יוצא לעבורבעיר קטנה בשם ברגמו, ליד מילאנו, לא לוותר על יום בה. היא מהממת. במקום השני סן פרנסיסקו, שהייתי בה רק לסופ"ש ארוך אבל התלהבתי מאד מהצבעוניות והכיף והשיק והכל.
ספרו על מסעדה/דוכן/מאכל מקומי טעים ומיוחד- בפריז השיטה שלנו לטייל הייתה להכין רשימה של שוקולטיירים ופטיסריז מומלצים, חרשתי את האינטרנט שבועות בשביל זה, ואז טיילנו ביניהם. אם היה משהו קרוב לראות אז כבר ראינו- למשל, שער הניצחון היה מול ה
https://www.laduree.com/en_int/ אז כבר עלינו אליו. מה שלא היה מול שוקולטייר, ויתרנו... האהוב עליי היה אקלייר קפה מאיזה שוק קטן שם, האקליירים הפריזאים פשוט ברמה אחרת
חנות או מתחם שופינג שווה במיוחד- טוב, אני התלהבתי לגמרי ממישיגן אבניו בשיקגו ומהMacy's הגדולה בניו יורק, וכמובן מגלרי לה פייט בפריז... לא שיש לי תקציב אפילו להריח את הבגדים שם
לא מנע ממני לעמוד במחלקת הנעליים למעלה משעה וללטף נעליים יפהפיות.
מלון או אכסנייה מיוחדים או זכורים לטובה- בטיול הגדול בנובמבר לנו בצרפת בארמון אמיתי ומדהים, זאת הייתה ממש חוויה. רק 120 יורו!!!! אמג!!! בלונדון במחיר הזה מקבלים בקושי כוך...
http://www.booking.com/hotel/fr/cha...group_rooms=1;group_adults=2;group_children=0;
איזור חיי לילה שווה ומהנה במיוחד- מודה, לא החלק החזק שלי בטיולים. אני מהמטיילות כל היום עד שקורסות וזוחלות למיטה בלילה... יצא לי לצאת רק בניו יורק ושיקגו, כי שם הייתי בביקורי משפחה ולא כתיירת.
מסלול טיולים בטבע מוצלח- כל האיזור של הר רייניר, ליד סיאטל, הוא יפהפה וכיפי ועם מלא דובדבני רייניר.
אתר תיירותי כייפי- טוב הוא לאו דווקא אתר תיירותי, אבל פארק שעשועים נהדר בספרד בשם Port Aventura גרם לבן זוגי לעסות את הלחיים שלי, כי בחיי שנתפסו לי השרירים מהחיוך שלא הצלחתי למחוק.