סקר חוצלארץ

Happy Goth

New member
גמני עונה

ברמת גן הכל מייית! (תכלס, רוב השנה זה ככה
)
יעד אהוב: הממלכה המאוחדת ואירלנד. אני פשוט אנגלופילית

פאב נעים ומזמין בברייטון, אנגליה
פריימרק
הוסטל שוגאן בקילרני, אירלנד
גולוואי באירלנד. איזור קטן ולא מתנשא. פשוט ומהנה.
קילרני פארק, אירלנד ב-

Busch Gardens Orlando

ToBat

New member
FUN!

זה הולך להיות קשה..
מה היעד האהוב עליכן? בטופ אצלי נמצאות פנמה ופרו ללא ספק
ספרו על מסעדה/דוכן/מאכל מקומי טעים ומיוחד - אוכל זה חלק כזה גדול מכל טיול לחו"ל, יש כל כך הרבה
*אלפחורס של חברה הוואנה מארגנטינה הדברהכימושלםשיש
, ובשר ארגנטינאי! אין דברים כאלה.
*מסעדה קטנה ברומא שנקראית סטלה מאריס, אף אחד שם לא ידע מילה באנגלית אבל זה לא היה משנה, כי פשוט הכל היה כל כך טעים...
*אננס טרי ברזילאי
חנות או מתחם שופינג שווה במיוחד - Albrook mall פנמה סיטי, קניון באורך של קילומטר, ענק ,כיף וזול. יש גם רחוב שברח לי השם שלו בברצלונה, עם מלא חנויות ממש שוות, מאוד אהבתי את החנות stradivarius.
מלון או אכסנייה מיוחדים או זכורים לטובה- קוסטה ריקה ( אחרי שחבר שלי ואני טיילנו חודשיים בדרוםאמריקה וישנו בהוסטלים פח, ההורים שלו הצטרפו אלינו וישנו במלונות מדהימים
ואז חזרנו להוסטלים
) מה יכול להיות רע כשיוצאים מהחדר של המלון ופוגשים כמה חברים כאלה?
אולי רק במקרה שהם לוקחים מהאוכל של הארוחת בוקר..
מסלול טיולים בטבע מוצלח- זה כבר ממש קשה... עשינו טיול מהמם למאצ'ו פיצ'ו, אבל המנצח בגדול זה סאן בלאס פנמה.
אתר תיירותי כייפי- סיימנו את הטיול שלנו בפריז, בדיסנילנד ואני חייבת להודות, נהנתי כל כך!!, בקוסטה ריקה עשינו טיול גשרים מדהיייםם מעל ג'ונגל, וכמובן האיגווסו בברזיל\ארגנטינה. (התמונה עם המפלים, זה אפילו לא מתחיל להסביר את המקום הזה..)

טוב חפרתי

שרוני1ש

New member
לא, לא רק לך זה מרגיש ככה...

לעומת זאת, יש כאלו שמקבלים אורחים מחו"ל... אצלי היו בשבועיים האחרונים משפחה מהולנד...
איזה סקר כייפי! גורם להרגיש חו"ל...
אין על אקלרים בפריז. סופלאקי בכרתים. גבינה במחלבה ביתית באלפים השוויצרים למעלה למעלה...
השאנז אליזה כולו הוא מתחם שופינג (וממש לא רק בגדים) שווה. בלונדון בזמנו אהבתי מאד את "מיס סלפריג'ס" וטופ שופ.
גסט האוס בגבול האלפים השוייצרים והאיטלקיים. הטוסט הטוב בחיי נאכל שם... מול כל הלבן הזה...
אומרים שרחוב החלונות האדומים באמסטרדם... (אישית לא התלהבתי...)
1. אזור סנט מוריץ (גבול שוייץ-איטליה) 2. האי ספינלונגה (מול כרתים, "אי המצורעים" לפי הספר "האי של סופיה", טיילנו שם לפני שנהיה מסחרי מידי, האי כולו מטוייל תוך שעתיים, אבל איזה כיףףף!)
מרחצאות סצ'ני בבודפשט, פארק המים באי מגריט בבודפשט (בין הגדולים ביותר באירופה, הגדול ביותר בהונגריה). וואאאה!!!!!!
(תומר - איזה תמונות מהממות!)
יאללה, עוד חודשיים למנאייק... (טסה ל-10 ימים בראש השנה)

למעלה